Харис със съвет към Зеленски да си подготви наследник за поста

Още разкрития от книгата "Войната" на Боб Удуърд
9 окт 2024 23:00, Инна Ангелова
13
Харис със съвет към Зеленски да си подготви наследник за поста
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Камала Харис, вицепрезидент на САЩ, е дала съвет на украинския президент Володимир Зеленски още през февруари 2022 година по време на Мюнхенската конференция по сигурността. Харис е казала на Зеленски да се подсигури като подготви свой наследник за поста президент на Украйна, ако бъде заловен или убит.

Информацията е според новата книга "Войната” на журналиста Боб Удуърд, заместник-редактор на The Washington Post, съобщава “Фокус”. По този начин ще се запази стабилността на страната.

Удуърд също така твърди, че Харис се опитва да подтикне френския президент Еманюел Макрон към действия през есента на 2021 г. в подготовка за това, което според американското разузнаване ще бъде значителен военен акт от страна на Русия срещу Украйна.

Удуърд сравнява провала на американското разузнаване в Афганистан със "забележителното прозрение", което американското разузнаване е имало за плановете на Русия преди пълномащабното ѝ нахлуване в Украйна през 2022 г. Според автора "най-деликатната" дипломация на Байдън е била да се опита да предотврати ядрен удар от страна на Русия.

"През есента на 2022 г. тази възможност изглеждаше реална, тъй като американските разузнавателни агенции съобщиха, че Путин сериозно обмисля използването на тактически ядрени оръжия - в един момент вероятността за това се оценяваше на 50 процента. Особено трескави опити да се върне Москва от ръба на пропастта имаше през октомври същата година, когато Русия изглеждаше, че полага основите на ескалация, като обвини Украйна, че се готви да взриви мръсна бомба", се посочва в книгата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от САЩ
Trump Organisation ще разработи голф игрище и хотел във Виетнам
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Нов шут ли да подготвя, да го учи да ходи на токчета ли?, или как от слабоумие можеш да съсипеш една страна и да загинат много хора.
12
0
 
1
 
! Отговори
бат'Боко преди 1 час
Излиза на сцената!
11
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Когато героя в един сериал се изчерпа го убиват. Тук е същото само че наистина!
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Харис му е казала деликатно че е пътник!
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Заместник има. Казва се Путин.
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Аба тая луда лий ба!
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Две неща са сигурни,драги номер 1 само по статистика.Наследникът на Володимир З.никога няма да носи името Владимир,да носи токчета и охранителите му с виагра да правят деца на Гимнастка,които той да представя за свои.Второто е,че Украйна няма да победи рашка и то защото Сащ ги спират.Двете нации играят белот и си гукат по телефона,докато разиграват ЕС и Украйна.Но,последната дума е на по-добрият играч и Ками се е разприказвала , за мизулини,кабаеви са налични ролите без текст и с фицзарядка
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Хахаха, че той Зеленски е комик, да не би да е подготвен за този пост, използваха го като маша и това ги устройваше. Имам чувството, че навсякъде умишлено се слагат пълни марули за да ги управляват. В Брюксел няма нищо качествено.
5
1
 
6
 
! Отговори
Ха ха преди 2 часа
Да не би да е цар , че да си подготвя наследник? Нали бяха демокрация, избори и други подобни евроценности? Но май вече са краварски протекторат, затова Зеленски да не се тормози и да търси наследник, САЩ ще го назначат.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Камила го кОпа на централните!
3
1
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 часа
Каква евроатлантическа мелодрама. Проронвам една огромна суха сълза....
2
0
 
14
 
! Отговори
Буда нудиста преди 2 часа
Свърши се вече със Зельо.... Панделата го зове в Украйна или миграция в САЩ.
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Той има наследник отдавна. Казва се ВлАдимир.