На работа жените мислят за секс... 34 пъти на ден

Излиза, че мислите за интимна близост осеняват представителките на нежния пол на всеки 15 минути
14 фев 2008 14:57,
42
На работа жените мислят за секс... 34 пъти на ден
Снимка: dailyrecord.co.uk

В течение на работния ден жените мислят за секс... 34 пъти, разкрива скорошно проучване.

Ако се вземе предвид стандартен работен ден, излиза, че мислите за интимна близост осеняват представителките на нежния пол на всеки 15 минути.

Времето, прекарвано от жените в подобни мисли, никак не е учудило изследователите, защото, според статистиката, една от всеки три жени е недоволна от сексуалния си живот.

В проучването, целящо да покаже нивото на сексуална удовлетвореност при жените, взели участие 1000 представителки на слабия пол.

Половината от тях са се оказали недоволни от интимната сфера на живота си като са си признали, че мислят за секс на работното място.

Нещо повече, 7 от всеки 10 от анкетираните жени споделят, че фантазират на тема сексуални отношения по един час дневно, съобщава Daily Record.

Ако не броим собствените им партньори, най-разпространени обекти на сексуалните фантазии на жените са знаменитостите.

След тях като най-желани се нареждат непознати, които жените случайно са срещнали на улицата, а също и бившите любовници.

53% признават, че си падат по колега на работа, а 36% заявяват, че жените трябва да имат увлечение в офиса си, за да мислят за него, когато се приберат вкъщи.

Изследването, проведено от Dating Direct показва също, че 40% от жените фантазират за секс с други мъже, когато са в леглото със собствения си партньор.

7% пък си признали, че по време на страстен секс са се изпускали и са наричали любовника си не с неговото име.

Алистър Шриптън от Dating Direct отбелязва: „Традиционно се смята, че именно мъжете постоянно мислят за секс. Но това изследване показа, че жените знаят точно какво им е нужно в леглото и са точно толкова страстни, ако не и по-страстни, отколкото мъжете“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
кожен боздуган преди 16 години
Да мисли кой каквото ще.