8 знака, че един мъж не е честен и почтен

А също и че го прикрива доста добре
17 авг 2024 17:45, Теодора Драгоева
25
8 знака, че един мъж не е честен и почтен
Снимка: iStock

Имали ли сте си някога работа с мъж, който изглежда твърде добър, за да е истински? И тогава, един ден изведнъж откривате, че той не е толкова честен и/или почтен, колкото е изглеждал в началото.

Това е неприятно преживяване, но пък се е случвало на много жени! Понякога може да бъде невероятно трудно да се предскаже дали някой мъж се държи искрено или просто е майстор-манипулатор.

И така, в тази статия ще очертаем 8 фини признака, че на един мъж може да му липсват честност и почтеност, дори ако той е факир в това да крие този факт.

А ето и 8-те знака:

1. Той бърза да заема защитна позиция

Естествено е всеки човек да се чувства малко по-отбранителен, когато бъде обвинен в нещо. Но мъж, който започва да се защитава твърде бързо или твърде често, може да крие липса на честност и почтеност.

Марк Твен е уловил това прозрение перфектно в изречението: „Ако казваш истината, не е нужно да помниш нищо.“ Мъж, който не е напълно честен, често изпитва необходимост да се защитава, скачайки в собствената си защита дори преди да има реална нужда.

Това поведение може да бъде доста показателно. Ако един мъж не е честен, той може непрекъснато да се защитава, дори при най-малкия намек за обвинение.

Честният мъж обикновено остава спокоен и хладнокръвен, като отделя време, за да обясни своята страна на историята, вместо веднага да преминава в отбранителен режим.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: честен и почтен
Още от Свободно време.
Таро прогноза за 19 - 25 август
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
Поздравления! преди 3 седмици
До Анонимен 7:Абсолютно сте прав Господине!От точно такива жени-"ангели,честни и почтенни",бягам,като дявол от тамян,не им искам ни меда,ни жилото?!?!?!Другото при мен е,както се казва там:"Не питай старило,ами питай патило!",а пък аз съм вече и от двете-и от старилото,и от патилото!?!?!?
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Минеш ли в обяснителен режим, наистина си виновен и отсреща го разбират на секундата. Под достойнството ми е да се обяснявам. Който ме познава, ми вярва, а за останалите не ми пука, защото не лъжа.
20
1
 
2
 
! Отговори
Ко прайм преди 3 седмици
Ако жена се хвали че има японски душ за 6000 лева в банята с целият и апартамент на последният етаж струва 50000. Не е шофьор но дава акъл от сорта - "защо караш срещу слънцето?"! И е пълна с приятели готови да заместят всеки мъж по всяко време.
19
1
 
2
 
! Отговори
Трифон преди 3 седмици
Ако ви казва какво искате да чуете, значи е печеняк. Ако ви каже истината ще го изритате. Яз на моята казах че не пия, *** сега си е крино ляво доволна.
18
4
 
8
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 3 седмици
Има ли поне един признак да показва че жената е честна в нещо ? НЯМА ! ! !
17
0
 
8
 
! Отговори
Вижте №10 преди 3 седмици
Откога умалителната форма на думата жена, завършваща с окончанието -ица, се заменя със звездички? Какво неприлично има в тази дума?
16
2
 
1
 
! Отговори
до 15 преди 3 седмици
Моите са си както трябва ама това зависи от генетика и с какво се храниш. Зъболекаря може да ти ги оправи по изкуствен начин ама не е същото.
15
0
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 седмици
До до 3отиваш на зъболекар и праиш. а като дойдеш облечен от мола да ми говориш за 20 хии марки и си в джуруляка като перфоратор от градския транспорт просто ти пожелавам приятен ден
14
2
 
3
 
! Отговори
до 3 преди 3 седмици
То зъби как се правят, или се раждаш с хубави зъби или не. Тва да не ти е да си направиш плочките в банята.
13
3
 
4
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 3 седмици
Щом си епилира гърдите ,значи е Кокарджа мяуууу
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ако си е хванал 20 годишна 100-килограмова дeбелянка с богати родители но и казва че е красавица :)))
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нароиха се и жените, които не са доволни от брачния си избор и започват чрез сайтовете за запознанство да търсят по-подходящ, но дори не са започнали процедура за развод. Такива казват, "Няма да изтърва питомното, за да гоня дивото. Само ако намеря някой, който си заслужава, тогава ще започна развод!" Ако ви е направило впечатление, някои мъже, като дават обяви за запознанство, поставят условие да не им пишат семейни жени. Значи вече са патили от запознанства с такива.
10
0
 
7
 
! Отговори
Майтапът настрана, преди 3 седмици
Но някои мъже се оптиват да прикрият не само миналото, но и настоящето си. Вече сме обсъждали тук случаи, при които някой подлец попада на наивно момиче и крие, че е женен. Това става по-лесно в наше време, когато сума ти народ се изсипа да работи или да учи в големите градове. *** му си стои на село или в малкото градче и гледа детето им, а той тук се прави на ерген. На всичко отгоре, днес вече не пише в документа за самоличност дали си семеен или не.
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Катя - Той не е виновен за ръста си, това му го дава природата. Но ако си слага обувки с допълнителни платформи, че даже и с токчета и обува панталони, чиито крачоли стигат чак до земята, значи наистина се опитва да направи нещо непочтено - да изглежда 7-8 см по-висок, но да не личи, че постига това посредством обувките.
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Зрителен контакт понякога избягват прекалено стеснителните хора.
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Отново статия, според която мъжете са нечестни и непочтени. Аман от тоя сексизъм бе! Щото всичките жени са ангели, нали?
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Един знак е достатъчен - ако се казва про100 Киро.
5
6
 
3
 
! Отговори
Катя преди 3 седмици
Под 1.95 е.
4
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Пъври знак- неграмотен бачкер патриархален татко русофил е.
3
4
 
15
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 седмици
некой дето има 50 лева за бръснар и 300 кинта за риза а не си е напраил зъбите също е често срещано явление