Проблемите на Бен и Джей Ло почнали на медения им месец

Излизат още подробности за четвъртия провален брак на певицата
22 авг 2024 21:08, Теодора Драгоева
9
Проблемите на Бен и Джей Ло почнали на медения им месец
Снимка: Getty Images

Преди два дни Джей Ло подаде молба за развод от Бен Афлек навръх втората годишнина от сватбата им. Това не беше голяма изненада като се има предвид, че двамата се разделиха още през април и прекараха лятото отделно без някакви видими опити за помирение.

Оказва се обаче, че проблемите в отношенията на холивудския актьор и певицата са започнали още по време на медения им месец на езерото Комо в Италия, казва източник, запознат със ситуацията, пред сайта Page Six.

Сватбеното пътешествие на двойката отпреди две години включваше многобройни изяви, изпълнени с публична проява на обич и шопинг на Ботуша, като всичко беше документирано от папараците.

„Бен беше недоволен от папараците, които ги следяха. Тя е международна суперзвезда и той се държеше така, сякаш беше изненадан, че ще бъдат следвани наоколо“, казва източникът.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: джей ло
Още от Звезди
Гаджето на Кендъл Дженър се отнася с нея като с принцеса
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
коко брайс преди 2 седмици
ПОЗАСТАРЯВАЩИ И НЕТЪРСЕНИ ВЕЧЕ БИВШИ ЗВЕЗДИ СИ ПРАВЯТ ПИАР.....САПУНКАААА
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тя е международна суперзвезда?! А той горкият е първообраза на учителя по математика от "Merry me"(готин филм, между другото). Не е хич да не бяхме чували за Бен Афлек преди развода им.
7
0
 
6
 
! Отговори
До 5 преди 2 седмици
"Защо тогава Афлек е станал холивудски актьор? Нали не желае слава." -------- Ми защото има разлика да те снимат, когато си на сцената и да те дебнат в интимни моменти. Прочети пак: "Сватбеното пътешествие на двойката отпреди две години включваше многобройни изяви, изпълнени с публична проява на обич и шопинг на Ботуша, като всичко беше документирано от папараците." Кой нормален човек ще показва публично обичта си по време на сватбеното си пътешествие и ще ходи на шопинг за кеф на папараците?
6
0
 
6
 
! Отговори
Алекс преди 2 седмици
Закривайте цирка.Понаправиха някой и друг милион покрай сватбата.
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 3, Защо тогава Афлек е станал холивудски актьор? Нали не желае слава.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Неудобно му е било да и го слага сух пред обективът
3
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Бен беше недоволен от папараците, които ги следяха. Тя е международна суперзвезда и той се държеше така, сякаш беше изненадан, че ще бъдат следвани наоколо ----------- Значи Бен е нормален човек и се е оженил, за да живее с нея. А тя се е омъжила отново, за да излага личния си живот на показ с цел да поддържа имиджа си на "международна суперзвезда". Явно не може да се справи с мъката, че е на 55 и интересът към нея затихва. Да вземе пример от Мадона и Шер и да си намери 30 г. по-млад от нея.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не ме вълнува
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да ви имам и проблемите, с които ни занимавате няколко месеца

Спонсорирани публикации