Не знаех, че Фидосова прави това. Тефтерчето е петно!

Бойко Борисов отрече "ударите" да са извършвани под негово давление
Обновена: 20 юли 2013 09:18 | 19 юли 2013 21:27,
591
Не знаех, че Фидосова прави това. Тефтерчето е петно!
Снимка: архив, Булфото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отрече да е знаел за подхода на Искра Фидосова за следене на депутати и политически опоненти, описани в станалото вече скандално тефтерче на бившия шеф на Комисията за установяване на конфликт на интереси Филип Златанов.

Бившият премиер отрече и това да е ставало под неговото давление, както и това, че с отстраняването на Фидосова от ГЕРБ той си измива ръцете и излиза сух от скандала.

"Ако беше с мое знание, нямаше да взема вчера това решение за Фидосова", каза той.

"Това тефтерче е негативната част от нашето управление. С едно такова тефтерче се нанася клеймо на партията", призна Борисов в предаването "Панорама" по БНТ.

Още по темата

Той каза, че разговорът с Фидосова е бил тежък, продължил е около час, и след него тя е решила да се оттегли като депутат и е отстранена от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Борисов призна, че много пъти хора са му подсказвали, че тя работи и от името на Цветан Цветанов, и от негово име.

"Обаждал съм се да питам Искра, включително и Цветанов, питал съм – вие това нещо знаете ли, те са отричали", каза лидерът на ГЕРБ.

"Аз не съм обръщал внимание на това, което е било грешка", допълни той и поясни, че десетки пъти е говорил вътре в партията си да не се воюва с президентството, с която и да е политическа партия, по различен от закона начин.

Бившият премиер не пожела обаче да гадае дали тефтерчето съществува или не, въпросът по думите му сега е оставен в ръцете на прокуратурата да прецени доколко истински са фактите и имената вътре в него.

В коментар на продължаващите протести, Бойко Борисов призова да се вслушат в гласа на хората, а те искат едно – искат предсрочен вот.

"Хората искат дата за предсрочни избори. Дали след месец, след шест месеца – нека управляващите да предложат. Това е добре за тях, за да падне напрежението. Нищо не пречи, ако сме отговорни лидери, да кажем, при следващите предсрочни избори се задължаваме всички, ако трябвада се заключим и докато не се излезе с правителство, да не ни пускат. Ако не става – пак, пак… В противен случай, фондовете си заминават, икономиката затъва… Може да се намери добро управление", категоричен бе бившият премиер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


591
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
455
3
 
32
 
! Отговори
Ъ ! преди 10 години
Иначе е много информиран,сега пък-не знаел ?? ТИКВА !!Прави се на гяволе,ама кой ли му вярва вече ????????
454
2
 
31
 
! Отговори
ако проговори И. Ф. преди 10 години
Бушоните почнаха да гърмят.
453
2
 
8
 
! Отговори
3456 преди 10 години
madar fakar
452
3
 
15
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
БОКО заяви:1. Радвам се, че от това, което чувам, Орешарски засега стриктно спазва нашата програма.(БРАВО ИДЕОЛОГИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ НЯМА!)2. Позорно е Българското правителство да е подкрепено от ултра-националисти(БРАВО И НАЦИОНАЛИСТИЧНИ ПРОБЛЕМИ НЯМА!)- МЕЖДУ ДВЕТЕ ОЛИГАРХИЧНИ ПАРТИИ НЯМА ПРОГРАМНИ и СИДЕРОВИ ВЪЛНЕНИЯ"И- СЕГА БСП И ГЕРБ ЩЕ СЕ ГУШНАТ И ГРАБЕЖИТЕ МОГАТ ДА ПРОДЪЛЖАТ СЪС СМЕНЕНА ВЪЛЧА КОЖА И СЪЩАТА ВЪЛЧА ЛАКОМИЯ... ПАК ЗАЕДНО ЩЕ ГЛОЗГАТ МЕСАТА НИ ДО КОКАЛ!!!.
451
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А..., кой ми с/а в гащите...!
450
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Почие нареждане избиха - Мишо Бирата,Иван Тодоров - Доктора,Боби Цанков,Поли Пантев,прокурора Николай Колев,Женята,Бай Миле,Самоковеца,Клюна .......многа са???!!!
449
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЗАЩО СЪСИПА ДЕСНИЦАТА БРЕ ДРУГАРЮ БОЙКО,а ?! Защо съсипа най-свестните политици,а? Те ти протягаха ръце и ти казваха как да управляваш,а ти ги пренебрегна...ЗАЩО БРЕ ДРУГАРЮ Борисович,а?! Защо спаси бандитите от затвора,а? А сега играеш театър? Защо?  
448
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така, така, така. Аз не знаех, аз не чух, аз не видях, аз не вярвах, въпреки че ми казваха. Ами като си такъв ушко и льольо, значи не си за този пост. Нещата са много прости. Ако си кадърен и можеш, ще работиш. Ако не, си търси друго занимание. Все повече се убеждавам, че този е бил по-голям ***, отколкото си го мислех и изглежда. Този е направо уникален. Такъв вече и да се роди, няма да се отгледа.
447
3
 
