Четвърто място за грациите ни на Олимпиадата!

Шампион стана отборът на Китай
10 авг 2024 17:09, Инна Ангелова
296
Четвърто място за грациите ни на Олимпиадата!
Снимка: LAP.BG

Националният ансамбъл на България не успя да спечели медал от Олимпийските игри в Париж. Родните грации бяха предпоследни след първата част на финала, след което се представиха страхотно при второто си съчетание, но това им стигна само за четвърта позиция.

Магдалина Миневска, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Маргарита Василева събраха 67.800 точки за двете си композиции.

Момичетата на Весела Димитрова получиха оценка от 34.100 точки за съчетанието си с пет обръча, като се наредиха на предпоследно място в класирането. Във втората ротация с лента и топки, „перлите” постигнаха резултат от 33.700 точки.

Вчера ансамбълът ни по художествена гимнастика спечели първо място в квалификациите, като представи отлично двете си композиции.

Българският отбор показа характер и се вдигна за втората част от финала. Златните момичета бяха без грешки в съчетанието с 3 ленти и 2 топки и получи резултат, който 33.700, който бе най-силен от всички осем ансамбъла. Сборът на България обаче бе 67.800 и остана на 0.300 от този на италианките, които взеха бронзовия медал.

Изненадващ шампион стана ансамбълът на Китай, който бе безгрешен и триумфира с 69.800. На втора позиция се наредиха гимнастичките на Израел с 68.850.

Така България приключва турнирът по художествена гимнастика със сребърен медал на Боряна Калейн в индивидуалната надпревара.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
4
 
8
 
! Отговори
Казват преди 1 месец
на Раева от Данъците ни й дали 7 500 000 лева - е кво е това бе, кви са тия разходи, кво е това нещо?! само да Ви дам Пример - заради Срива в САЩ - сграда в Манхатър, дето 2006 година е строва 332 Милиона Долара - преди дни се продаде за 8 Милиона, т.е. на 97% загуба или с тия 7 500 000 лева - Раева НеБостъргач в Манхатън може да си купи - кво е това, Пазарите по цял свят се сринаха - Парите са Кът!!
142
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
няма премии, няма пенсии, на миналата олимпиада едно от момичетата направи опит за самоубийство, защото я заместиха с една, която веднага след олимпиадата се отказа от състезателна дейност, едно състезание само - премия и пожизнена пенсия на 18 години
141
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Щяха да победят с хореография на Бербатов!
140
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Поне радващото е че все още има спортове в които сме супер сила. Силовите спортове където ще показваме на западните педдерунгели джендерасти истинска мъжка сила и художествената гимнастика където ще им показваме женска красота, изящество и майсторство.
139
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Реално са пети ако играеха рускините.Но и на следващата олимпиада няма да има рускини така че ако Китай ги махнат имаме шанс за медал.Руската школа е номер едно в този спорт и винаги ще бъде.
138
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 128Реално китайките не направиха грешки и са заслужени шампионки. Италианките бяха по-добри като цяло в двете съчетание от нас и заслужено трябваше да са на второ място, а ние на трето, но понеже Израел избива мирни граждани в ивицата Газа всеки ден що да не дадат среброто на Израел, където израелските гимнастички направиха най-семплото и най-елементарното съчетание на ленти с топки. Подариха им второто място за сметка на италианките, а така нас ни лишиха от бронза, съдийската паасминааа.
137
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След изпускането на обръча - дойде и подпирането на израелтянките..... Много зле за спорта са такива съдийски намеси! Надявам се наще да го превъзмогнат
136
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Израел защо е на Олимпиадата ?!? Избиха 40 000 палестинци жени и деца за отрицателно време. Те са ционисти !?!
135
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ГОНЗО НАЗНАЧЕТЕ ЗЕ ТРЕНЬОР. ИМАЛ ДИПЛОМА ЗА ВИСШЕ. И ФУТБОЛА ЩЕ ВИ ОПРАВИ И ГИМНАСТИКАТА. И......... ПОГЛЕДНЕТЕ СИ МИНИСТРИТЕ НА СПОРТА. КАК ВИ ГЪБАРЯТ А ВИЕ СИ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ .
134
1
 
6
 
! Отговори
До 130 преди 1 месец
Ирина Вигдорчик беше тренЕра на ансамбъла на Израел. Сега не знам дали е още там. Ирина Вигдорчик също е рускиня.
133
4
 
18
 
! Отговори
обективен преди 1 месец
Онази старица с двойната гуша Илияна Крадлева ,да връща 7.5 милиона ,които отидоха на вятъра.Глупаво и безсмислено е да се хвърлят милиони за кефа на 5-6 треньорки и двайсетина заблудени девойчета.Кой измисли да се дават по 250 000 за някакво ръждиво тенеке и по 2 800 на месец на 15 годишни пикли?Защо постоянно ни навират тези фалшиви лица и втръсналата на всички простовата бабичкера?!
132
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Китайците бяха лемави нито фигури имат нито играят по правилата ИМАТ РУСКА треньоркакой и даде тези високи оценки за това нищо което показаха
131
5
 
7
 
! Отговори
Раева преди 1 месец
Пито Платено - Милионите са в ОфШорната ми Сметка - Лузерите - Сте Вие!
130
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Играли смо врло добро,али ни смо имали шанса.Продэлжаваме напред с Нашия вожд и Учител Илияна Йофуфовна.
129
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Треньорката на Израел и тя ли е рускиня? Ей, тези рускини треньорки обраха медалите, бе!!!!! Кой ги пуска в ЕС ?? Хахахахахаха
128
3
 
9
 
! Отговори
БайНачо преди 1 месец
Виж,ако Илияна Раева беше креативна,можеше и златото да спечелим. Трябваше само да сложим един Имане Халиф в отбора. Нашите в съчетанието с топки и футбол да ритаха,пак щяхме да сме първи. Ама де толкоз акъл в мутресата на Наско
127
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абсолютно корумпирани съдии. Няма как за един изпуснат обръч и всичко няколко нива над останалите да ги изкараш даже от тройката. Нашите са най-силния отбор но са решили да не сме ние. Израел ли заслужаваше да е изобщо в тройката? Всичките играят на сигурно с лесни съчетания и ако може да не сбъркат, на ниска скорост, а само нашите се мъчат да са на толкова високо ниво и ги изкарваш от медалите. Реално трябваше да се борят с китайките за злато.
126
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Израел кой ги пусна да се състезават? Израел увиват невинни деца. Не може на Олимпиада да участват агресори.
125
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
РУСКА ГЕРМАНКА С РУСКА ТРЕНЬОРКА СПЕЧЕЛИ ИНДИВИДУАЛНО ЗЛАТОТО ЗАЩО БОРЯНА УСПЯ ПРЕБОРИ СЕ С РУСКАТА ГЕРМАНКА ПОЗДРАВЛЕНИЯ ДА ВЗЕМАТ РУСКИНИ ЗА ТРЕНЬОРКИ ИЛИ РУСКИ БЪЛГАРСКИ СЪСТЕЗАТЕЛКИ И ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ
124
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 123 Те всичките излизат с такава походка бе, брачед. Украинките да беше видял. Все едно бяха на фронта. Маршируваха яко преди да излязат на арената. Жалки пачи