Есетровата луна променя живота на някои зодии

Вижте кои са те
16 авг 2024 17:45, Ивета Иванова
4
Есетровата луна променя живота на някои зодии
Снимка: iStock/Nastco

На 19-и август, понеделник, ни очаква пълнолуние в знака на Водолей. Събитието се нарича още Есетрова луна. Това е първата суперлуна за годината. Това значи, че е време за взимане на важни решения, за грандиозни промени, повече действие и смелост. Ето на кои зодии пълнолунието ще повлияе силно, според "Bustle".

Лъв
 
Пълнолунието е към края на техния сезон. Може да очакват, че ще бъде драматично. Събитието носи неочаквани разкрития, както и промени в бизнес партньорствата и в романтичните връзки. Лъвовете ще научат много уроци сега и трябва да разберат как да показват повече истинската си същност на света. Есетровата луна ги кара да се сблъскат лице в лице с това, което чувстват. Сега им е трудно да се видят от очите на другите и това ги кара да се питат кои са всъщност. Но в този ден и доброто, и лошото излизат на повърхността. Да се възползват от това, да получат яснотата, от която се нуждаят и да проявят състрадание към самите себе си.

Водолей
 
Пълнолунието е в техния знак и не е изненада, че силно им влияе. Време е да се вгледат в своите несигурности и да осъзнаят как може да ги премахнат. Вместо тях - да придобият повече увереност в себе си. Да на се страхуват да се променят, да оставят някои свои качества и навици в миналото. Независимо дали са готови или не - сега е времето да станат най-истинската своя версия, да бъдат себе си на 100%. Не е нужно да следват статуквото или да живеят според очакванията на някой друг. Нека бъдат бунтари и да оставят да си отиде всичко, което не отговаря на истинската им същност. Зоната им на комфорт ги задушава, така че сега трябва да се отдадат на предизвикателства, да изследват света около себе си. Да си създадат нови правила.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от Ако щете - вярвайте
Кои са най-шантавите зодии?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 седмици
До Анонимен 3 === Има. Тя свети над дрогарете от Позитано :))) А иначе не е лошо да хванеш една есетра. Навремето имаше една статия за един рибар, хванал 2,5 метра есетра с не знам колко кила хайвер в нея и пишеха, че само хайвера бил към 1 милион лева
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
а шарановата, а паламудовата, а сомчестата луна ??