5 зодии, които стават любимци на Вселената до края на годината

Вижте късметлиите
15 авг 2024 20:55, Ивета Иванова
7
5 зодии, които стават любимци на Вселената до края на годината
Снимка: iStock/Ivan Kyryk

Може да не ни се вярва, но по-голямата част от 2024 г. измина. Остава по-малко от половината година - едва 4 месеца и половина. Но това не значи, че не предстоят изненади. Всъщност, този остатък от 2024 г. ще е много приятен за някои зодии - ще им донесе късмет и те стават любимци на Вселената. Ето кои ще имат късмет до края на годината, според "Your Tango".

Риби
 
Напоследък Рибите нямаха много късмет, нещата не вървяха и тези зодии трябваше да се справят с много предизвикателства. Може да са загубили работата си, да са приключили с дадена връзка или просто да е имало застой в кариерата им. Сега нещата се променят. Нептун им носи изобилие както в любовния, така и в професионалния живот. Обвързаните ще се радват на повече интимност и подкрепа от любимия човек. Необвързаните пък ще имат късмет в любовната сфера, нещо специално се задава. Все пак, няма всичко да е толкова лесно - за да се премине от трудното към хубавото, Рибите ще трябва да проявят търпение. Може да постигнат цели, които имат отдавна, а и да сбъднат мечтите си.

Скорпион и Лъв
 
При тях ще се случват почти едни и същи неща - развитие и растеж в кариерата, повишение, повече отговорности, но и повече похвали, награди, стимули. Ако са искали най-накрая да ги повишат или да им поверят по-важни задачи, нека не се паникьосват. Сега стават любимци на Вселената и това ще се случи. Ако си сътрудничат с хора, с които имат общи виждания, мнения, ценности, ще подобрят репутацията си и ще имат още повече влияние. Инфлуенсърите ще се радват на много късмет. Тези, които се надяват да станат по-известни и познати в публичната сфера, също могат да постигнат това.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от Ако щете - вярвайте
Двойките зодии, които няма как да бъдат заедно
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
бл преди 3 седмици
Иветче, не ставай втора Михаела. Няма да издържим!
4
0
 
1
 
! Отговори
фселенска офца преди 3 седмици
в ретрограден меркурий избухвам като свръхнова, вселената ми е като на село
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Точно пиби не - с тоя съвпад със Сатурн и квадратура с Юпитер. Как ви хрумна? Началните градуси на лъва са в опозиция с транзитеращ Плутон, а средните - в квадратура с Уран в телец. Пак не познахте и за тях.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А СЛЕД КАТО ГОДИНАТА СВЪРШИ ГИ ПРЕСЛЕДВАТ ВСИЧКИ ВСЕЛЕНСКИ ВАМПИРИ...
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Брей. Знаят кво и е любимто на Вселената ! Големи знаячи са извъдиха без да познават дори собствената ни Слънчева система.