Лос мигрант се изкъпа в Германия и се върна в Полша

Нарушителят се разхладил в Балтийско море
19 сеп 2024 21:28, Петър Бойчев
4
Лос мигрант се изкъпа в Германия и се върна в Полша
Снимка BILD

Лос бе забелязан да се къпе във водите на Балтийско море до остров Узедом в Германия, близо до границата с Полша, съобщава вестник BILD.

Уточнява се, че животното е забелязано в сутрешните часове на вторник от разхождали се по крайбрежието местни жители. Именно те сигнализирали на властите за необичайното събитие. Лосът е дошъл в Германия от полските гори, които обитават тези животни.

На място пристигнали около дузина служители на спешната помощ: полицаи, спасители, ветеринари и местни служители, които отцепили периметър от около 600 метра от плажа. След три часа скитане във водата лосът се върнал на полска територия. Там го чакали и полицаи.

Остров Узедом е част от областта Померания. Поделен е между Германия и Полша от 1945 година. Разположен е северно от Шчечинската лагуна, при естуара на река Одер. Около 80% от площта на острова принадлежи на германския окръг Форпомерн-Грифсвалд, провинция Мекленбург-Предна Померания. Източната му част е към полското Западнопоморско войводство, като там се намира и най-големият град на острова - Швиноуйшче. /Фокус
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Полшалосмигрант
Още от Здраве
5 неща, които да не правите по време на цикъл
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
до 3 преди 37 минути
Вервай си на лъжите.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 48 минути
Cтигa глупocти и кажeтe нe на укро-натовската пpoпaгaнда!!! Следете телеграм каналите: Осташко! Важное; Colonelcassad; Рыбарь; Повернутые на Z войне; Военная хроника; Операция Z: Военкоры Русской Весны; СОЛОВЬEВ; WarGonzo; NЕ.САХАР; ОФИЦЕР; Два Майора; Архангел Спецназа; btr80; Союз Добровольцев Донбасса; Също така гледайте предаването "60 минут" и "Вести" в smotrim.ru по канала "Россия 1" и различни канали в smotret.tv
2
2
 
9
 
! Отговори
Itso преди 4 часа
Сега разбирам защо германците си закриват заводите за коли - защото службите им купуват румънски.
1
4
 
2
 
! Отговори
Весо преди 4 часа
Дано само да се е изкъпал в кафявата Германия!Отделя фекалии от 4 до 6 килограма .Цял ден прежива .Щастливци са там в Германия с лосовете!