Анелия разказа за катастрофата: Преживяхме пълен ад!

Бащата на пострадалото даде е дал положителна проба за амфетамин
20 авг 2024 14:16, Нели Христова
84
Анелия разказа за катастрофата: Преживяхме пълен ад!
Снимка: БГНЕС

Фолкпевицата Анелия коментира катастрофата, в която пострада тежко 7-годишно дете. Инцидентът е станал в събота на пътя София - Варна. В единия автомобил е пътувало семейство с две деца, а в другия - певицата Анелия с дъщеря си и шофьорът им.

"В катастрофата освен те участвахме и ние. Преживяхме абсолютно същия ад, който и те. Не отидохме да помогнем и да съдействаме, защото бащата преживяваше някакъв шок. Започна да рита колата ни, да ни заплашва, че ще ни убие. Счупи стъклото на автомобила ни и нещото, което цяла България не знае е, че бащата даде положителна проба за амфетамин", каза певицата във видео, споделено в инстаграм профила й.

"Болно ми е, че хората правят циркове с тази случка, която преживяхме аз и моето семейство. В колата беше и моето дете, което преживя пълен ад. Тъжното е, че бащата на детенцето, което в момента бере душа в болницата си позволява да разпространява лъжи", коментира още тя.

Пострадалото дете беше транспортирано в тежко състояние от Плевен до София с медицинския хеликоптер в понеделник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от Звезди
Как Тейлър Суифт зададе модна тенденция за есента
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Анелия се мисли за извън законът извън защо не си помогнала на хората колата ли ти е най важната от човешки живот отвратителна алчна ккскк6
5
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Жалко, че не ви е почистил наистина.
4
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Душичке, не казваш на колко ти е спрял скоростомера на аудито? Не казваш и кой реално е виновен за катастрофата? Вие си карахте по пътя в платното и отсреща кола? Единственото, което разбрах от обяснението ти е, че бащата на пострадалото дете е дал положителна проба за наркотици. А кръвния тест излезе ли, защото другото е онче-бонче.И да знаеш - извадила си късмет, ако аз бях (недай си Боже) в другата кола - такъв късмет нямаше да имаш, пък ако ще после на 8 вида опиати ме изкарайте.
3
2
 
28
 
! Отговори
Lina преди 4 седмици
Нелке, за една катастрофа винаги някой не е бил където е трябвало да бъде или пък е избързал. Може пък да е избегнал челен удар , може да е бил афектиран ( ах. сложна дума). Или всички участници са били не където трябва. Да позволиш на някой си никой шофьор да те развозва с такава скорост с дъщеря ти е страшно. Дано детето оцелее. Смирете се и бъдете човеци. Това видео, ме ти орави чест!
2
2
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
колата на анелия е била с много висока скорост няма какво да се оправдава тая мутреса.
1
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Каква поредна евроатлантическа драма Дами и Господа