Еделвайс: Порното беше само етап от живота ми

Харесва ми да съм моногамна, твърди първата изгонена от VIP Brother
Обновена: 25 сеп 2013 14:11 | 24 сеп 2013 12:41, Александър Попов
23
Еделвайс: Порното беше само етап от живота ми
Снимка: Булфото

Блондинката Еделвайс стана първата изгонена от Къщата на VIP Brother. След като преспа, тя посочи и верояните причини за негативния вот.

"Повечето съквартиранти се познаваха отпреди, имаха общи теми, можеха да си споделят. Може би бях малко изолирана, най-вече в първия ден, но после се включих активно в живота вътре. Предполагам за зрителите са по-интересни като персонажи самите българи. Явно и хората са очаквали да говоря повече за секс и съм ги разочаровала", заяви Еделвайс в ефира на Нова тв.

Още по темата

Тя разказа за своя живота и досега си с един от световните лидери - Михаил Горбачов. Майка й била управителка във вилата на Горбачов в Тюмен и на няколко пъти тя се е виждала с политика. Еделвайс го определи като много интелигентен и разказа как Михаил Горбачов и свитата му са й помогнали.

"Тогава бях малка. Имах проблем със здравето, направиха всичко възможно и за мен се погрижи личният доктор на Михаил Горбачов", разказа Еделвайс.

Тя планира в бъдеще да участва във все повече филми в киното.

"Изкарвам си хляба с кино. Преди 8 години се снимах в порно филми, но това беше само един етап от живота ми, който вече е в историята. В бъдеще ще продължавам да се боря за роли в киното, харесвам комедийния жанр", каза още блондинката.

Тя разкри, че нейното поведение пред камера няма нищо общо с това в реалния й живот. Еделвайс държала на мъжа си и да бъде моногамна й харесвало.

"Не си изневеряваме, макар че сме доста разкрепостени", подкрепи я и нейният съпруг Алекс Ломски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: ЕделвайсVIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
2
 
! Отговори
до 16 преди 10 години
Абе как бе човек, един филм, ама какав само! Виж в хамстера какви ги работи... в комедия може и да се снима, но пак ще я е**aт яко в нея
18
12
 
1
 
! Отговори
ss wafen преди 10 години
До MessiРусише швайне.
17
4
 
15
 
! Отговори
ЕДЕЛВАЙС преди 10 години
Е.ането е опасен вид сърбеш за да го разбереш трябва да се нае.еш
16
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Че са хубави рускините спор няма, но от тук нататък не мога да кажа нищо хубаво за тях. А тази Еделвайс за каква порно звезда се провъзгласява, участвала веднъж в тъкъв филм и вече звезда, айде по полека, че никой и никъде не те знае
15
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ха ха, ако мъжа и се казва "Алекс Ломски", представям си къв *** е. Че иначе кой друг би си взел порно актриса за жена.Няма бивша *ва и бивш *ас - това си е за винаги :)
14
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
уж са отворени и красиви българките, па една порно актриса немаме, да не говориме за мис от световен ранг, - само *** - по света и у нас!
13
7
 
49
 
! Отговори
Вунд преди 10 години
Смятайте какви *** сте да гледате подобни предавания. Зомбита облъчени, тоя народ си отиде.
12
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
хубава , но що ми се струва, че има руска инвазия по различните формати на телевизиите! и некой мастити телевизионери 'зеха да си спомнят за руското си образование и период! - ?????
11
7
 
43
 
! Отговори
а преди 10 години
аз познавам цялото и семейство от както са в бг много свестни хора са , но явно ние българите имаме в последните години нещо натрапено против руснаците та затова я изгониха, ако беше американска порноактриса може би и първото място щеше да и се даде ,но не е, а с какво е по интересен за зрителя уж мъжа на мира радева и с какво е вип
10
11
 
55
 
! Отговори
Messi преди 10 години
Абе кой каквото и да говори ... хубави са си рускините:)
9
15
 
38
 
! Отговори
Фен преди 10 години
Защо това прекрасно създание си отива, а остава да гледаме някакъв неграмотен ***, подкрепян от платените комуноиди да плюе по Бойко?Ами не ми е интересно това "шоу" и няма да го гледам!
8
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чудни са ми порноактрисите, които правят секс с дурги мъже редовно, а в същото време женена и държала на мъжа си. А той как издържа?
7
11
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И това ли ни е ВИП-а? Някаква бивша порноактриса! Да ви имам представата за ВИП!!!
6
8
 
32
 
! Отговори
Наивен преди 10 години
Тази ми прилича на девствена и морална.
5
1
 
12
 
! Отговори
ahaga преди 10 години
gagagagahahah vse 1 nqkoi normalen 4ovek e glasuval za toq Ivo li kuf e tam ? The *ck... izobshto ne e naglaseno spoko.. vidqha 4e v na4aloto e leko sku4na i reshiha da si q mahnat.. *asi izmekqrskoto show
4
1
 
51
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Тази Мира Радева хич не е добре с главата. Да търпи този сдухан човечец Иво, жалките му забележки към нея и идиотското му чувство за хумор говори, че и тя е сдухана като него. Че и го обожава даже! Няма такава овца!
3
7
 
79
 
! Отговори
me преди 10 години
Много съжалявам, че я изгониха. Тя напълно опроверга имиджа, с който я вкараха - на леко момиче. Само за няколко мисии показа, че е изключително сериозна и отговорна и умна(!). Много ми хареса и ще ми липсва. Но явно организаторите се бяха разочаровали от нея, поне аз така си обяснявам кампанията която направиха срещу нея. Дори в случката с кучето, първо показаха само "Аз какво да направя?", а цялото било "Аз какво да направя, освен да ви изпера дрехите?" Много ме е яд. А оставиха ръба Иво!
2
8
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Организаторите се прецакаха. Тая ако беше останала още време в къщата със сигурност щеше да се на.бе с някого и да вдигне рейтинга.
1
5
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Язък. А аз се надявах това красиво цвете да ми разцъфти на гегата.....