Рекорд от 248 км/ч на магистрала в Хърватия

Нарушителят се оказа 29-годишен турски гражданин
Обновена: 21 окт 2010 12:31 | 18 окт 2010 21:22, Елка Василева
126
Рекорд от 248 км/ч на магистрала в Хърватия
Снимка: БГНЕС

29-годишен турски гражданин „тества“ своето BMW с цели 248 км/ч в неделя, 17 октомври, на магистралата Брегана – Липовац в Хърватска.

Глобата: 1000 евро, като освен това му е забранено за 12 месеца да използва международната си шофьорска книжка на територията на Хърватия.

Пътна полиция е измерила край Ориовац, че турчинът е управлявал своето BMW с германска регистрация със скорост от цели 248 км/ч, пише на сайта си „Ютарни лист“.

Още по темата

След като „рекордът“ бил заснет, полицаите спрели водача, който пътувал с баща си.

„Олекнали“ с  глобата, но невредими, двамата продължили пътя си за Германия – зад волана обаче вече бил бащата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още по темата: BMW
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
0
 
1
 
! Отговори
Порше Карера преди 12 години
Аз тези с БМВ-тата като ги изпреварвам (~300км/ч) - все едно са спрели!
119
0
 
1
 
! Отговори
ВР преди 13 години
БМВ да вземат и да поемат глобата , все пак такава добра реклама е направил на марката
118
0
 
0
 
! Отговори
хасан преди 13 години
Аз не оправдавам карането с такава скорост на тоя човек, но на всички плюещи и обиждащи ме ще кажа да ми лапат баданарката, а на теб ще ти я дам и с колелата. Абе в европа май не викат на турците ***, ама както и да е :))
117
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ти маи не до скиваш,казах че ме пратиха да смянам 1000 евро в куни
116
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Наричаш лъжец един господин с сериозен бизнес които дава работа на над 250 Българи и им плаща европеиски заплати .Които си стои в окрадената си родина и се опитва да прави нещо,и не е избягал като теб в таи наречената цевилизована демокрация дето налага на мен и на моито съграждани условия какво да продавам и какво не а на такива като теб дали ги искат или не в държавата си.И за твоя информация аз си копувам нови коли които чакам по няколко месеца защото те се поръчват а не стоят в магазина.
115
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
копетентноста ти е поставена по съмнение ,поради един единсвен факт че само в България има дървета около главен път,ако това може да се нарече път в 20 век.правен за коли които вървят с 70 км и загряващи на по голям баир.пък и приятелю ,както вървят работите с дървената мафия и фирмите на Ахмет доган кьораво дърво няма да остане.
114
0
 
2
 
! Отговори
състезател преди 13 години
Законите за ограничение на максималната скорост са безумно *** освен в Германия. Основния критерий за максимална скорост, говоря за магистрали, трябва бъде единствено и само състоянието и възможностите на колата. Не може да се слагат под един знаменател някой таралясник и някоя изключително спортна кола. Раздрънканата каруца движеща се с 130 е с пъти по-опасна от перфектен спортен автомобил движещ се със 240, включително и като спирачен път и стабилност.
113
2
 
7
 
! Отговори
angel преди 13 години
Изтритият ми коментар беше, че истинската българка не спи с ***. Нямаше нецензурни думи. Днес.бг ми го премахнаха "поради нарушения правилата на сайта".
112
1
 
5
 
! Отговори
angel преди 13 години
Днес.бг, защо ми триете коментарите?Значи, когато се защитаваме и пишем грамотно, коментарите ни се трият, така ли? Нещастници!
111
1
 
2
 
! Отговори
Миро преди 13 години
До всички пишещи: АБЕ ВИЕ НЯМАТЕ ЛИ СИ ДРУГА РАБОТА???
110
2
 
10
 
! Отговори
samsalak преди 13 години
Хасанчо,***,турците са просто едни ***,*** с неандерталско мислене.Не случайно в Бг всички които се опитват да говорят резашки са си живи ***.
109
1
 
1
 
! Отговори
sdsada преди 13 години
Хаха, пари му било времето, кво правиш в днес.бг тогава да четеш *** новини, като времето ти е пари?***...
108
2
 
1
 
! Отговори
misacho преди 13 години
до анонимен 97 и Хасан-коч,лапайте на кюрдите карабините.*** резак е трябвало да се размаже и всички сега да се радваме.
107
1
 
1
 
! Отговори
Holland преди 13 години
Edin zdravo mislesht chovek. Taka e. P.s. I na otsechkata kum moreto okolo Plovdiv(samoletnata pista) sushto stava. No prosto niama smisul. Pazete se i karaite razumno.
106
0
 
6
 
! Отговори
angel преди 13 години
БРАВО на 107- ми,БРАВО и пак БРАВО! По пътя се движим с децата си вътре в колата,а когато не са с нас пак нашите деца се движат сами по пътя.Нека всеки,който кара-да си помисли,че в момента някъде кара неговата жена,вози си децата и е изложена на риск да я помете някой такъв *** комплексар.Но *** си е *** и като шофирам просто не виждам светлина в тунело,тотално е изпростял тоя народ.Да не говорим,че масово карат по-скъпи коли хора, които нямат необходимия статут,за да карат тези коли.
105
0
 
3
 
! Отговори
Holland преди 13 години
S GLUPATZI NIAMAM VREME DA SE ZANIMAVAM. VREMETO MI E PARI. ZA SLEDVASHTATA MI KOLA. A TI SI STOI NA SELO I PASI KRAVITE.
104
1
 
9
 
! Отговори
perdahko преди 13 години
До всички слабоумници дето се правят нас портисти:***, ние децата си возим в тия ламарини!Ако ви се мре-метнете се с 300 ако щете в някое дере!Простаци негодни-скоро ме засича един, возех бременната си жена , детето... Копеляци,недай боже да стане нещо заради такъв ***,ако оцелея директно на пътя ще го съдя и изпълня присъдата, пък какаквото ще да става!
103
1
 
1
 
! Отговори
:) преди 13 години
До 103 - 250 км/ч се вдигат без проблем на която и да е магистрала, стига да имаш кола, която да ги вдигне.
102
0
 
1
 
! Отговори
ехо преди 13 години
Не се прави на интересен, в Перник не говорят мИЕко...
101
0
 
5
 
! Отговори
Километраж преди 13 години
В бг няма къде да се развие такава скорост защото т.н. магистрали са като трасета за оф-роуд. А и няма достатъчно дълга отсечка без да има някакъв ремонт. Опити за достигане на такива скорости трябва да се считат за екстремен спорт.