Много ми имат зъб, с Цветанов не си говорим!

Танов сезира прокуратурата заради разработка срещу сина му
Обновена: 26 яну 2011 19:17 | 26 яну 2011 19:15,
395
Много ми имат зъб, с Цветанов не си говорим!
Героите от СРС-тата показват близки отношения Снимка: Булфото

Разнобой в мненията между управляващи и опозиция предизвика изслушването на Ваньо Танов на закритото заседание на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред.

Повече от три часа шефът на Митниците обясняваше пред депутатите за СРС-гейт.
 

Според опозицията Танов потвърдил автентичността на записите, според  управляващите обаче не било съвсем така.

След продължителното изслушване шефът на Митниците не беше много словоохотлив пред журналисти.

Той обяви, че  ще подаде жалба в прокуратурата заради разработките срещу сина му.

Танов е говорил вече с главния прокурор по случая с подхвърлените в колата на сина му контрабандни цигари. Щял да подаде жалбата, "след като свърши "данданията" със СРС-тата".
 

На въпрос кой има зъб на Танов, той отговори, че е разбил интересите на много фирми и малко са тези, които му нямат зъб.

На въпрос защо министър Цветан Цветанов е подписал заповедта за назначаване на СРС-ата, Танов заяви: „Защото е имало разрешение от съда”.

А на въпрос ще лъснат ли СРС-та между него и Цветанов, митничар №1 отговори: „Не. Защото не си говорим помежду си”.

След края на изслушването депутати от БСП заявиха, че Танов е потвърдил автентичността на всички разговори, изнесени досега, включително тези с премиера Бойко Борисов. Единствено разговорът с Менда Стоянова не бил истински.

Според председателя на комисията  Анастас Анастасов от ГЕРБ обаче на заседанието директорът на агенция "Митници" е обяснил, че в изнесените в медиите записи категорично има вмешателство.

По думите му Танов бил казал, че голяма част от тези разговори не отговаряли на изказа на му, а разговорът с депутата Менда Стоянов бил фалшифициран.

Още по темата

„Изводът, който си направихме от разговора, е, че службите са  оказвали натиск върху Танов чрез разработки срещу сина му”, посочи Кирил Добрев от левицата.

„Близки на премиера са оказвали натиск на Танов да бъдат сменени заместниците му - Красимир
Николов и Антоний Странджев, допълни  и Петър Курумбашев.

Попитан  защо от левицата имат различна версия за казаното от Танов при изслушването, Анастас Анастасов заяви, че социалистите се опитвали да правят внушения.

Той потвърди обаче, че Танов е признал за "вероятни" опити за натиск да бъдат освободени двамата му заместници.

По време на изслушването шефът на митниците е отклонил питането редно ли е митничар да бъде назначаван затова, че играе добре футбол с премиера.

Следващата седмица вътрешната комисия ще изслуша и вътрешния министър Цветан Цветанов по казуса с телефонните записи, подслушването и ставащото в Агенция „Митници".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


395
Още по темата: Ваньо ТановСРС-гейт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
МАФИЯТА ИСКА ВЛАСТТА ОТНОВО....ВНИМАВАЙ НАРОДЕ...
29
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
24 - Това, че не вярваш, че Боко е, *** не е гаранция, че е умен:))))))))))))))
28
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ИМА АРЕСТУВАНИ ЖУРНАЛИСТИ И ПОЛИТИЦИ-МАФИОТИ...КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ЗАКРИЯТ МЕДИИ И САЙТОВЕ КОИТО ПОПУЛЯРИЗИРАТ ТЕЗИ КОМПРОМАТИ ,ЛЪЖИ И МРЪСОТИИ...АКО ГО НАПРАВИ БОЙКО ЩЕ ИМА ПОДКРЕПАТА НА ВСИЧКИ ЧЕСТНИ ХОРА
27
2
 
13
 
! Отговори
СеСеСеРЕ (СеРеСе) преди 13 години
# 21Това е прекалено меко. Една от трите операции за подслушване на Танов и семейството му е носила кодовото име "***". Това горното е съвсем сериозно ... правете си сметка за какъв цинизъм става дума в МВР и какво "уважение" имат те към Танов.
26
2
 
7
 
! Отговори
Player преди 13 години
ТО ВЕЧЕ СТАВА СМЕШНО СРС-ТАТА ГИ ПОЛЗВАТ САМО ЗА ТЕЖКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОТ ПОРЯДЪКА ПОД 500 000ЛВ.А ТИЯ ЗА НАД МИЛ. СА ЛЕКИТЕ.ЗА МЛН.НЯМА ЗАКОНИ ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА.НАЛИ ТАКА ПИТАМ ТИКВАТА КОЯТО СЕ ХИЛИ ТАЯ ГОРЕ НА СНИМКАТА ОТ ДЯСНАТА СТРАНА НА ХОМОТО
25
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До тъпака от 12! Абе недоразумение,един тук написа,че Танов е звънял на ЕГН то ,защото почвало с 86 и е 10 цифрено.Абсолютно това е вярната логика.А ти си промит мозък на вонящ милиционер със кръгло плешива от фуражката глава!
24
17
 
