Новолуние в Дева - как ще се отрази на вашaта зодия?

Време е да направите ревизия на настоящето си в името на по-добро бъдеще
31 авг 2024 22:05, Теодора Драгоева
1
Новолуние в Дева - как ще се отрази на вашaта зодия?
Снимка: iStock

Докато слънчевата светлина започва да избледнява и свежият въздух на есента нежно въвежда сезона на прибиране на реколтата, сезонът на Девата ни заземява със своето проницателно око за детайлите и желание за подобрение. Това е време, когато плодовете на вашия труд са изведени на преден план, приканвайки ви да оцените какво е процъфтявало в живота ви и какво може да се нуждае от усъвършенстване.

Точно както нивите се жънат, сезонът на Дева ви насърчава да пресеете личния си растеж, като запазите това, което подхранва душата ви и изоставите това, което вече не ви служи добре. Това е период на обмислена оценка, където фокусът се измества към правенето на практически корекции, които ще ви помогнат през по-студените, по-интроспективни месеци напред.

На 2 септември луната ще се обнови в този променлив земен знак, сигнализирайки време за размисъл и медитация. Както може би си спомняте, фазата на новолунието ни предлага шанс да нулираме и опресним, като същевременно се фокусираме върху фините, но значителни подобрения, които обикновено пренебрегваме.

Това е възможност да обмислите незначителните промени, които биха могли да направят голяма и значима разлика. Как можете да опростите живота си и да намалите хаоса, който завладява ума и нервната ви система? Енергията на това новолуние в Дева ви насърчава да помислите върху това, което може да бъде фино настроено в ежедневния ви живот в името на вашето психическо, физическо и духовно благополучие.

Това новолуние обаче не е без предизвикателства. То е в опозиция със Сатурн и ще имате усещане за отговорност, може би нещо, което сте отлагали, но вече не можете да игнорирате. Може да се почувствате сякаш усилията ви не са достатъчни, но Сатурн в Риби ще ви напомни, че понякога най-добрият начин да продължите напред е да забавите темпото, да слушате вътрешния си глас и да признаете границите си.

А ето и как това новолуние ще се отрази на вашата зодия:

Овен
Приземи се, Овен. Новолунието в Дева осветява вашия шести дом на ежедневните рутини и благополучие, като ви подтиква да помислите как вашите навици влияят на цялостното ви здраве. Тъй като Луната е в опозиция на Сатурн във вашия 12-и дом, може да почувствате желание да се заемете с проблеми, които сте избягвали, особено тези, свързани с психическото или емоционалното ви състояние. Меркурий във вашия пети дом добавя творческа искра, но сблъсъкът с Уран в Телец може да предизвика неочаквани изненади по отношение на финансите. Съсредоточете се върху опростяването на рутините си, за да намалите стреса и да приведете ежедневието си в съответствие с това, което наистина ви носи радост.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: новолуние в Дева
Още от Свободно време.
Таро прогноза за 2 - 8 септември
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Прасчо Пеевски - Амет Доган кой ше победи :)))