Как да привлечете желания партньор след развод?

Научете как да задоволявате собствените си нужди
16 окт 2024 22:30, Михаела Лазарова
8
Как да привлечете желания партньор след развод?
Снимка: Istock

Макар и разводът да е травмиращо преживяване, нека той не бъде препятствието, което да ви попречи да продължите живота си. Повярвайте в себе си, както и в това, че заслужавате най-доброто. Вижте няколко съвета, които ще ви помогнат да привлечете желания партньор след развода:

Отделете време да се излекувате и да се поучите от грешките си

Първата стъпка към намирането на щастие за втори път е да се излекувате, да научите и да поемете отговорност за това, което се е объркало в предишния ви брак. Това означава да простите на бившия си партньор и на себе си, да се изправите лице в лице с части от характера си, които може да не харесвате, и да се отървете от всеки продължаващ гняв, негодувание или мъка. Когато напуснете партньора си, може би сте склонни да го обвинявате изцяло за проваления ви брак. Това ще ви донесе много негодувание.

Но с времето вие ще придобиете перспектива и ще осъзнаете собствената си роля в пропадането на вашата връзка. Можете да потърсите помощ от треньор, терапевт или групи за подкрепа (такива, които предоставят истинска подкрепа, а не само гневни изказвания в социалните медии). Книги за самопомощ и други ресурси също могат да бъдат полезни в този лечебен процес. В крайна сметка от вас зависи да се ангажирате със собствения си растеж и да прегърнете пътуването към по-добро бъдеще.

Преоткрийте кои сте сега

Следващата стъпка е да преоткриете кои сте като необвързан човек. Когато сте били в дългосрочна връзка, е лесно да изгубите от поглед собствената си идентичност и нужди. Отделете малко време, за да проучите своите интереси, страсти, ценности и цели. Помислете какво ви прави щастливи, изпълнени и вдъхновени.

Свържете се отново със стари приятели, опитайте нови хобита, пътувайте до нови места и прегърнете нови преживявания. Излизането от зоната ви на комфорт и изследването на нови неща има тази невероятна сила да ви трансформира. Така че давайте напред, прегърнете непознатото и разширете хоризонтите си! Колкото повече познавате и обичате себе си, толкова по-привлекателни и уверени ще бъдете за потенциалните партньори.

Източник: Как да привлечете желания партньор след развод? 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: флиртбракразвод
Още от Русия
САЩ дишат прахта на Китай, корабостроенето трудно се връща на пистата
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Как? С пуутката! Това е достатъчно!
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Как... с ***! Това е достатъчно!
6
0
 
1
 
! Отговори
Генади преди 1 час
Батееее тая на снимката с кеф бих я еббал!
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Щом вече сте разведена значи сте преоценена стока, дупчен билет, протъркан минндил! За да компенсирате трябва да пускате във всички дуупки и да пъшкате като разгоннен чакал на хранилка!
4
0
 
5
 
! Отговори
Така преди 1 час
Ближете му ануса на новия и бъдете горда със себе си!
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Мийте си всеки ден шунндата да не смърдди на веян паламуд!
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Изтесъйте пуутката! Да не хвърчат кусмарляци ако реши да ви лижжже
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Кажете му: На бившия ми никога не съм, ама сега ще ти пусна и вгз!