5
 
! Отговори
ritci преди 13 години
Аз не вярвам Б.Б да е толкова ***,че да урежда такива работи по телефона.Обаче тези които вярват на Ал.Петров и говорилнята му гея Я.Янев,ще трябва да сменят хапчетата.
23
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
9Хаха! Делата по Лупи и мургина кога почнаха:)))))))))))))))))))А кой извади Мургина!? Май Яне беше:))))))))))))))))))))))))))))Същият дето сега е луд, защото казва, че сегашните правят същото като предишните:) *** сега е луд:) При Мургина беше нормален:)
22
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НАБЛИЖАВА СПЕЦ-СЪДА И ИСТЕРИЯТА И ПАНИКАТА СРЕД БСП И МАФИЯТА Е ПЪЛНА.ЗА ТОВА СА ТЕЗИ НОВИ МРЪСОТИИ---ПРИСЪЩИ ЕДИНСТВЕННО НА БОЛШЕВИШКАТА ***.СЕРГЕЯ И БАНДАТА МУ СА УЖАСЕНИ ЧЕ НЯМА ДА ИМАТ И 6%...МАКАР ЧЕ И ТОВА ИМ Е МНОГО...МЯСТОТО ИМ Е В ЗАТВОРА...ДА ТРЪГВАТ СЛЕД МУРГИНА И ЛУПИ.. А ГОЦЕТО И ТОЙ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП КАТИ БСПСАМО ГЕРБ И БОЙКО ---ПОНЕ 3 МАНДАТА
21
2
 
1
 
! Отговори
Инкогнито преди 13 години
До 16: Шимпанзе? :)
20
1
 
4
 
! Отговори
kk преди 13 години
И аз не говоря с този,който ме закачи на послушване!Нормално!
19
7
 
30
 
! Отговори
О С Т А В К А !!! преди 13 години
При това положение във всяка една нормална държава има само един изход от ситуацията - оставка на цялото правителство и назначаване на служебно такова, съставено от експерти, което да изведе България от кризата - социална, икономическа и политическа !!!
18
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
смещник,ако е мъж ,що нему кааза,на божия любимец Бойкоо,майната ти,не си ти човека ,дето ще ми казваш кво да правя,фурнаджийскаа лопата и ***
17
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нямало отвличания:)))))) Че те наскоро аправиха предаване по БТВ, че отвличанията си ги има:) Нещо повече! Вече цели села протестираха срещу убиец полицай:))))))))) Те това е новото!А друбнвото прегрешение да оставиш някой да работи, като си му взел лиценза:) Ми то искам и аз такива дребни прегрешения!Друго си е да бутнеш с багера 27-кавдратова барака на фона на палатите около нея:) И това е дребно прегрешение:)
16
0
 
16
 
! Отговори
СеСеСеРЕ (СеРеСе) преди 13 години
Като разбрах как е било кодовото име на операцията за подслушване на Танов и сина му, се строших от смях. Цецо и компания са счупили теракотата с това кодово име ... имена на операции "Килърите", "Крокодилите", "Наглите" и т.н. са направо смешни по сравнение с името на операцията за подслушване на Танов и сина му. Интересно е, че името на тази операци подсказва какво е отношението на Цецо и МВР към танов и с какъв представител на фауната го сравняват...НЯКОЙ СЕЩА ЛИ СЕ ЗА ИМЕТО НА ОПЕРАЦИЯТА
15
6
 
9
 
! Отговори
брях! преди 13 години
Леле, какви интриги се въртят на високо ниво!А бе Бойко, що позволяваш на котките да се качват на миндера!Цялата държава се занимава с глупости и не работи - това е един от комунистическите методи - да отвлича вниманието със скалъпени доноси, проучвания, привличане на кадри и т.н. А яворчо е много удобна ръкавичка.
14
0
 
9
 
! Отговори
Инкогнито преди 13 години
Естествено, че няма да си говори. Единият е служител на МинФин, другият е министър на вътрешните работи...
13
12
 
8
 
! Отговори
дерикотев преди 13 години
бай танасе, ще гледаш сегашните като си отидат...за сега си вършат работата перфектно
12
28
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ВСИЧКО ТОВА СА МРЪСОТИИТЕ И ЛЪЖИТЕ НА ПОЗИТАНО.НА ГОЦЕ И НА МАФИЯТА-----НАЛИ СА ЕДНО ЦЯЛО ...НЕ СИ СТРУВА ДА ОТДЕЛЯМЕ ВНИМАНИЕ НА ТОВА.НАРОДА ВЯРВА НА БОЙКО И ГЕРБ ..ТОВА Е ВАЖНОТО..САМО ГЕРБ И БОЙКО....А БСП Е МЪРТВА ОТДАВНА ...ЧЕСТИТО И АМИН
11
0
 
8
 
! Отговори
Bai Tanas преди 13 години
Ma kvo zna4i predi6nite be,kvo me *** predi6nite aaamaha,mene me interesuva sega.Kakvo mi sravnqvat i v drugata statiq tupanarite Tikveni,predi6nite bili i te,mi kvo ot tva,interesuva me sega6nite da ne go pravqt,kakto i sledva6titeAma nema,toi Tikvata,ma Glavnata Tikva taka gi uchi brat :)Aloooo,kontrabandata se uvelichila 1878y678 putiBB- Stani6ev e vinoven buahahahha