Съюзник на Мицкоски: Да накараме САЩ да окаже натиск върху България

Павле Траянов настоява за договор с Америка
2 окт 2024 21:20, Нели Христова
83
Съюзник на Мицкоски: Да накараме САЩ да окаже натиск върху България

Председателят на Демократическия съюз Павле Траянов, който участва в кабинета на Християн Мицкоски, призова за "договор със САЩ срещу България", предаде БГНЕС.

Траянов отново отправи критики към предишното правителство на Социалдемократическия съюз на Македония (СДСМ) и Демократическия съюз за интеграция (ДСИ), както и приетото от него т. нар. "френско предложение",

"Изходът от такава ситуация е да се договори подкрепа от САЩ. Те могат да окажат натиск върху новото правителство в България и да отворят някои въпроси, ако не друго. Езикът трябва да бъде официален след приемането, трябва да има заключение в Съвета на ЕС относно въпросите за идентичността, че не могат да бъдат основание за блокиране, и трето, трябва да започне процесът на изпълнение на решенията на съда в Страсбург за правата на македонците", каза още той.

Относно европейското изискване за конституционни промени Павле Траянов твърди, че „" момента в РСМ няма подходящ климат тя да бъде прокарана". Кореспондентът на БГНЕС припомня, че партията на Траянов участва и в правителството на Зоран Заев.

В момента Траянов е национален координатор за борба срещу тероризма в Министерския съвет на РСМ. Той бе и министър на вътрешните работи в първия кабинет на Любчо Георгиевски.

Миналата година на 17-ти август бившият македонски премиер Димитър Ковачевски заяви, че в парламента в Скопие има депутат, който идва от зловещата Държавна сигурност на югославския диктатор Тито УДБА. "И към днешна дата в нашия парламент има депутат, който идва от редовете на УДБА. Какви позиции искате той да защитава. Страната ни да бъде член на ЕС? Той цялата си кариера е изградил с борбата Македония да не бъде част от ЕС! От него не може да очаквате той да вкара Македония в ЕС. Само младите политици може да изведат страната ни напред", каза още Димитър Ковачевски. Според местните наблюдатели Ковачевски е имал предвид точно Павле Траянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от ЕС
Най-лошият сценарий е пълномащабна война в Близкия Изток
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
1
 
! Отговори
Евроатлантик преди 9 минути
Верно с тия сме братя , даже политиците са им нагли и смешни като нашите , ха ха ха ха
75
2
 
1
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 18 минути
Полуруските македонци, трябва да признаят, че Македония произхожда от Русия и пуйдя е техния Ванче.
74
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 26 минути
До УМРЯХ ОТ СМЯХ - САЩ няма да изпращат никакви танкове в България. САЩ взеха Македония в НАТО, а щом е в НАТО трябва да е в ЕС, така искат САЩ. Затова просто секретарката на посолството ще се обади, и българите веднага ще се нагьзат и ще изпълняват, какви танкове, каква война бълнуваш.
73
2
 
6
 
! Отговори
преди 29 минути
Америка още ви търси на картата
72
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 32 минути
А те в Америка щото пасат трева, и не са наясно че сте агенти на Белград, и съответно на Москва?!
71
1
 
5
 
! Отговори
.|. преди 33 минути
Ей, макенца! Хващам брадвата! Ше ви таковам и американците!
70
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 33 минути
Павле има мозък като ПАВЕ. Ония Meлe3и ще са на избори след месец. В Израел брат'чедите яко ги гънат точно в тоя момент. Нефт няма. В най-голямата рецесия са от 20-те на миналия век до сега. И Маке-МЕГА-Мозъчето иска от САЩ помощ? Чакай малко... Тоя номер не го ли пробваха преди това и с Русия? Хем така и хем-онака, ама от 2 стола се пада най-добре. От Китай помощ няма ли да искат? Защото станаха като доста евтини пp0cтиTyTки. С деменция. Защото всеки ден все едно и също нещо дъвчат.
69
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 33 минути
Познавам стотици македонци и всички те са прекрасни хора. Имам чувството, че политиците им ги внасят отнякъде.
68
0
 
6
 
! Отговори
абе нормални ли сте преди 34 минути
макетатта явно имат някви психоойо проблеми може би от изопачаването на Българския език който използват... посланика на САЩ ви каза ясно изпълнете си договора с БГ и изискванията на ЕС и започвате преговори...
67
0
 
3
 
! Отговори
УМРЯХ ОТ СМЯХ преди 36 минути
Тези хора са много облъчени от пропагандата . Сега има нов модел за въздействие срещу България - САЩ да изпратят танкове и самолети и да ни обявят Война .
66
2
 
3
 
! Отговори
няма как преди 36 минути
ние сме в ЕС, сащ немогат да ни окажат никакъв натиск, освен ако не махнат визите а те това няма как да направят имат си строги критерии, вземе се осъзнаете и да си изпълнявате договорите и препоръките вместо да мислите тъпотии
65
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 37 минути
ЕС е мъртво пpace. Никой не се натиска за ЕС. За Македония ако влезе - добре, ако не - още по-добре.
64
0
 
4
 
! Отговори
крундел преди 48 минути
няма ден без мънкедонските клоуни да счупят ***, нормално е, все пак - получават заповеди от белград, а него го съветват от москва...целта е хаос и напрежение, нищо ново
63
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 50 минути
Някой трябва да освободи гражданите и селяните на РСМ от македонско иго.Не е лошо ний да се загърбим с тая задача и спретнем на бързо едно СВО.Е, тук верно работата ще стане за,, 3 дня". Тъкмо ще покажем на руснаците как става тая работа.
62
2
 
3
 
! Отговори
Анализатор преди 50 минути
Аз за 40 години в щатите съм видял само един македонец.Преди 3 години се запознах с едно младо момче в Лас Вегас.Опс излъгах!В българския магазин във Вегас работят 2 македонки.
61
3
 
0
 
! Отговори
до 58 преди 52 минути
Ти верно си болна чебурашка.
60
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 54 минути
До 55Има доста голяма общност на макетата в ФАЩ.)))Голяма, ама друг път.Според САЩ 61 хил. американски граждани са македонци.А българите 98 хил.Освен това живеят и други 150хил българе които не са US граждани. Македонците пък твърдят, че в САЩ живеят над 150 хил. македонци.
59
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 57 минути
оф, тези са мaл0yмни
58
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
За БРИКС има опашка от кандидати, а Македония казва на ЕС и САЩ - ако искате станем членове на ЕС, трябва да изпълните това и това и българите да ни се нагьзат, иначе няма да ви станем членове. И ЕС няма избор, сега ще натисне българите да се нагьзат, и българите както винаги ще се нагьзат.
57
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Тея си просят, да обявим край на дипломатическите си отношения.