Кейт Мидълтън се появи на рождения ден на Чарлз

Тя се завърна към публичните си задължения
26 авг 2024 10:13, Александър Попов
8
Кейт Мидълтън се появи на рождения ден на Чарлз
Снимка: Getty Images
Още утре Радев ще издаде указ

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2024/08/26/glavchev-smeni-stoianov-atanas-ilkov-e-noviiat-slujeben-ministyr-na-mvr.618183

 

Катрин, принцесата на Уелс, се завърна триумфално към публичните си кралски задължения на фона на профилактичното си лечение на рак.

42-годишната Кейт, която обяви битката си с болестта през март след месеци на спекулации за нейното местонахождение и благосъстояние, до голяма степен остана встрани от светлината на прожекторите след съобщението, но на 25 август тя се присъедини към кралското семейство, за да отпразнува официалния рожден ден на крал Чарлз.

Тя беше снимана лъчезарна, докато помахваше на феновете заедно с трите си деца – принц Джордж, 11, принцеса Шарлот, 9, и 6-годишният принц Луи.

Имаше съмнения, че тя няма да се появи на церемонията, тъй като миналата седмица пропусна репетицията за тържеството.

Крал Чарлз също страда от неразкрита форма на рак, която беше открита след като той му бе направена рутинна операция за отстраняване на уголемена простата.

„През последните няколко месеца бях поразена от всички мили послания за подкрепа и насърчение. Това наистина е от огромно значение за мен и Уилям и ни помогна да преодолеем някои от най-трудните моменти. Имам добър напредък, но както всеки, който преминава през химиотерапия, знае, има добри и лоши дни. В тези лоши дни се чувствате слаби, уморени и трябва да се отдадете на почивка на тялото си. Но в добрите дни, когато се чувстваш по-силен, искаш да се възползваш максимално от това, че се чувстваш добре“, заяви Кейт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Кейт Мидълтън
Още от Звезди
Двойки знаменитости, които си дадоха втори шанс
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Д@КастрирамеЖидаПаси преди 1 седмица
Сещайки се за нещастната съдба и съмнителната ситуация, при която загина свекърва и - Даяна, се чудя, дали професионалните убийци от МИ-6 не са заразили тази красива жена и майка с болестите,от които тя сега страда, отново по заръка на Камиларо ?
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Какъв рожден ден! Този дено не е робден ден, Обаче трябва да е през хубаво време, е да се види всеобщата лИбов на народа към монаркията. Поредното фалшиво, изуствено, лицемерно, изопачаващо дейстителността ПОКАЗНО яевление, свързано с британските нрави!
3
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Все една и съща лилава рокля от Уимбълдън насам
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Чарлз е Скорпион.
1
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Земна и естествена е. Да е жива и здрава!

Спонсорирани публикации