Хванаха 29 мигранти в камион край Бургас, били пред задушаване

Открити са в тайници, шестима са в тежко състояние
11 сеп 2024 16:37, Анисия Иванова
18
Хванаха 29 мигранти в камион край Бургас, били пред задушаване
Снимка: БГНЕС

Шестима нелегални мигранти в тежко състояние със задух са приети в областната болница в Бургас, след като на КПП на входа на града е спрян товарен автомобил, пълен с млади мъже от Афганистан. Те са открити в тайници на автомобила, а кола на бургаската дирекция на "Гранична полиция“ е преследвала товарния автомобил от странджанското село Крушевец, съобщи БНР.

29 нелегални мигранти от Афганистан са открити след щателен оглед на товарен автомобил, спрян от полицейския екип, който следи трафика на КПП в местността "Пода“ на входа на Бургас. Шофьорът на камиона е 62-годишен мъж от София. При първоначалния оглед товарният автомобил се е оказал празен, но при щателното претърсване са открити тайници, в които са пътували 29 млади мъже от Афганистан.

Нелегалните мигранти са откарани с 4 линейки в 2 болници в Бургас. Шестимата от тях са в по-тежко състояние поради задушаване. Шофьорът на товарния автомобил е задържан. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от Коронавирус
МЗ с кампания за ваксина срещу COVID
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Математик преди 5 дни
Дайте им ваучери за кауфланд и да става патаклама с пазарски колички хахахахах
17
0
 
2
 
! Отговори
Легионер преди 5 дни
Като бивш наемник, нека ви кажа. Не пускайте пакистанци, афганистанци или сирийци в страната. Те все още живеят в Средновековието. Нямате представа що за животни са. Българските турци, които не харесвате, са ангели до тях.
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Винаги ушевите драматично спасяват арабски избягали затворници в последният момент.Ордени и медали и вечна слава.Ако бях полицай щеше да ме е срам да гледам хората в очите Помагач на убийци и изнасилвачи.
15
0
 
2
 
! Отговори
Краси преди 5 дни
Някой да ги викал с телеграма?
14
0
 
4
 
! Отговори
Преди 120 минути преди 6 дни
Поредните миролюбиви деца търсещи работа .Нека им помогнем всички заедно.Земеделци и животновъди търсят работна ръка.
13
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Ами защо не ги изчакахте още малко бе будали?
12
0
 
7
 
! Отговори
Фитока преди 6 дни
Последните месеци е явно голям наплив от Афган.Тслибаните взеха властта със 75000 при правителствени 300000 ,които след изтеглянето на САЩ просто хвърлиха оръжието и се прибраха кой откъде е.Ми ще бягат,там е близо 70 години война.Най-зелената страна остана без дърветата,с които купуваха оръжия До 1975 Кабул бе азиатския Париж на любовта,минижуп до минижуп,днес женския глас на улицата е забранен.
11
0
 
1
 
! Отговори
Глей преди 6 дни
Ко плаят кат се опраят
10
0
 
6
 
! Отговори
haha преди 6 дни
Щом са били пред задушаване, значи не са ги хванали ами са ги спасили. Тоест от една привидно хубава новина, нали "хванали", отиваме към нещо крайно отрицателно, а именно "спасили". Не е коректно, така да се подвежда читателя.
9
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Полицията в Германия вече бие. Шолц и Алтернатива за Германия вече се състезават кой е по-голям нацист.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Къде отиват? В лапите на Неонацистка Германия.
7
3
 
1
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 6 дни
До 3. Няма никакъв паспортен контрол. Онзи ден бях в Барселона и като се орибирах в Изконен Български Лонгедок на Сервер и Портбу(френско-испанската граница) нямаше никакъв контрол и итвсякъде се влачеха азиатски и африкански евреи. Евреите искат да ибявят еврейска държава Септимания и се нуждаят от тия зомбита от двете сърани на Изконните Български Пиринеи.Кой да ги контролира? Ченгетата евреи от двете страни ли?
6
2
 
4
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 6 дни
Не са ги хванали,а са ги разтоварили,защото са стигнали до целта на пътуването си. Западна Европа е вече пръсната по шевовете от тия евреи и сега пълнят периферията. И чакат любпвниците Камала и Доналд да обявят месианската си еврейска психария.
5
1
 
5
 
! Отговори
Раздайте им преди 6 дни
мобилни телефони и помощи.
4
1
 
27
 
! Отговори
09 преди 6 дни
Пари за лечение на българските деца няма,но за тези от не знам къде си има.Моля се за едно,БОГ да пази България.
3
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Германия и Франция въведоха паспортен контрол.А ние кога?И защо не можем да си опазим поне една граница?А ако ни се наложи да пазим всички?
2
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
И София пак се напълни с мигранти!Има ли някой на границата въобще,или си минават необезпокоявани откъдето си искат?А,Главчев?
1
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Връщайте ги обратно, кой откъде е. Заради тях пак паспортен контрол по границите.