Трагичната любов на Ален Делон и Роми Шнайдер

Защо първата им среща се оказва съдбовна
26 авг 2024 06:15, Екип на Tialoto.bg
23
Трагичната любов на Ален Делон и Роми Шнайдер
Снимка: Getty Images

Голяма любов, която пламва бързо и изпепелява. Оставя след себе си приятелство, уважение и привързаност. За цял живот. Любов, която има силата да окрилява, но и да пронизва дълбоко. Това е историята на Роми Шнайдер и Ален Делон.

Светът скърби за легендата на френското кино Ален Делон. Актьорът си отиде от този свят на 18 август 2024 на 88-годишна възраст. Животът на идола на няколко поколения е белязан от бурни връзки, скандали и противоречиви събития. Не са малко актрисите, които се предават пред чара и сините очи на Делон през годините.

Една жена обаче белязва съдбата му за цял живот. Роми Шнайдер, жената, която проправя пътя на актьора към голямото кино. Една снимка, червени рози, изпепеляваща любов, трагичен край. Роми Шнайдер и Ален Делон – убийствена страст.

Съдбовна среща на летището в Орли

Някои срещи сякаш са предначертани. През 1958 г. младата актриса от германско-австрийски произход Роми Шнайдер, едва на 20 години, заминава за Париж, за да преследва сериозна кариера в киното. Случайно или не, сред купища снимки на мъже, тя избира едни божествено сини очи. Избира дотогава неизвестния Ален Делон за свой партньор във филма „Кристина“.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от Звезди
Как Кейт се подготвя за ролята си на кралица?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Хубав лош децата му отдавна са разбрали какъв великолепен баща са имали в живота.И понеже в този свят всичко се измерва в пари те са преглътнали този факт.Чакали са като чакали дъртия лъв *** и те да се докопат до богатството му измерено в пари и имоти.Да ама Не.Френското а и западното законодателство са се погрижили лъвският пай да бъде в държавата а за наследниците трохи.Така че както пишат в медиите 150 мил.между децата дуг път.Минимум 60% за Франция и остатъка на законни и незаконни дец
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Истинският мъж е лоялен и държи на семейството си. И мога да дам световноизвестни примери за подобни мъже, които не са скачали от легло в легло, а са били и все още са верни. На прима виста се сещам за Лео Меси, Роджър Федерер, Дензъл Уошингтън, Джони Кеш. Обаче вие не харесвате такива мъже, защото ги намирате за скучни. После ревете, че нямало истински мъже. Делон определено не влиза в категорията "мъж на място", нито пък онези с татусите, шкембетата и бръснатите глави.
12
1
 
7
 
! Отговори
до 15 преди 2 седмици
Страшен "джентълмен"! Разбил безчет семейства, докарал Роми Шнайдер и нейния съпруг до самоубийство, оставил след себе си извънбрачни деца, за които пет пари не е давал. Ако това ви е представата за джентълмен - развратен, неверен, лъжец и егоист, нищо чудно, че си избирате абсолютни нещщастници за партньори. Напълно си заслужавате съдбата. Жалки сте.
11
0
 
5
 
! Отговори
До НН /10/ преди 2 седмици
В образите, пресъздадени от един актьор, прозират и някои негови личностни качества. При Ален Делон сдържаността произтича от прекаленото женско внимание. Повечето мъже са гладни за жена и старанието да завоюват такава проличава във всичко, което вършат,дори и когато това е съвсем завоалирано.Красавци като Делон, преуспели още на младини, имат друг проблем - да държат на разстояние пълчищата жени, които ги преследват.Оттам и сдържаността му, която на екран минава за мъжкарско свръхсамообладание
10
0
 
6
 
! Отговори
До 3, 4, 5, 6 преди 2 седмици
Прав си! Друго си е да си сипеш ракия, да си пуснеш Азис и да надуеш децибелите до дупка! Какви са тези френски измишльотини с елегантен красавец? Един татус няма, шкембе няма, дори главата си не е обръснал! И даже когато персонажът му е бандюга, пак е с излъчване на джентълмен! Ама такъв ли трябва да е мъжът, бе? Тия жени нищо не разбират, какво са се захласнали по него?!
9
0
 
6
 
! Отговори
8, излагаш се преди 2 седмици
Не познаваш нито историята на киното като цяло, нито отделни нейни аспекти. Филмът "Самурай" повлиява силно на Холивуд и става причина там да започне създаването на определен вид филми, стараещи се да наподобяват френския филм-ноар. На Делон са направени щедри предложения, но той не приема стила на Холивуд. За САЩ емблематичните мъжаги са от друг тип. Там образът на мъжкаря се корени в легендите за Дивия Запад. Коренът на европейските представи за мъжкар са в преданията за рицарските времена.
8
0
 
0
 
! Отговори
Шоп преди 2 седмици
До Мара: Ами защото те са такива, а и завиждат.
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Трагична само за нея.
6
0
 
16
 
! Отговори
Мара преди 2 седмици
Няма спор, че Ален Делон е красив, чаровен, харизматичен и е мъж отвсякъде.Във връзка с коментарите, обаче, питам защо някои хора /най-вероятно мъже/ смятат, че да си мъж трябва да си грозен, груб, шкембелия, миризлив, неподдържан и смачкан.
5
5
 
2
 
! Отговори
нн преди 2 седмици
За умрелия или добро или нищо, но Шнайдер казва че го изблала като визия. Като се загледа човек във филмите на Делон, той е симпатичен, хубав мъж без забележки, но като актьор като че ли не е така. В ролите си като че ли не е естествен, има нещо изкуствено, като че ли играе насила без да се въплащава изцяло в ролята си имам предвид и актьори Жан Габен, Луй дьо Финес, Жан Маре и други от него време при който не е така.
4
4
 
4
 
! Отговори
ъъъъъъ преди 2 седмици
ама моля ви се , всеки ден ли ?
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И след това той я зарязва с лист хартия и написани 3,4 реда.
2
26
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Жалко че живя толкова дълго тоя нарцис. Щом е искал да убият любимото му куче когато умре за да го положат до него в гроба му смятайте за какъв бооооклук става въпрос.
1
32
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Светът скърбял за това френско конте????? Що не си таковата лелята вие от екип на тялото? А?

Спонсорирани публикации