Цецо Шестака лъже!

Р. Петков отрича за унищожени СРС-та от срещата му Галеви
Обновена: 19 ное 2010 14:27 | 19 ное 2010 14:02,
631
Цецо Шестака лъже!
Снимка: БГНЕС

Депутатът от "Коалиция за България" Румен Петков обвини вътрешния министър Цветан Цветанов и шефа на Митниците Ваньо Танов в груба лъжа, която трябвало да получи своя институционален отговор.

Петков категорично отхвърли обвиненията, че срещата му с Братя Галеви е била за разпределянe на територии на наркопазара. Той отхвърли и твърденията на МВР шефа, че данните от СРС-тата от срещата му с дупнишките бизнесмени са били унищожени веднага след нея.

„По мое време в МВР специални разузнавателни средства от какъвто и да било характер не са били унищожавани, без това да е било заявявано по съответния законов ред“, категоричен е Петков.

„Ще се посъветвам в следващите дни с адвокати и ще използвам всяка възможност, за да съдя тези клеветници", добави той.  

Депутатът поиска вътрешният министър да извади заявката за ползването на специални разузнавателни средства, поводът за нея, както и документи за това как са били анализирани и ползвани от съответните служби- заявители данните, получени чрез тези тайни средства.

Бившият вътрешен министър Петков посочи, че в момента се лъже съвсем откровено за работата на МВР от минали периоди. По думите му "Октоподът" витае някъде около „човека с шестте апартамента", известен в полицейските среди като Цецо Шестака.

„Ще се постарая следващата седмица да посъбера малко материали за провеждани нерегламентирани срещи от високопоставени служители на МВР, които по-късно съм освобождавал от работа, с хора от контингента", каза Петков.

Още по темата

Той добави, че срещата му на басейн "Спартак" е била регламентирана. Петков беше категоричен, че по време на нея не са водени разговори за разпределение на територии и за снемане на напрежение.

Веднага след изказването на Румен Петков пред журналистите Волен Сидеров заяви, че ще поиска създаване на временна анкетна комисия, която да разследва връзките на Петков с мафията.

Сидеров добави, че настоява главният прокурор да поиска имунитета му.

„Това, че някой не си е пил хапчетата – аз да си давам имунитета", коментира Петков, но допълни, че няма проблем да се откаже от него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


631
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
491
0
 
2
 
! Отговори
DNI преди 13 години
Прочети пост 503 и ми кажи ти къде живееш ? Чакам.
490
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Иван Костов и Мартин Димитров от известно време плашат, че ще оттеглят подкрепата си за ГЕРБ. - Крайно време е да спрат да плашат, а да я оттеглят. Атака е на път да изчезне благодарение на безрезервната подкрепа към ГЕРБ. В последните месеци се вижда, че дори Волен Сидеров започна да си показва зъбите и да се връща към стария си образ на бунтар. В същото време се вижда, че има доста тревожни процеси, които се развиват в областта на финансите, икономиката, образованието, здравеопазването. Няма как да подкрепиш правителството срещу хората. Една политическа партия трябва да бъде на страната на избирателите си. В този смисъл няма за кога да се заема тази неопределена позиция, която имаше Синята коалиция - ние не сме в опозиция, но сме коректив времето за това изтече. Изгони ГЕРБ, спаси България!
489
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лично аз не харесвах по онова време Румен Петков, но сега като се замисла това беше най-добрия вътрешен министър, при който дадоха фира най-много престъпници или поне наравно с този от НДСВ, не си спомням името му, май и той беше петков. Тези двамата са на върха, след тях е Миков и този от СДС, който беше след Бонев, и накрая Бонев и Цецо, другите преди Бонев не ги помня.
488
2
 
9
 
! Отговори
За това се използва: преди 13 години
Не ми харесва, че ме сравнявате с Тодор Живков, защото сме несъизмерими. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред Нова тв.Той коментира разпространяван във фейсбук колаж от портрети на Тодор Живков, които постепенно преливат в неговия образ.Снимките не са коректни към Тодор Живков, защото една стотна от това, което е построил той за България и което е направено за тези години, да направим, да постигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство.Фактът, че 20 г. след падането на Живков от власт никой не го е забравил, показва, че доста неща са били направени. Факт е и това, че 20 г. ние само приватизираме онова, което е построено дотогава", заяви още Борисов.24-часа/6.11.10 г./
487
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цецо "Голото Дупе' Цветанов, а сега след него върви и този комбайнер Танов, са се превърнали в едни селки клюкарки по сутрешните студия, където разкриват престъпления и афери като в евтин криминален роман. После като отидат на работа, за което им плащат става по-сложно - трябва да се върши реална работа и да се хващат престъпници, не е като по телевизията да раздухваш лакардии. Затова и престъпността, и контрабандата разъфтяват. Само в сурешните блокове на БТВ, НТВ и БНТ има успехи.
486
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Петков може да е мафиот, ама е прав че Цветанов сгафи. Как може доказателствата да са додатъчни за обществото и вътрешният министър, а да не са достатъчни за съда? ГЕРБ има законодателната власт - ако смятат че нещо не е наред със съда - да го променят. Едно е да мрънкат за 1-2 съдебни решения на корумпирани съдии, но това "убеден съм, но съда няма да бъде" е твърдение с много дълбоки проблеми.
485
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цецо , че много послъгва е ясно. Това го е научил от ментора си Бойко Борисов - също изпечен лъжец и мошеник.
484
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цецо, усещаш ли как с всяка твоя лъжа примката се затяга?
483
1
 
