Преди 7 години Ерик и Кори станаха от майка и син на баща и дъщеря: Как изглеждат днес?

Двамата са напълно неузнаваеми
Обновена: 24 сеп 2024 13:32 | 24 сеп 2024 13:29, Нели Христова
161
Преди 7 години Ерик и Кори станаха от майка и син на баща и дъщеря: Как изглеждат днес?

Преди седем години Кори Мейсън влезе в новинарските емисии, след като на 16 години получи разрешението да започне процеса по медикаментозна промяна на пола. Това вдъхнови неговата майка, Ерика, да направи същото. Така синът стана дъщеря, а майката - баща.

Днес двамата са напълно неузнаваеми, като Кори редовно пуска снимки онлайн, а последната публикация на Ерик показва процесът, през който е преминал, за да се преобрази от жена в мъж.

Кори знае още от малка, че е момиче в момчешко тяло. На 11 години тя вече започва да се облича и да изглежда като дама. Отначало обаче се страхувала, тъй като не знаела, дали семейството й ще я приеме. Но тя не само била приета след дълги и сложни разговори, но и вдъхновила и майка си Ерика, която също се борел със сексуалната си идентичност.

През 2015-та година тя получи разрешение да премине през хормонална терапия, а през 2016 г процесът започва и Ерика.

Ерик, преди Ерика, се чувствал неудобно като жена през целия си живот и признава, че е "мразила бременноста си".

"Първото чувство беше облекчение, второто беше ужас", разказа Ерик пред 60 Minutes Australia. "Страх за това какво ще крие бъдещето ми… страх за това как ще изглежда остатъкът от живота ми. Имам пет прекрасни деца, имам страхотен съпруг и страхотен живот“

Животът и на дъщеря му Кори се промени доста драматично. В публикация в Instagram, в която тя показва себе си като малко момче, Кори пише:

"Не става дума за това да "стана" друг човек - аз вече съм това, което съм - просто искам тялото ми да отразява това. Не е като внезапно да се променя от човека, който винаги сте познавали - това е по-скоро за желанието ви да видите кой винаги съм бил. Мислех, че преходът е в това да стана повече като жена. Осъзнах, че всъщност става въпрос за това да стана повече като себе си."

Кори каза пред ABC News, че винаги е била близо до майка си, но че са "още по-близки", откакто двамата са започнали процеса на промяна заедно.

"Беше страхотно", каза тя. "Знам, че не съм сама и той разбира през какво преминавам, особено когато имам тежък ден или ако съм наистина разстроена за нещо, той винаги е там."

През 2007 г. Ерик Мейсън, тогава Ерика, се жени за съпруга си Лес Мейсън. Двойката има пет деца: Челси (24), Кори (16), Кейли (15), Елън (10) и Уилоу (7).

Първоначално Лес се изненадал от промяната у Ерика, но по-късно приел, че Ерик най-накрая ще живее живота си такъв, какъвто иска да бъде.

"Беше страхотно да го гледам как най-накрая намира себе си и е свободен да изживее своята автентична истина", сподели Лес Мейсън пред ABC News . "Той знае, че винаги ще бъда до него през всичко, не само в прехода. Когато казах „Да“, имах предвид, докато не умра. Без значение какво ни поднася живота, ние ще се изправим заедно до самия край. И двамата са много по-щастливи и това щастие се излива в останалата част от семейството. Разбира се, че все още имаме различия, но в крайна сметка винаги изглаждаме нещата. Това е, което семейството трябва да прави".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от Кино
Еротичната класика "Емануела" с нова модерна версия
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
1
 
0
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 7 часа
До Анонименти за тва спамиш на българосъветски по цел ден, щот никой няма нужда от палци и харесвания )))))
91
1
 
24
 
! Отговори
Елеонора преди 7 часа
Но защо се натрапва това? Какво се цели?
90
1
 
22
 
! Отговори
бла,бла преди 7 часа
Кой е авторът на тази статия? Тоест, кой я е преписал, защо му няма името? Защо изобщо се публикува това, за да е установен стандарт ли? Едно хубаво има в тая държава, и то е, че тия неща нямат почва тук. Отвратително!
89
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Боже прибери си верисиите
88
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
До Анонимен 85След години може би транс жените ще могат и да раждат.
87
2
 
7
 
! Отговори
00-11 преди 7 часа
Мдааа......, става страшничко и любопитно, кът си помислиш кво шъ е до 2051 година...!!! Квантова технология, позитронен мозък, хуманоидна роботизация с изкуствен интелект и генно инжинерство, и всичко туй в една "Тенджера", без нравственни и морални задръжки!!! Шъ стане "Манджа с грозде"!!! -))))
86
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Оуууу! Г-н Иман Халиф и г-н Лин Ю-тин ще харесат сбърканяшката история.
85
0
 
9
 
! Отговори
Мдамммммм.... преди 7 часа
...Напълно се обърках кой кой е и какъв е бил....Имам чувството, обаче, че и героите на тази история изпитват затруднения да определят какви са, не съм само аз!
84
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Тези са за психиатрично отделение. Само когато роди деца тогава ще е жена.
83
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Лелеее , как звучи само !? А в България , ''само'' над 1 млн. , млади българи , НИТО УЧАТ , НИТО РАБОТЯТ .. Но това не е ''важно'' за Бг-политиците ни !
82
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Европейските ''ценности'' , са на лице и ФЪФ Бг !Радвайте се Бг-атлантици !
81
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
кОЛКО струва излъчването на тази Соросовидна статия ???
80
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
А Паси и Плевнелиев , КОГА?
79
0
 
14
 
! Отговори
Сата НАТО преди 7 часа
Мисля, вече стигнахме границата, откъдето нататък нормалните и толерантни хора си мълчат, а побърканите продължават да се напинят неистово да обясняват кого и как чукат и кое според тях е нормално. Ако убиете подобни публикации с мълчание, ще спрат да ви ги "натрапват".
78
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Време е здравната каса да отпуска безплатна смяна на пола в България на младежите.
77
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
*** Христова е в отдела дето копи пействат от чужди медии подобни промивки
76
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
след като отшуми цялата тази истерия по трансмутациите, ще започнат да нормализират педофилията и канибализма. Който ги отрече ще бъде копейка
75
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Преди 7 години не е трябвало да влязат не в новинарските емисии, а в травматологията или в спешното.
74
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Пази боже от такова щастие!
73
2
 
5
 
! Отговори
.|. преди 7 часа
Побъркана работа! Атразинът не прощава! Вече е навсякъде в природата - във водата ни, в храната ни, в почвата и в нас. Казват, че било нормално да си сменяш пола. Нормално било да има 8976345 пола. В крайна сметка който търси, намира. И аз потърсих и намерих лабораторни анализи, които показват, че за всичко е виновен атразинът! А ТЕ, понеже не могат да го премахнат от природата, казват ни, че всичко това е нормално.