Анелия разказа за катастрофата: Преживяхме пълен ад!

Бащата на пострадалото даде е дал положителна проба за амфетамин
20 авг 2024 14:16, Нели Христова
84
Анелия разказа за катастрофата: Преживяхме пълен ад!
Снимка: БГНЕС

Фолкпевицата Анелия коментира катастрофата, в която пострада тежко 7-годишно дете. Инцидентът е станал в събота на пътя София - Варна. В единия автомобил е пътувало семейство с две деца, а в другия - певицата Анелия с дъщеря си и шофьорът им.

"В катастрофата освен те участвахме и ние. Преживяхме абсолютно същия ад, който и те. Не отидохме да помогнем и да съдействаме, защото бащата преживяваше някакъв шок. Започна да рита колата ни, да ни заплашва, че ще ни убие. Счупи стъклото на автомобила ни и нещото, което цяла България не знае е, че бащата даде положителна проба за амфетамин", каза певицата във видео, споделено в инстаграм профила й.

"Болно ми е, че хората правят циркове с тази случка, която преживяхме аз и моето семейство. В колата беше и моето дете, което преживя пълен ад. Тъжното е, че бащата на детенцето, което в момента бере душа в болницата си позволява да разпространява лъжи", коментира още тя.

Пострадалото дете беше транспортирано в тежко състояние от Плевен до София с медицинския хеликоптер в понеделник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от Звезди
Как Тейлър Суифт зададе модна тенденция за есента
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Държавата на чалгата и мутрите. Аналия и преди май беше предизвиквала катастрофи. Не и е за първи път.
25
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Заглавието на статията трябва да е чалга певица отнася кола със 140 км в час. Тая се е движила с висока скорост и е блъснала вратата, където е било детето. Първичната реакция на мъжа доказва това. Даже е реагирал много меко. Някои друг на негово място направо можеше и да се саморазправи с тая. Човекът все пак не се е радикализирал до край.
24
0
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 4 седмици
Кагато караш спокойно със съобразена скорост , спазваш ограниченията - е може да ги превишиш леко , никога не може да причиниш тежка катастрофа с тежко ранен или загинал ! Това е истината !
23
0
 
11
 
! Отговори
До 16 (вече 15) преди 4 седмици
Питам за предишната катастрофа в Русе.
22
1
 
32
 
! Отговори
РВ преди 4 седмици
Аналия не напудри ли нослето, я си признай. Карате все едно пътищата са ваши и се мислите за богопомазани. Селски стикс.
21
0
 
20
 
! Отговори
стеФчо преди 4 седмици
гала да я покани на кафе да разкаже версията си и там
20
1
 
5
 
! Отговори
До До 16 преди 4 седмици
Какво се опита да кажеш, че не ми стана ясно.
19
0
 
5
 
! Отговори
До 16 преди 4 седмици
Припомни ни, гугъл не помни, а може би някой учтиво го е помолил да забрави, заради европейското право да бъдеш забравен, каквото очаквам да се случи и в този случай, след месец-два-три.
18
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
А ти на какви наркотици беше маааа, пачаааа?
17
0
 
40
 
! Отговори
АЗ преди 4 седмици
Как да реагира баща , който вижда , че детето му бере душа ?!
16
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Нека бъдем по-смирени. Лошото се случва много по-бързо отколкото си мислим. Върху външните фактори не можем да влияем, но можем да променим себе си. Не карайте пили или дрогирани (дори леко), спазвайте правилата за движение (да, понякога са малоyмни и единствено с цел да съберат някоя глобичка от камера, но в голямата си част са написани с много кръв). За да не бързате - просто тръгнете малко по-рано. Станете малко по-рано, легнете си малко по-рано. Планирайте си времето малко по-добре.
15
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
В Чалгария освен шофьорски курсове трябва да има и курсове за култура. Който е с ориенталска чалгарска култура не трябва да получава шофьорска книжка.
14
1
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 4 седмици
А , ти беше ли хванала шофьорчето за другия скоростен лост и заради това да е станала аварията...?!
13
0
 
15
 
! Отговори
До Анонимен 10 преди 4 седмици
Благодарение на *** закони в България въобще няма как да знаеш дали наистина този отсреща е под влиянието на нещо. Просто може да се е друсал преди месец а теста пак ще го отчете. Той хубаво си е наркос обаче в този случай катастрофата няма да е заради наркотици. Това е една ченгеджийска тактика с, която си оправят стъкмистиките на гърба на хората. Цял свят прави разлика между употребил и под влияние, само нашенските мутро-милиционери се правят, че не разбират
12
0
 
17
 
! Отговори
ъъъъъ преди 4 седмици
бля бля бля , и така :) интересува ли се някой та тая седнала да ни обяснява ?! май се чувства забравена
11
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Душичке, остави ги селфитата за по-късно, сега отиди в Пирогов, плати на когото и колкото трябва. Върнете от почивка, който е необходимо и помогнете на това детенце, което помазахте, първо да оцелее и второ да не остане инвалид!
10
0
 
24
 
! Отговори
До 10 преди 4 седмици
Нека изчакаме кръвните проби. Човек под стрес отделя ударна доза адреналин и какви ли не още хормони.А както знаем дръг4000 тестовете не са най-безгрешни и проявяват множество кръстосани реакции. Но иначе съм напълно съгласен с вас - материала става все по-некачествен и по-некачествен. Плашещо е и често загиват напълно невинни хора.
9
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Когато лъжеш гледаш на дясно и мислиш какво да излъжеш. Точно както Анелия гледа на снимката. Елементарна психология.
8
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Българинът е тотален ***.ил!!! Ще седнеш зад волана, още повече да качиш и децата си, след като си употребил алкохол или наркотици!!! А се водихме навремето интелигентна нация...
7
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Кой е виновен Чалгарката или Амфетките :)))