Том Джоунс се натиска да пее на кралската сватба

Изпълнителят на "Sex bomb" е много развълнуван от събитието
Обновена: 18 ное 2010 12:33 | 18 ное 2010 12:31,
44
Том Джоунс се натиска да пее на кралската сватба
Снимка: БГНЕС

Сър Том Джоунс предложи певческите си услуги на принц Уилям и годеницата му Кейт Мидълтън.
Той сподели, че е много развълнуван от новината и с удоволствие би изпълнил няколко песни на предстоящата сватба.

„Хора по целия свят са развълнувани за кралската сватба, аз съм един от тях. Винаги съм бил роялист и винаги ще бъда. Ако ме поканят на сватбата, с удоволствие ще отида и ще изпея няколко песни“, каза Том Джоунс, съобщи "Контактмюзик". 

Принц Уилям и Кейт ще застанат пред олтара догодина. Годежът им беше официално обявен преди два дни.

Синът на наследника на британската корона направил предложение на дългогодишната си приятелка по време на почивка в Кения преди месец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
8-ия ден преди 13 години
Да, предизвикахме нечие недоволство, но понеже споменавате Енгелбърт Хъмпърдинк и песента *Сини испански очи*, то тя е Spanish Eyes" - Испански очи/ наистина в текста става въпрос за сини очи/, а други доста известни песни, които сигурно знаете са :"Release Me" - Освободи ме ""The Last Waltz" - Последният валсQuando, Quando, Quando....................Приятна вечер !
39
0
 
0
 
! Отговори
трети преди 13 години
до 35 : А според Вас - коя е тази песен ???
38
0
 
0
 
! Отговори
8-ия ден преди 13 години
до 35 Сега чакам заключението - ето, имате и двете страни, впрочем - защо този въпрос и от кого ???.....интересно ми е ....
37
0
 
0
 
! Отговори
8-ия ден преди 13 години
На английски песента е "Green Green Grass of Home", в България е известна като "Зелената трева на моя роден дом", а 20 я пише *Зелените поля край моя роден дом*....Но песента е една и съща....може и друг превод да и дадете, пак ще е "Грийн, грийн грес ъф хоум", но Home има много значения, и като се има предвид текста, няма да го превеждам, би могло да бъде:1.дом2.жилище3.къщаа "Grass"1.трева2.тревна площно това са отделни значения, трябва да се преведе цялото , не по отделно.теории...
36
0
 
0
 
! Отговори
Йорго преди 13 години
до 35 - Не се чувствам задължена да Ви давам обяснение, но го правя само заради приятната тема ----- Не съм учила английски и не споря, че моето заглавие е по-точно ---- Така съм го чувала, а и ми е по-приемливо като картина ----- В коментара на 8 - ия ден се споменава още едно известно име, което съм запомннила и аз и най-вече с песента *Сини испански очи* - една от прекрасните песни на Хъмпърдинг ----- Е който прочете тези коментари, ако желае нека чуе двете песни, ще остане доволен
35
0
 
0
 
! Отговори
20 и 30 преди 13 години
Хайде уточнете се как се казва въпросната песен,за която пишете и двамата
34
1
 
5
 
! Отговори
8-ия ден преди 13 години
До 31 анонимен,по изключение ти връщам реплика на твоята и на такъв/а/ като теб...Няма да казвам за какъв те намирам - не те познавам, но човек !?! се самоопределя с думите си и мисълта - ако има такава...а при теб тя просто ЛИПСВА....А за "ГЕЯ" - Том ДЖОУНС , нямам думи...дано и ти си малко поне такъв"гей"....мадамите ще ти пълзят в краката....Това, че знаеш името на Азис , Гоце и СерГей...е,с това приключват твоите "знания", другото е необятно празно пространство в пуберската ти глава, струва ми се завинаги лишена от възможността да се напълни минали са и първите ти 7 години, вероятно и училищните ти са загубени безвъзвратно....Жал ми е за много изгубени млади хора, останали извън релсите на приличието, познанието, културата...истинските стойности на живота......Все пак има, има и други, те не са от твоята категория и не си губят времето в сайтове, които с нищо няма да ги обогатят....Те не са нито политически обременени, нито психически, и, надявам се, въпреки средата у нас с такива като теб да не е благоприятна за тяхното оставане тук, те да го направят....ДАНО !
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А ти си неграмотен !
32
4
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
Tom Jones e neveroiten i edva le se natiska.Kolkoto do svatbata na onezi smeshnitsi i paraziti .tia pak ste e na garba na danakoplatetza.Monarhiata e ostriala , smeshna i parazitna institutsia institutsia.Tozi prints edva li moje da si vdiga gastite,a onazi Kate niama nikakvi profesionalni interesi.Godini nared samo presledva William,tova i beshe rabotata.Nesravnima e sas Daiana.
31
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти май си му гей приятел , а ? Най ме изкефи "като слушам днешните български изпълнители" .Тоя маймун е най големи БГ изпълнител след Азис :D :D :D Ходи си гласувай за Гоце и СерГей и стига се излага публично !
30
1
 
