Борисов: В понеделник падат глави в Агенцията по горите

Премиерът откри еко съоръжения в "Свилоза"
Обновена: 23 дек 2010 20:19 | 23 дек 2010 20:19,
165
Борисов: В понеделник падат глави в Агенцията по горите
Снимка: БГНЕС

В понеделник ще бъдат уволнени служители от Държавната агенция по горите, допуснали дървесина за промишлеността да бъде продавана чрез посредници, заяви премиерът Бойко Борисов.

Той посети фирма "Свилоза", където разбра, че необходимата за годишното производство 500 хиляди тона дървесина се оскъпява значително, защото не може да бъде купена пряко от държавните лесничейства, съобщи БНР.

Премиерът Бойко Борисов ще поиска да му бъде докладвано какъв е механизмът за добиване и търговия с дървесина у нас.

Според ръководството на "Свилоза" АД е необходима промяна в посока окрупняване на стопанската дейност, свързана с добив и търговия с дървесина. Така на консуматорите на суровината няма да се налага да сключват договори с множество малки структури, които съответно предлагат и малки количества.

Бойко Борисов откри нови екологични съоръжения във фирма "Свилоза", в които са инвестирани близо 11 милиона лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В понеделник падат глави .ДОБРЕ ДЕ ВСЕ ЗАКАНИ И ПАК ЗАКАНИ ,НО САМО ЗАКАНИ,А ВСЕ ОЩЕ НЕ СМЕ ВИДЯЛИ ПОНЕ ЕДНА ЗАКАНА ИЗПЪЛНЕНА И ПОНЕ ЕДНА ГЛАВА ПАДНАЛА.ПРИКАЗКИ,ПРИКАЗКИ ГОЛИ ПРИКАЗКИ.НА ПРИКАЗКИ СМЕ ВЕЛИКИ ,НО НА ДЕИСТВИЯ СМЕ ПОКРИТИ.
92
2
 
29
 
! Отговори
БГ преди 13 години
НА МАЙМУНИ НИ НАПРАВИХТЕ !!! УТОЧНЯВАМ НЕ НАС НЕВЯРВАЩИТЕ,А ТЕЗИ "ВЕРВАЩИТЕ",КОИТО НИ ДОКАРВАТ Я симеон /КРАДЕЦА ОТ МАДРИД/ , Я КОМУ- НЯГИТЕ Я ПОЖАРНАТА КОМАНДА. ПРАВ БЕШЕ РЕНЕГАТА ДИМИТРОВ ЗА "ШИБА- НИЯ" НРОД. ТА АКО НЕ БЕШЕ ТАКА КОЙ БИ ГЛАСУВАЛ ЗА ГОРНИTЕ.НО УВИ НЕ Е. И СЕГА "ВЕРВАЩИТЕ" СЕ ЧУДЯТ ,ЧЕ НЯМАТ ПАРИ ЗА КОЛЕДНАТА ТРАПЕЗА И ЗА ЕЛЕМЕНТАРНИ КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ. НЕ СЕ ЧУДЕТЕ! ЧЕТЕТЕ "ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И НАКАЗАНИЕ" СЪРДЕТЕ СЕ НE НА ББ,А НА СЕБЕ СИ! MERRY CHRISTMAS AND HAPPY NEW YEAR !!!!!!
91
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко вместо да се занимава с Джевдет Чакъров и да беше взел парите а той се занимава с Гоце е затова на Герб ке падне главата
90
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
нищо няма да стане всичко е парлама и Вие ще се уверите сами Герб вече се сдушиха с ДПС и са куче марка
89
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Борисов, какво става с предишните - Джевдет Чакъров от ДПС и после Юруков, когато на БСП им се видя че изостават от заменките и направиха Агенция по горите? Ако си мислиш че сега с уволнението на 2-3ма нещасти бушона ще забравим престъпленията на предишните, много се лъжеш! И твоите неизпълнени обещания не се забравят!
88
2
 
12
 
! Отговори
Въпроси до Бойко преди 13 години
Бойко,кога ще падат главите на МУТРИТЕ от мафията? Нали знаехте точно кои са? Какво стана с барбекюто(срам) на крадеца - агент Сава Дуганов(ДС)КГБ???Май ще гледаме Шенген през крив макарон...))
87
1
 
3
 
! Отговори
Мюмюн Шакри преди 13 години
Ава бате, как ша пада туй Гербата бе? Казваш няма куфарчетата с парите... че как тогаз ша земе избор туй Гербата, неговото илектурат няма хич да гласуваме за него. Бате, ам кажи барем ти ли пак ша носиш кинтите за някакво ново партия или да ходим пак у францията?
86
4
 
8
 
! Отговори
дерикотев преди 13 години
отдавна трябваше...това е един от последните бастиони окупирани от комунисти и ***,...там догановите хора стоят здраво
85
1
 
2
 
! Отговори
az преди 13 години
az mislim che na MVR da padnat e po za dobre
84
0
 
2
 
! Отговори
за 104 преди 13 години
кАнал 3 го знаем............
83
3
 
5
 
! Отговори
за 106 преди 13 години
Сети ли се :) тук е резерват на червените таласъми.............п
82
10
 
13
 
! Отговори
Мъкаааа преди 13 години
а на Герб кога Ке падне главата а шопе щте щте маке
81
1
 
13
 
! Отговори
Алойзий Морошек преди 13 години
Системата на горите си остана една от най-нереформираните части на държавната администрация през последните 20 г.! България е на едно от челните места (сред първите 3) в ЕС по брой на горските служители на глава от населението, но не сме сред страните с най-голяма лесистост! Съществуват купища синекурни длъжности за горските чиновници. Корупцията, далаверите и шуробаджанащината сред това съсловие са пословични! Нуждата от сериозни реформи в този сектор е повече от належаща! Нужна е РЕФОРМА!!!
80
8
 
7
 
! Отговори
СКЩ преди 13 години
Едно нещо не мога да разбера - дори при изследваниоя на общественото мнение, където дават почти 30% подкрепа на ГЕРБ, защо тук като гледам червените писаници са почти четири пъти повече ?! Отговор неща, всичко е ясно - някой на някого плаща, дъ гее, йе-е-е !
79
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
гледайте канал 3 да видите какво чудо е Герб
78
3
 
5
 
! Отговори
Леко интелигентен преди 13 години
До 91 Пич виж кво! Коство не направи точно необходимото - БГ бе толкова паднала във ветрешен план (тогава нямаше световна криза), че единственото , което трябваше да се направи бе да се спре поне 50% на далаверите в страната, че да има резултат - сега положените е световно и почти вековно, имам пред вид 1932 г., кризата породена пак от САЩ. Желая ти Весела коледа и Честита нова година. Поразмисли малко преди да отговориш, ако мислиш, че греша !
77
7
 
18
 
! Отговори
според мен преди 13 години
Тиквата е много зъл и строг, ама от шенген му немат вера !
76
7
 
13
 
! Отговори
Даваааййййй ББ преди 13 години
Малииии този дето пипне крадците реват... До сега нямаше такова нещо , всичко ставаше скрито-покрито само куфарчетата с парите се носеха.....Ако остане още един мандат на власт и комунистите ще влязат в червената книга...
75
1
 
5
 
! Отговори
до калин преди 13 години
ти и тоя ненормалник странджата въобще не се явявайте по форумите и двамата стеза лечение, пиите си хапчетата и си трайте *** скапани.
74
11
 
17
 
! Отговори
зъл преди 13 години
Бойко па твойта глава ке падне на следващите избори.