Ретрограден Хирон - какво чака зодиите?

Прогноза за периода
30 юли 2024 16:00, Ивета Иванова
6
Ретрограден Хирон - какво чака зодиите?
Снимка: iStock/manuel_adorf

Овен

Ретроградният Хирон няма добро влияние над Овните. Те могат да използват периода за излекуване на себе си. Трябва да се отдадат на духовността, духовни практики, иначе могат да станат депресирани и да се съмняват в себе си, да изгубяват увереността си.

Телец
 
Телците са съветвани да не споделят за емоциите си с никого. Погребали са дълбоко в себе си някои емоции и сега са призовани да ги чуят, да се справят с тях, да се отдадат на вътрешния си свят. Ще са изкушени да са сами през периода. Но не е хубаво да потъват в мислите си постоянно. Нека се срещат с хора, просто да не споделят прекалено лични неща и чувства.

Близнаци

Тези зодии ще се чувстват доста неуверени в следващите месеци. Нека си отделят време, когато се запознават с нови хора - не всички отношения трябва да се развиват бързо. Да не прибързват с новите връзки и контакти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Откъде го изнамерихте пък тоя ретрограден Херон? И докога ще ни занимавате с ретроградните, няма ли прогресивни???
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Слънце въздух она низъм здрав и бодър организъм :)))
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЧАКА ГИ ЧЕРНА ПРОКОБА С ДИАРИЯ,ТЕМПЕРАТУРА И ПОВРЪЩАНЕ...
1
0
 
6
 
! Отговори
Неграмотни сте преди 1 месец
От прости по-прости и най-вече неграмотни. Първо, спътникът на Плутон се казва Харон, а не Хирон. Кръстен е на лодкаря на Стикс - Харон, от древногръцката митология. На английски се пише Chiron и оттам сте го преписали като безмозъчни папагали. Второ. Разположението на небесните тела по никакъв начин не влияе на съдбата на човека - всеки сам е ковач на своето щастие. Астрологията е типичен пример за лъженаука.