9
 
! Отговори
8-ия ден преди 13 години
Значи Том Джоунс се натиска да пее на кралската сватба...Аз пък мисля, че много се "натискаха" на неговите изпълнения преди години,и това,че младото поколение не го слуша, не намаляма неговата стойност - всеки живее в своето време, дано има кого и вие, днешните млади да коментирате след години..едва ли...като слушам днешните български изпълнители...А его как го оценява моето поколение:Не е имало и не би могло да има задушевни сбирки без двама емблематични Британски изпълнители Том Джоунс и Енгелбърт Хъмпърдинк. Том Джоунс един от уникалните вокалисти в историята на попмузиката, роден в миньорския град Понтиприд в Уелс трудно детство, бурно юношество, свързано с алкохолни запои, върволица мадами и чести визити в педагогическите стаи и полицейските участъци, но притежаващ изключителен глас дар Божи:Том Джоунс получи наградата на британския Тръст на музикалната индустрия за изключителен принос към музиката.Председателят на комитета, присъждащ наградата, нарече уелския певец "едно от тези редки същества шоумен, за когото няма граници във времето".Безспорно - ще остане в историята на световната поп музика, ГОЛЯМ глас и...секси мъж..Sir Tom Jones уелската Секс бомб, с впитите джинси и мократа от пот риза...мъжът, който сигурно има най-голямата колекция от дамско бельо, хвърляно му на концерти от разгорещени фенки- pussycats......И незабравимата песен Зелената трева на моя роден дом/ Green Green Grass of Home/ (1967)Да е жив и здрав !!!
29
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сметни на тоя как му смърди устата от толкова *** на *** !
28
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е как Томи няма да близне кралския ***.
27
9
 
3
 
! Отговори
хомофоб преди 13 години
Том е дебел мазен гнусняр и всички които му се кефят са по зле и от него . А за историята с кралския двор и т.н. - на кой му пука тези каква гей оргия са си спретнали освен на *** и овцедушни смешници !
26
1
 
9
 
! Отговори
Горан преди 13 години
Е, ми 1940-та е раждан... Ще рече, 70 лазарника си ги е чукнал човека, ама достолепен старец е, като Шон Конъри... Който го може си го може, това е истината.
25
1
 
4
 
! Отговори
принц Уилям и Кейт преди 13 години
Да е жив и здрав - ще го поканим, разбира се, и други наши велики певци ще поканим и богато ще ти възнаградим....
24
3
 
2
 
! Отговори
кинко преди 13 години
И този е като другите-синчето на английският миньор бачкатор-ха ха
23
1
 
7
 
! Отговори
Менсън преди 13 години
Чак пък да се "натиска" едва ли.... Сър Том Джоунс си е там по презумция и без да се "натиска" Ще ме извините, но само злободневен жълтурест сайт може да напише, че Том Джоунс се натягал на британския кралски двор.
22
1
 
13
 
! Отговори
До автора преди 13 години
Уважаеми господине/госпожо,г-н Том Джоунс е с титлата сър и най вероятно ще бъде поканен като гост на сватбата.Пак ще Ви кажа,че няма нужда да се натиска.Желая Ви бъдещи творчески успехи и избягвайте просторечието и уличния език,а пък аз няма да Ви викам Шефееее...
21
1
 
16
 
! Отговори
8-ия ден преди 13 години
За тези,които слушат Азис и не знаят друго, освен чалга:Малко от по-ново време за Том Джоунс:1.През 2000 година, президента на САЩ Бил Клинтън покани Джоунс да пее в навечерието на Нова година по време на честванията на хилядолетието във Вашингтон, 2. Джоунс,е посветен в рицарство от кралица Елизабет II през 2006 г. в Бъкингамския дворец3. На 1 юли 2007 г. Джоунс е сред поканените изпълнители на стадион Уембли в концерт за Даяна4. През 2008 г. Том Джоунс е приет в Залата на славата5. За трети път в кариерата си достига до номер 1 през март 2009 с кавъра на "Islands in the Stream", изпята с Рут Джоунс, Роб Брайдън и Робин ГибНямам какво да добавя.....