6
 
! Отговори
IND преди 13 години
Абе ти къде живееш - все едно не знаеш за какво се използва думата комунист в България...
482
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
28 мар 2008 В извадка от доклада, предоставена от Стайн на в. "Труд", се казва, че когато Борисов става главен секретар на МВР през 2001 г., отдавнашната омраза между него и боса на ВИС Алексей Петров е прераснала в открит конфликт. Причини: страхът на Борисов, че Петров държи компрометираща информация за него; подкрепата на влиятелни еврейски бизнесмени за Петров (близки връзки с бившия посланик на Израел в България Давид Коен); силните му позиции в канцеларията на главния прокурор (тогава Никола Филчев) и във военната прокуратура, в някои структури на МВР (Филко Славов, който тогава е шеф на Специализирания отряд за борба с тероризма) и сред политическите партии, като в доклада се посочва името на Надежда Михайлова, бивш външен министър и лидер на СДС. Изгони ГЕРБ, спаси България!
481
2
 
8
 
! Отговори
DNI преди 13 години
А бе човек, комунистите станаха социалисти. Комунисти си останаха ( в БКП, без да се записват в БСП) др. Борисов, др. Цветанов, др. Цачева, др. М. Найденов, др. Б. Димитров и 96 народни представители от ГЕРБ, от всичките 118 депутата.
480
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз съм потресен, че на такива тиквеници и пълни откачалки като Боко, Танов, А. Петров, Цецо е била и е поверена сигурността на държавата.
479
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Р.Петков си е купил къща в БАРСЕЛОНА с парите от дрогата.
478
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ваньо Танов тоя път изгоря с такова непремерено изказване.Почва се процес, контрапроцес и т.н. докато мазалото стане непоносимо.После ще се разчистват сметки...лошо.
477
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Може ли такова девалвиране на говоренето от тези нови ***! Да говориш за наркопазар,за бивш вътрешен министър-просто ей така. Да нямаш никакъв усет, къде ,какво се говори. Такъв упадък!!! И се чудим защо сме зле. Как да искаме тези "нови' да усещат по-тънките неща в политиката? Как? Как да искаш от бивши мутри нещо да знаят, да искат да се научат? Мутри - агресия и бръмбари в главата.
476
3
 
5
 
! Отговори
Бай Митю преди 13 години
Аз думам първо на Цветанов да свалят имунитета и тогава да докаже парите с които е купил апартаментите. Така или иначе това ще му се случи по късно. След това да свалят имунитета на Румен Петков и да го питат вземал ли е пари от продажба на дрога. И ако е вземал защо не си е купил десетина апартамента? Например. А е обърнал парите в ракия, и ги е изпил. За мен Цецо е по умен. Взел е по малко от половин милион, но правилно ги е употребил. Защо не завърших ВИФ, щях да съм консултант. Като Цецо.
475
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само празни приказки се говорят-един казал, друг казал. Война на PR-ри. Едната групировка е взела властта и я използва, за да добие надмощие над друга. Това е мафиотска демокрация, която консумираме вече 20г. . Няма изгледи за излизане от блатото.
474
2
 
7
 
! Отговори
IND преди 13 години
Моля комунист да не ни учи на морал. Румен Петков, *** комунистическо ченге или ако съчетаем прякорите му "пикливата запалка" да си спомни как като кмет на Плевен пика в шадравана в центъра на града и тогава да ми се прави на морален съдник! Ей, това комунистите срам нямат!
473
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Показвало било "решителност" поредното комунистическо правителство))) Да, ама тази "решителност" я плаща БГ-данъкоплатеца в Стрсбург! РЕДОВНО! А после "решителните" и "жертвите" си правят купон с мангизите и псуват "тъпия" Народ!
472
2
 
8
 
! Отговори
ОКСИДАЦИЯ преди 13 години
Виждали ли сте по нагъл и луд човек от Румен Петков? Дори и да го хванете на место, как яде л - - - а, той ще ви каже с възмущение, че това е подла инсинюация и лъжа и ще твърди, че яде черен хайвер.