Как да изглеждате скъпо облечени тази есен

Избягвайте намачканите дрехи
21 сеп 2024 18:49, Михаела Лазарова
7
Как да изглеждате скъпо облечени тази есен
Снимка: Istock

Ако често преглеждате социалните мрежи, със сигурност черпите модни идеи от тях. Не всеки от нас може да си позволи скъпи дрехи, но пък всеки може да изглежда стилно, стига да положи малко усилия. Как да изглеждате скъпо облечени тази есен? Ето няколко съвета:

Носете дълго палто

Когато времето захладнее, връхните дрехи са от съществено значение както за топлина, така и за стил. Ако има една горна дреха, която купувате или изваждате от гардероба си този сезон, която ще ви накара да изглеждате скъпи, това е дълго палто. Дългото вълнено палто или тренчкот винаги могат да „издигнат“ есенния ви тоалет.

Това универсално връхно облекло може да се носи върху почти всеки ансамбъл. Носете го с дънки и пуловер за уютен външен вид; с рокля за вечерна среща или с риза и панталон за стилна визия, подходяща за офиса. Дългото палто дори прави дрехите за почивка да изглеждат луксозно! Лекият тренчкот е идеален за по-топло есенно време, докато вълненото палто е перфектно за времето преди зимата.

Масовите марки имат страхотни модели, за които ще платите по-малко, но можете също да потърсите в местните винтидж магазини или сайтове за дрехи втора ръка.

Източник: 6 начина да изглеждате скъпо облечени тази есен 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: модастилесенна мода
Още от За да се разбираме
Кои зодии ще преживеят промени в кариерата през есента
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Сложете си златен зъб и се усмихвайте..
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Най-добрият начин да изглеждате скъпо облечен е като си купувате скъпи дрехи. Макар да познавам семейство селяндурници с много пари, които въпреки хилядите евра за дрехи, успяват да изглеждат смешно и абсурдно. Аграрният произход е изписан на лицата им. Отдалеч им личи, че са първо поколение с обувки.
4
0
 
4
 
! Отговори
дЖокера преди 1 час
1500 грама силикон в едната кошница, устни като на шимпанзе, скули като на акули и никакъв шанс да изглеждате скъпо, дори дрехите да са последен крясък на модата. Изглеждате като ресто от 5 стотинки.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимна преди 1 час
А дълги палма носят и бабичките, но това не ги прави да изглеждат скъпо. Поддържаната жена изглежда скъпо и понякога е без значение какво ще облече.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимна преди 1 час
Не пазарувайте втора употреба. Изглеждате евтини, независимо колко се стараете да изглеждате "фешън".
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Най - скъпото облекло е нашата кожа! Никъде не можеш да си я купиш! Ако ходиш гол, си най-скъпо облечен!