43
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Аз не знаех нищо за тефтерчето на Фидоскова.Аз дори не подозирах,че Цветанов е подслушвал незаконно.Аз не знаех,че Дянков опука държавния резерв.Аз не знаех,че Аню Ангелов изтъргува остатъка от Армията.Аз само си режех лентички.Ко???Има бедни българи???Не мога да повярвам!!!Вече нищо,излизащо от устата на този топ *** не може да ме учуди.Колко голям *** трябва да си,за да гласуваш за него???
446
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А, ти тикво защо още не си в затвора?
445
8
 
6
 
! Отговори
гого преди 10 години
до На почивка -Що не добавиш екскурзия до Пловдивския панаир с водач Гергов хотелите на Велчеви може и до балчишкия хотел на Зорка до мелнишките лозя на Кюлеви може до Цанков камък до водното огледало !А да не забравите края на обиколката АЕЦ Белене!Там ще ви раздадат нагледни материали отпечатани от Азерчо и Моника в които ще се обяснява колко е добре да се живее при БСП!Извинявай тези материали са само за ползване в ЕС!
444
3
 
31
 
! Отговори
Ззз преди 10 години
Само той си вярва ,а и някой друг *** протестиращ.
443
2
 
19
 
! Отговори
SUPER преди 10 години
ДОБРЕ КАТО Е ТАКА АМИ ПРЕЗИДЕНТА?!?!?!?!?!??!?!?!?!? НОВИ ИЗБОРИ И ПРЕЗИДЕНТСКИ И ПАРЛАМЕНТАРНИ!!!
442
2
 
41
 
! Отговори
0 преди 10 години
Тоя човек за *** ли ни смята или ***.Ни чул ни видял -айде бе.Толкова е свикнал да лъже,че вече сам си вярва.В обедните новини на БНТ водещата с патетичен тон ни съобщи как ББ нищо не знаел,даже не подозирал.Г-да журналисти - стига,стига манипулации защо ни мислите за ***.И това ми било национална телевизия - вие сте просто една платена телевизия и с право директорката ви трябва да си отиде.
441
5
 
36
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Г-н Президент,никога не сте били моя президент и няма да бъдете.Срамувам се от вас и се чудя как можахте да се кандидатирате за нещо от което не разбирате.Човек с достойнство никога не би го направил.Слушах предизборните ви дебати,та вие издишахте отвсякъде -някой не си ли направи труда да ви ги пусне на видео,та да разберете ,че не сте за тази работа,че другите кандидати ви превъзхождат в пъти.Е Борисов ви направи,въпреки всичко президент -честно доволен ли сте от това!!!!!
440
5
 
27
 
! Отговори
Борисов преди 10 години
ТАЗИ ПАРТИЯ Е МОЯ АЗ СЪМ Я СЪЗДАЛ АЗ КОМАНДВАМ ПАРАДА А КОГАТО МУ ОПРЕ ЯЙЦЕТО НЕ ЗАЕЛ НЕ ЧУЛ НЕ ВИДЯЛ КАТО ПРЕМИЕР - В СУТРЕШНИЯ БЛОК КАЗВА ЕДНО В ОБЕДНИЯ ДРУГО А СЛЕД ТОВА - НИЕ НЕ СМЕ РАЗБРАЛИ ПОМИСЛЕТЕ ТОЙ И ЗА ПОЖАРНИКАР НЕ СТАВА НО МОЖЕ ДА ВИ ЗАПАЛИ КЪЩАТА
439
5
 
11
 
! Отговори
Долф преди 10 години
До КОКО'бе щом има кой да харесва Пеевски и да избира бат Сали - ще има кой да харесва и Боко,*** НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА
438
1
 
12
 
! Отговори
катарзис преди 10 години
Обективът не е успял да хване лимбичката
437
2
 
24
 
! Отговори
льольо преди 10 години
***
436
5
 
33
 
! Отговори
На почивка преди 10 години
На вниманието на протестиращите!Има записване за лятна почивка на протестиращите по времето на ваканцията на управляващите. Почивките са в морси и планински курорти собственост на олигарсите подържащи протестите Б.Борисов, Цв.Цветанов, Прокопиев, Цветелина Бориславова, Иван Костов, Яне Янев, Златев и т.н. . Записванията ще стават по централите РЗС, ГЕРП и разните централи на Седеристите .....