Сако – бригадир, Големия Маргин – шеф

Красимир Маринов остава в ареста поне за още 72 часа
14 яну 2010 18:12,
100
Сако – бригадир, Големия Маргин – шеф
Снимка: БГНЕС

Въпреки че Софийският апелативен съд постанови най-леката мярка за неотклонение „подписка“, Красимир Маринов – Големия Маргин, не напусна ареста.

Той бе задържан за 72 часа по ново обвинение – за организиране и ръководене на престъпна група за разпространение на наркотици.

Делото е образувано миналата седмица, когато бяха задържани членовете на престъпна група, занимавала се с разпространение на дрога на територията на София, съобщи градският прокурор на София Николай Кокинов.

Прокуратурата е повдигнала обвинения на Тихомир Георгиев, Александър Кукурин, Сокол Димитров, Андрей Начев и Траян Златков.

Част от членовете на групата все още не са заловени и се издирват, уточни градският прокурор. 

„Стефан Бонев – Сако, на когото също е повдигнато обвинение, се явява като изпълнителен директор, а Красимир Маринов е бил лидер и ръководител на тази група“, заяви градският прокурор.

Част от задържаните вече са проговорили и са дали показания срещу лидерите на групата. Освен това прокуратурата е намерила и други свидетели, които са разпитани и са дали идентични показания.

Петима души са пострадали от жестокостта на бандата към днешна дата, каза Кокинов.

По думите му в криминалния свят има напрежение и все по-смело хората свидетелстват срещу лидерите на престъпни групи.

Няма доказателства, че Николай Маринов – Малкия Маргин, е участвал в престъпната група и затова на този етап срещу него няма да бъдат повдигнати обвинения, съобщи още градският прокурор.

Още по темата

Той не пожела да коментира решението на Софийския апелативен съд да наложи по-леката мярка „подписка“ на Красимир Маринов – Големия Маргин, по обвинението за подбудителство към убийството на радиоводещия Боби Цанков.

"Умните прокурори не коментират съдебните решения“, лаконичен бе Кокинов. Все пак той призна, че е изключително трудно делото да бъде решено, без да бъде хванат извършителят.

Кокинов уточни, че Боби Цанков е предоставял на Софийската градска прокуратура информация за свидетели срещу братята Красимир и Николай Маринови – Маргините.

На въпрос какво е получил Цанков срещу това, че е посочил такива хора, градският прокурор отговори, че радиоводещият твърдял, че иска да е полезен на българската прокуратура и не е водил преговори по дела.

Кокинов определи свидетелите като благонадеждни, но не пожела да коментира за колко души става въпрос и по кое дело срещу Маргините са давали показания.

„Те са разпитани, прибрани са където трябва, охраняват се както трябва“, каза градският прокурор. Той уточни, че свидетелите са под охрана от деня на убийството на Боби Цанков. Още преди убийството те са дали показания в полицията, а след разстрела са разпитани пред съдия. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
0
 
! Отговори
зъл преди 14 години
Е как така сега малкия Маргин невинен, а брат му въртел далавери зад гърба му? Абе Кокинов май е решил да ги настройва един срещу друг та белким се изтрепат.А то хубаво умния прокурор не коментирал съдебни решения, ама на Кокинов какво му пречи да коментира?
72
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
какви свидетели,какви 5 лева бе човек.Тези двамата и телефони нямат та камо ли да говорят с някой лице в лице.Всички доказателства ще са от рода на "...един човек ми каза".Няма съд в демократична страна който да те осъди с подобни "доказателства".Виж Куба,Венецуела..там е друга работа.
71
0
 
0
 
! Отговори
az преди 14 години
А Тиквата не беше ли част от правителството на бай Цар? Аз некви такива спомени имам. Че даже и две депутатски места му спечели на изборите през 2005.
70
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Приятелю колкото повече хора са обвързани в евентуална поръчка толкова по-голяма вероятноста някои да пропее!Доказателствата ще бъдат косвени,но стига да иска винаги има за какво съдът се хване!
69
0
 
0
 
! Отговори
очевидец преди 14 години
какво толкова се гърми медиино около тях? не може ли да се приеме всичко като даденост - във всяка страна има мафия която се занимава с кървавия бизнес на наркотици и проституция, и около това си заминават доста хора, но с тази разлика че не се гърми медиино и не стават популярни хората
68
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!Как си представяте Големият Маргин да се занимава персонално с разпространение на наркотици.........ХА-ХА.Който си спомня Кръстника, когато разпитваха пред сенатската комисия единкойто убивал по поръчка на фамилия Корлеоне ,той от майкъл ли е получавал поръчките или е имало "буфер" а той.......ами във фамилията има много "БУФЕРИ".След което всички започнаха да се заливат от смях.Та и тук филма е същия.Смях в залата.Братята са НЕДОСЕГАЕМИ.Изпуснали сме момента.Сега са мн сил
67
0
 
0
 
! Отговори
Юда преди 14 години
Този скоро ще го обвинят че заради него сме загубили Балканската война.Стават смешни .
66
0
 
0
 
! Отговори
di lud преди 14 години
те всички са си пичове. има лоши, добри и ту лоши - ту добри. който го е страх от мечки, вълци и змии да не ходи в гората.
65
0
 
0
 
! Отговори
lud преди 14 години
neka da si ima izmami marginite sa pi4ove
64
0
 
0
 
! Отговори
очевидец преди 14 години
Добре, че са медиите да има известни. Добре че са те да издигнат и политици за управление
63
0
 
0
 
! Отговори
kuku преди 14 години
тиквата всъщност няма контрол над съда - той е независим.Още повече че голяма част от съдиите се окопаха по времето на тройната коалиция и преди това на бай Цар правитлството, така че ядем техните *** в момента.
62
0
 
0
 
! Отговори
зъл преди 14 години
Къде са сега Цецко и Тиквата, че да кажат за пореден път ние ги фащаме, а те ги пускат? Пък за награда Тиквата и раздаде на пускащите, естествено незаконно, по 5 бона на калпак. Браво Тикво ако останеш още година това териториялно образование ще стане за смех на всички!
61
0
 
0
 
! Отговори
гого преди 14 години
Само се е напикал.Болен е човека.
60
0
 
0
 
! Отговори
мургина преди 14 години
маргина се е усрал и в буквалния и в преносния смисъл
59
0
 
0
 
! Отговори
до аз преди 14 години
брат вярно ли маргина се е насрал на подсъдимата с. хахахаххааххх , абе аз знаех че има херния ама чак пък толкова
58
0
 
0
 
! Отговори
смешняка преди 14 години
аз мутра с голяма *** не съм виждал,на всичкит им са малки и затова компесират с вдигане на гири ама пак си остават същите паляци и си мислят че хората им се възхищават а то е те им се надсмиват тайно и ехидно
57
0
 
0
 
! Отговори
култу-ист преди 14 години
културиста май е попрекалил с анаболите и сега си изкарва яда от това че му е малка оная работа върху нас,бедните форумци, голям *** е този културист, като всички *** и грозни мутри
56
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 14 години
Тоя кога пак ще се *** на подсъдимата скамейка ?
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Po-dobre kysno otkolkoto nokoga - e,malko zakysniahte da se usetite otnostno Kulturista , no vse pak se usetihte ....ha, chestito :):):)
54
0
 
0
 
! Отговори
gogo преди 14 години
Eh i tezi skapani mutri gi napraviha mediini zvezdi. Niama li koj da gi grymne naj posle i tiah .......?!?!?!?