Тенденция за лятото: Чанти тип колан

Много са модерни сега
11 юли 2024 20:55, Ивета Иванова
19
Тенденция за лятото: Чанти тип колан
Снимка: iStock/AGCreativeLab

Нова тенденция превзема света на чантите през това лято. И става дума за наистина по-нестандартни, не толкова популярни чанти.

Ако искате нещо различно и да се забелязвате, непременно ги изпробвайте. Много дами се оплакват, че раменете ги болят от носене на чанти през рамо, големи и обемни дамски чанти с дръжки. Сега има решение - заложете на чанти тип колан, съветват от американския "Cosmopolitan".
 
Точно така - тези чанти, които се закачат на кръста. Така няма да ви тежи на раменете, а в същото време ръцете ви са свободни - не се налага да държите чанта тип клъч.
 
Преди чантите за кръст се приемаха основно за допълнение към спортната визия. Много често такива носят продавачи по панаири, по магазинчета в курортите. Но вече има доста елегантни разновидности, които са идеални и за официални събития, така че може да се снабдите с такива.
 
Има кожени и лачени чанти за кръст, които са перфектен избор за разходки, кино, вечеря в ресторант, ходене на кафе или по магазини, работа и училище и т.н.
 
А на спортните, може да залагате за планина, поход, спортуване, плаж, разходка из квартала.
 
Чантите, които се закачат на кръста, са и практични, и сладки. С тях винаги правите впечатление. Освен това, те не са прекалено големи, но пак побират най-нужните за вас неща.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от Ако щете - вярвайте
Модни тенденции, които са навсякъде това лято
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 16 Прав си. Но можеш да сложиш някакъв екраниращ материал в чантата откъм тялото си, за да не те облъчва телефонът. Това всъщност е добре да се прави с всички чанти, които се носят до тялото, ако носим телефон в тях.
13
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да, и в тази чанта като си сложиш телефона с радиация 5G, близо до тялото си, то радиацията ще започне да спира движението на молекулите по капилярите. Понеже капилярите са много тесни тръбички, а молекулите които се придвижват в дадена посока примерно от лимфата през капилярите към вените или обратно от артериите към лимфата, за да се придвижват на атомно ливо стават атомни бомби. Радиацията на телефона спира движението на молекулите и функциите на някой органи се спират!
12
2
 
2
 
! Отговори
Това преди 2 седмици
Химнетките не бяха ли едни правоъгълни от гофриран балатум с дръжка в единия ъгъл.
11
1
 
5
 
! Отговори
Мъж някакъв преди 2 седмици
Любопитно ми е как ще събереш на кръста си нещата които носиш в чанта от която ти увисват раменете.
10
0
 
5
 
! Отговори
Stoyanov преди 2 седмици
До Анонимен: Хюмнетките са съвсем различно нещо.
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Такава си взех като работя в градината да си закачам инструментите и да държа дребни неща. Не знаех, че са модерни.
8
1
 
4
 
! Отговори
Лека жена преди 2 седмици
Те от това лято ли са тенденция тези чантички? Никъде не съм виждала досега да продават такива.:) Лично аз предпочитам crossbody bags и да плюя срещу БПЦ :)
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Модата се завърта на всеки 30 години. Факт. И всичко това е целно, защото за младите е ново и пак ще се продава като нова мода нищо че е въртяна един път 70-те после 90-те и сега пак. Всичко е да ви вземат паричките.
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Разговорно ,по известни бяха като хюмнетки
5
0
 
6
 
! Отговори
До 3 от 6-ти преди 2 седмици
Сериала беше Щурите съседи и се подиграваха на Мариано че носи чантичка на кръста.С колкото до модата само се чудят как да си продават залежалата стока от 90-те години
4
3
 
5
 
! Отговори
до 3 преди 2 седмици
явно има някакви Тр0лБ0тове тука, че са ти наплескали тези минуси, сериалът за който говориш е "Как се запознах с майка ви", епизодът е от Сезон 8 се казва "Нещо Старо". и да "фани пак" е за тотални Лузери!!
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
През 90-те години много се носеха тези чанти. Сякаш никога от тогава не са излизали от мода.
2
3
 
6
 
! Отговори
на това не преди 2 седмици
му ли се казваше "фани пак" (fanny pack) и не помня кой точно беше но имаше епизод на един хитор сериал в който се подиграваха с носещите "фанни пак".
1
1
 
8
 
! Отговори
Бaй Kypтu преди 2 седмици
Maчkан лak?