След 8 години и 4 деца: Мората и съпругата му се разделиха

Не бил замесен трети човек
13 авг 2024 12:55, Ивета Иванова
14
След 8 години и 4 деца: Мората и съпругата му се разделиха
Снимка: Getty Images
Алваро Мората и съпругата му Алис Кампело обявиха, че се разделят.
 
Новината дойде като шок за мнозина фенове, тъй като съвсем до скоро двамата изглеждаха много щастливи и влюбени. Русокосата красавица подкрепяше капитана на испанския национален отбор по футбол по време на Евро 2024 и постоянно постваше снимки от Германия, където се проведе първенството.
 
Испания стана европейски шампион в средата на юли, като Мората и Алис отпразнуваха това и с екзотична лятна почивка. Звездите сключиха брак през 2017 г. и имат 4 деца - близнаците Алесандро и Леонардо на 6 г., син Едоардо, който скоро ще стане на на 4 г. и дъщеря Белла, която се роди през януари 2023 г.
 
Двамата не издават каква е причината за раздялата. Но се твърди, че няма изневяра или трети човек, намесен в отношенията им.
 
"След период на размисли, Алис и аз взехме решението да поемем по различни пътища. Беше прекрасна връзка с взаимно уважение, в която ние се обичахме и си помагахме толкова много. Ние имахме няколко чудесни години и нашите 4 деца показват това, което, без съмнение, е най-хубавото нещо, което сме направили някога. Това е болезнено решение, след което ние молим за уважение и съпричастност.
 
Моля ви, не създавайте никакви слухове, защото повтарям - няма нарушаване на доверието, само много продължителни неразбирателства, които направиха така, че лека по лека нещата да се изчерпат. Алис винаги ще има специално място в сърцето ми и времето, което прекарахме заедно, беше невероятно и страхотно изживяване, от което да научиш неща", написа футболистът на Милан в профила си в Instagram.
 
Алис Кампело също написа, че трети човек не е замесен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от Звезди
Любовната история на олимпиците Тара Дейвис и Хънтър Удхол
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
ами, преди 3 седмици
Фалшив щастлив инстаграмски живот в снимки а зад него-депресия.90% от публикациите на хората там са такива.Кому са нужни такива лъжи?
13
2
 
6
 
! Отговори
До 7 - продължение преди 4 седмици
Но постепенно се отказа да взима редовно предписаните му медикаменти,защото установи, че те потискат половата му мощ.Жена му с плач го напусна и отиде при родителите си. Обича го и се чуди какво да прави, а децата страдат.Точно заради децата, за да не подлага на риск живота им, съпругата се реши на раздяла.Пред хората, от кумова срама казват, че той страда от депресия. Възможно е и Алис Кампело да бяга, за да спаси децата, а Мората да е бил в светъл период, когато е написал този трогателен текст
12
5
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 7 преди 4 седмици
Понякога зад думата депресия се крият тежки форми на шизофрения. Не знам дали този случай е такъв, но познавам сравнително младо семейство, което беше за пример - много се обичаха, бяха сплотени. Но при тежък инцидент, след силен удар в главата мъжът оцеля, но разви шизофрения. И изведнъж реши, че жена му е негов смъртен враг, а децата били "резултат от намеса на висши сили". Два пъти ги гони с нож, съседи ги отърваха. Пие ли лекарства, става кротък като агне и пак ги обича. Но постепенно се ...
11
1
 
8
 
! Отговори
Цивилизована раздяла преди 4 седмици
е това. И у нас има такива, но са голяма рядкост. Типичните нашенски разводи са продължителни, безмилостни войни, в които всяка една от двете страни се стреми да ограби и унищожи другата, без да се замисля, че очерня и унищожава бащата/майката на децата си. Не само жените са грабителки. И мъже се стремят да докопат от имотите на тъста или драпат за издръжка, ако жената е богата. Тъщи и свекърви също се включват яростно във военните действия, като че ли самите те се развеждат. Боже, опази!
10
1
 
1
 
! Отговори
Това семейство преди 4 седмици
Е пример за Европа многодетна майка и баща спортист щом те се разделят бедните ще живеят на семейни начала
9
4
 
2
 
! Отговори
До Айляк преди 4 седмици
Да не си ѝ бил кръстник че да знаеш как се казва?
8
0
 
10
 
! Отговори
Айляк преди 4 седмици
Жената е италианка и би трябвало да се казва Аличе, но карай да върви...и Алис става:)
7
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Бяха много хубава двойка, но той има сериозно заболяване. Жена му споменала, че страдал/-и от депресия и т.н. Демек, като стане напечено, се спасяваме поединично. Хората вече не искат да карат каруцата заедно цял живот, а децата не са мотив да се жертваш да стоиш в кофти връзка. То ако другият не те подкрепя, не е и връзка де. Много от двойките, дето на снимки ще се изядат от целувки, после се разведоха.Фейсбук браковете не държат много, явно.
6
1
 
17
 
! Отговори
До 3 преди 4 седмици
Той е червив с пари, може да наеме цял екип гледачки да помагат, едва ли е това проблемът. Роналдо е с 5 деца, Меси с 3 и не са се развели.
5
2
 
19
 
! Отговори
а преди 4 седмици
Намерил е млада бръмчалка без ремарке.
4
2
 
38
 
! Отговори
Мората преди 4 седмици
Имахме чудесен брак и затова се разделяме.
3
4
 
28
 
! Отговори
Хейт преди 4 седмици
Докато са ги правили е било готино. Сега като трябва да ги гледат и са се появили първите проблеми.
2
1
 
11
 
! Отговори
ЖикТак преди 4 седмици
Язък де изтърва дюзпата срещу Италия
1
1
 
23
 
! Отговори
ft преди 4 седмици
Поне не е гей, като Маунт, Райс, Бен Уайт, Рийс Джеймс и тем подобни...