Почина 10-годишна TikTok звезда, семейството й благодари на феновете

17 юли 2024 12:50, Александър Попов
19
Почина 10-годишна TikTok звезда, семейството й благодари на феновете
Снимка: Инстаграм/Бела Брейв

Семейството на починалата TikTok звезда Бела Брейв (Бела Томсън) благодари на феновете за огромната им подкрепа след смъртта на 10-годишното момиче.

"На всички наши близки, приятели у дома и дигиталното пространство, усещаме любовта ви и сме ви завинаги признателни и благодарни", заяви майката на Бела, Кайла.

В началото на юли 10-годишното момиченце беше прието в интензивното отделение на болницата SickKids в Торонто.

През уикенда състоянието ѝ се влоши. Тя почина в неделя, 14 юли, в прегръдките на близките си.

Майката заяви, че се надява силата и смелостта на дъщеря ѝ да намерят отклик сред милионите хора, които са научили за историята ѝ онлайн.

"Искам наследството ѝ да продължи да живее. Не искам тя самата и всеки случай, в който е помогнала на деца в подобни ситуации, да бъдат забравени", обясни Кайла.

Дуото майка-дъщеря става известно през 2021 г. под името "Бела Брейв". Чрез своя профил в TikTok те споделят историята на Бела, като предлагат актуална информация по време на многобройните престои в болница, процедури и операции. Профилът им се превръща в огромна общност за подкрепа на хората, които страдат от подобни заболявания. Бела Брейв има над 7 милиона последователи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: Бела Брейв
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Милото детенце. Приемат всички страдания като част от живота, който искат да опознаят.
11
3
 
5
 
! Отговори
Селянин преди 1 месец
Като чета коментарите и се убеждавам, че никой не е чел за "бялата лястовица" :) Балканските селянчета сме си такива, винаги съдим другите през нашия аршин. Според вас, колко приятели е имало това дете? Над 7 млн. последователи са давали кураж на родителите, както и на детето, че не са сами в тази ситуация. Както казваше Тошко Колев, кога ще ги стигнем... американците (вкл. канадците)?!
10
4
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
м/у другото,това явно е некакво макроцефалче..Вижте очите му-те са фрапиращо различни,което говори са НЕСИМЕТРИЧНОСТ в мозъчето му...Вероятно е щяло така или иначе да отлети скоропостижно в Небитието /където вероятно ще се чувства по-добре../ и "мама и тате" просто са решили да го използват..
9
2
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
Боже,и това ли го е имало?...добре че стоя далече от "соц.мрежите"..
8
2
 
9
 
! Отговори
Мама Миа преди 1 месец
Това детенце е използвано за пари от алчни родители.Аз имам 6400 последователи в Тикток и не правя пари,а със 7 милиона това са сериозни доходи.
7
2
 
3
 
! Отговори
Граф Промоций преди 1 месец
Време е родителите да се хванат на работа. Доходите от гледаемостта в социалните мрежи на болното им дете приключиха. Дано да ви е тежка работата!
6
1
 
10
 
! Отговори
анонимна преди 1 месец
Ужас... всичко стана пари и лайкове... горкото дете... не е истина какви родители има.
5
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ТикТок звезда и нейните фенове... Отвратително заглавие, защото става въпрос за болно и страдащо дете. В Днес.бг не сте ли чували нещо за етика в журналистиката?
4
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо си мисля, че като пишеш подобен материал, е редно все пак да споменеш откакво се е влошило състоянието - по съществено е от какво е умряла, а не, че има профил в тикток
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Заглавието е много поучително...
2
2
 
18
 
! Отговори
Лило преди 1 месец
Ами имат няколко милиона наследство да харчат......
1
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Значи болното дете 3 години е било показвано като някакъв цирков персонаж, на кого ли не. Такова поведение на родителите е извратено. Бог да го прости момиченцето.