Хороскоп за седмицата – какво да очаква всяка зодия

Астрологична прогноза за периода 26 август – 1 септември
26 авг 2024 23:10, Теодора Драгоева
2
Хороскоп за седмицата – какво да очаква всяка зодия
Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 26 август – 1 септември 2024. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен
Събитията ще са динамични, но и хаотични. Ще се налага да мислите бързо и да взимате решения „в движение“. Пребивавайки в подобна обстановка ще е трудно да се концентрирате, да дефинирате желанията си, да реализирате свободната си воля. Придържайте се към принципите и разчитайте на натрупания опит, за да не „стъпите накриво“. Насочете усилията си най-вече към това да не повтаряте стари грешки.

Телец
Опитайте да отхвърлите важните задачи през първата половина на седмицата. Довършете дейностите, зависещи или свързани с държавната администрация, попълване и получаване на важни документи, организация на обучителни процеси. Обръщайте внимание на детайлите, аргументирайте се с доказани факти и се придържайте към нормативната база. Решавайте проблемите делово и в оперативен порядък. Втората половина на седмицата ще е наситена с непредвидими събития. Може да се натъкнете на затруднения или прояви на агресия. Грижете се старателно за съхраняване на собствеността си.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: хороскоп за седмицата
Още от Свободно време.
Таро прогноза за 2 - 8 септември
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари