"Тайният син" на крал Чарлз с ново доказателство, че е негово дете

Дъщеря му много приличала на Уелската принцеса Шарлот
14 сеп 2024 10:07, Нели Христова
29
"Тайният син" на крал Чарлз с ново доказателство, че е негово дете
Снимка: БГНЕС

Австралиец от британски произход, който се смята себе си за таен син на крал Чарлз III и съпругата му Камила, каза, че дъщеря му много прилича на Уелската принцеса Шарлот - дъщерята на принц Уилям и Кейт Мидълтън, пише "Дейли стар".

Саймън Чарлз Дорани-Дей е роден през 1966 г. и е живял в Портсмут. Той никога не е срещал майка си или баща си и е израснал в приемно семейство, което според него имало връзки с кралското семейство. Баба му, която е работила в съда, увери, че в действителност неговите тайни родители са бъдещият крал Чарлз III и кралица Камила.

Сега австралиецът заяви, че физическата прилика на дъщеря му Мериам и принцеса Шарлот е ново доказателство за връзката му с монарха.

"Поглеждайки критично към ситуацията, човек не може да не забележи колко си прилича Мериам на Шарлот, нали? Може дори да се каже, че това е доста показателно" написа Дорани-Дей на страницата си в социалната мрежа Х.

Преди това той за пореден път заяви, че истинският баща на принц Уилям е принц Едуард, най-малкият син на Елизабет II и принц Филип. Австралиецът е убеден, че той е имал връзка с принцеса Даяна, майката на принцовете Уилям и Хари.

През септември 2022 г. Дорани-Дей каза, че се е почувствал обиден, когато монархът е дал на Уилям титлата принц на Уелс. Според австралиеца получаването на нова титла от сина на краля било "като удар в лицето".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от Звезди
Кая Гербер разкри своята фитнес рутина
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Оо7 преди 3 дни
Има интрига кралят не е баща на престолонаследника. Принц Едуард опънал булката на батко си. Другият син на краля въобще бега с 200 и се крие из Америките.
24
0
 
1
 
! Отговори
какво ни преди 3 дни
*** тая пасмина
23
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Саймън Чарлс Дорани-Дей - австралиеца - новият принц, а после крал на Англия. Е това е удар под кръста.
22
1
 
1
 
! Отговори
ХИЙТ Нютона преди 3 дни
Извънбрачният на Крал Чарлз Трети е червеният сатана Манчестър Юнайтед БАЛАМА
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Какво по дяволите трябва да означава "таен син"?
20
2
 
3
 
! Отговори
ДаКастрирамеСулюПаси преди 3 дни
Ако продължава да нахалства, много скоро професионалните убийци от МИ-6 ще му светят маслото, нищо,че има синя кръв.
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
"който се смята себе си" Made in *** Христова .
18
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Няма ли ДНК тест, всичко друго са фантасмагории. А след като досега тоя не е поискал от съда нещо в тая посока, значи е обикновен търсач на 5 минутна слава
17
2
 
10
 
! Отговори
Чичо Андрю преди 4 дни
Този Саймън Доранте-Дей е роден през 1966 г. Това означава, че Чарлз е бил на 18, а Камила - на 19 години... Дотук добре, но идва друг проблем - Чарлз и Камила се запознават през 1971 г. и това е факт, потвърден от всички кралски експерти и биографи. Тогава Доранте-Дей е бил на 5 години... Нещо не се връзва?!
16
6
 
3
 
! Отговори
наблюдател преди 4 дни
Монархията е бъдещето.
15
1
 
8
 
! Отговори
Бай Урко преди 4 дни
Иска си короната човека, и някоя и друга благинка, да му напечатат от новите 5-6 мил паунда с лика на Чарлз и е готов!!!
14
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Пожелавам на стария влюбен романтик, който направи камила кралица въпреки всички, собственоръчно да разтрогне монархията си и да даде богатството си на държавата. Любовта преди всичко.
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ами да, я там с кръвни тестове и да се разберат.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До Петри Изводът е точно обратен.
11
4
 
7
 
! Отговори
Петри преди 4 дни
Медиите намират отлична хранителна среда да се развиват по тази тема.Сигурно е,че Протокола отдавна е направил нужното за доказване на принадлежност.И ако беше истина,да са взели мерки.Щом се правят на глухи означава едно-че не е истина.
10
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ротвайлер като майка си, надушил е пари, облаги, власт и не пуска. Крал ще става.
9
3
 
4
 
! Отговори
В преди 4 дни
Тук важното е дали майчиното сърце на кралица камила ще се трогне. Докато се подиграваше на Хари, нейната издънка е била по-напред с материала. И как се саморазправи с Даяна тая ***.
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
И цял склад доказателства да има щом Чарлз не го признава и му е през онази работа тоя може да вряка колкото си иска. Най-много да изчезне безследно по някое време ако стане прекалено неудобен
7
1
 
4
 
! Отговори
Лорд МакКОЙ преди 4 дни
Сега остана и някой Махмуд да се появи, малко по-голям от тоя и ще станат UC United Caliphate. За всички сторени злини, по мое мнение ще са си го заслужили.
6
2
 
10
 
! Отговори
Крал Хамхум преди 4 дни
Голяма индийска мелодрама. Ц иг ания до шия.