Блейк Лайвли вдигна звезден 37-и рожден ден

На фона на продължаващите критики към актрисата
27 авг 2024 18:08, Дарена Найденова
2
Блейк Лайвли вдигна звезден 37-и рожден ден
Снимка: Getty Images

Филмът „Никога повече“ с главното участие на Блейк Лайвли създаде огромна вълна от дискусии в социалните мрежи. Докато едната част беше свързана с историята на екрана и играта на актьорите, то другата, много по-обширната, се фокусира върху Блейк Лайвли и нейните изяви на червения килим и в интервюта.

Критиците започнаха да обвиняват актрисата, че не говори за домашното насилие, засегнато в новия ѝ филм, а по-скоро се „лигави“ и обръща внимание само на флоралните тоалети, които героинята ѝ Лили Блум носи.

До този момент Лайвли не е коментирала критиките към себе си, а вместо това се наслаждава на последните дни от лятото, успеха на проекта и празнуването на рождения си ден. Като един от звездните представители на зодия Дева, актрисата е родена на 25 август и избра да отбележи специалния повод със семейно пътуване до Роуд Айлънд, където организира пищно парти за своите известни приятели.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: блейк лайвли
Още от Звезди
Синът на Пери Едуардс навърши 3 г. със Спайдърмен парти
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
1
 
! Отговори
една преди 2 седмици
лигла.....
1
1
 
6
 
! Отговори
Ели преди 2 седмици
Блейк Лайвли е актриса! Работата и е да влезе в роля и да я изиграе. Какво повече искат от нея? Нито е жертва на домашно насилие, нито работи към някоя НПО по темата. Надценяване актьорите и тяхната работа. Специално Лайвли я бяха питали как да се свържат лично с нея жертви на домашно насилие. Естествено, че ще ги отреже, не е от социалните служби. Има си институции за тази работа. Участвала е в такъв филм, показали са каквото има, какво повече се очаква да коментира?

Спонсорирани публикации