Сако – бригадир, Големия Маргин – шеф

Красимир Маринов остава в ареста поне за още 72 часа
14 яну 2010 18:12,
100
Сако – бригадир, Големия Маргин – шеф
Снимка: БГНЕС

Въпреки че Софийският апелативен съд постанови най-леката мярка за неотклонение „подписка“, Красимир Маринов – Големия Маргин, не напусна ареста.

Той бе задържан за 72 часа по ново обвинение – за организиране и ръководене на престъпна група за разпространение на наркотици.

Делото е образувано миналата седмица, когато бяха задържани членовете на престъпна група, занимавала се с разпространение на дрога на територията на София, съобщи градският прокурор на София Николай Кокинов.

Прокуратурата е повдигнала обвинения на Тихомир Георгиев, Александър Кукурин, Сокол Димитров, Андрей Начев и Траян Златков.

Част от членовете на групата все още не са заловени и се издирват, уточни градският прокурор. 

„Стефан Бонев – Сако, на когото също е повдигнато обвинение, се явява като изпълнителен директор, а Красимир Маринов е бил лидер и ръководител на тази група“, заяви градският прокурор.

Част от задържаните вече са проговорили и са дали показания срещу лидерите на групата. Освен това прокуратурата е намерила и други свидетели, които са разпитани и са дали идентични показания.

Петима души са пострадали от жестокостта на бандата към днешна дата, каза Кокинов.

По думите му в криминалния свят има напрежение и все по-смело хората свидетелстват срещу лидерите на престъпни групи.

Няма доказателства, че Николай Маринов – Малкия Маргин, е участвал в престъпната група и затова на този етап срещу него няма да бъдат повдигнати обвинения, съобщи още градският прокурор.

Още по темата

Той не пожела да коментира решението на Софийския апелативен съд да наложи по-леката мярка „подписка“ на Красимир Маринов – Големия Маргин, по обвинението за подбудителство към убийството на радиоводещия Боби Цанков.

"Умните прокурори не коментират съдебните решения“, лаконичен бе Кокинов. Все пак той призна, че е изключително трудно делото да бъде решено, без да бъде хванат извършителят.

Кокинов уточни, че Боби Цанков е предоставял на Софийската градска прокуратура информация за свидетели срещу братята Красимир и Николай Маринови – Маргините.

На въпрос какво е получил Цанков срещу това, че е посочил такива хора, градският прокурор отговори, че радиоводещият твърдял, че иска да е полезен на българската прокуратура и не е водил преговори по дела.

Кокинов определи свидетелите като благонадеждни, но не пожела да коментира за колко души става въпрос и по кое дело срещу Маргините са давали показания.

„Те са разпитани, прибрани са където трябва, охраняват се както трябва“, каза градският прокурор. Той уточни, че свидетелите са под охрана от деня на убийството на Боби Цанков. Още преди убийството те са дали показания в полицията, а след разстрела са разпитани пред съдия. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
мутрисов преди 14 години
разбойков и той е бивш беглец,навремето как са го гонили по унгарско докато е работел като автоджамбазин а сега се издигна и стана министър джамбазин
52
0
 
0
 
! Отговори
kazah преди 14 години
kulturista e ***
51
0
 
0
 
! Отговори
до 58 преди 14 години
човече мноо си прав аз днес го видях вартеше се около колата ти и се оглейдаше се едно търси де да се изсере па той бил гузен човека щото ти одрал колата.е виж как го разплетохме случая данс репа да яде
50
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
маргина е виновен че бойко е некадърен и не знаят къде се намират тези *** от герб,ако не е станишев е маргина,ако не е маргина е доган,ако не е той е виновен снега,и между другото някой днес ми е одраскал колата и имам подозрения че е маргина
49
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 14 години
Аз съм малко *** и не се усетих.Май простите като мен сме много в тази държава.Даваме безмисленни съвети на които ни се връзват още по прости от мен .Изобщо ние сме хора без самоуважение и сме стадо.Аз лично ще целуна краката на културиста защото е много по умен и интелигентен от мен.Аз съм един безмислен шаблон в живота които ставам за ***.Факт!
48
0
 
0
 
! Отговори
кузи преди 14 години
този културиста, да не е митето пищова бе ,та се пени така.все пак си мисля,че провокира,защото му доставя удоволствие.
47
0
 
0
 
! Отговори
от мен преди 14 години
...а някой кара колело
46
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 14 години
Игнорирайте господина на 37 години все едно не съществува.
45
0
 
0
 
! Отговори
до форума преди 14 години
Мисля , че КУЛТУРИСТА е полезен ,тъй като той разиграва различни сценарий и иронизира мутрите и продажната съдебна система ...!!!!!!!
44
0
 
0
 
! Отговори
Г.М. преди 14 години
БРАВО, 123 !!!
43
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 14 години
Чудя се защо отговаряте на пациента с психични проблеми , нарекъл себе си със звучното и безмислено име - културиста. Убивате времето на един психично болен и комплексиран ***. Питам ви: заслужава ли си да губите и своето време. Човекът си мисли, че е много значим колкото повече пишете толкова повече ще четете простотиите на Културиста
42
0
 
0
 
! Отговори
Георги Малинов преди 14 години
Ne,toi hodi vuv fitnes "Bratska dupka".Tam vsi4ki se radvat edin na drug i sportuvat.....
41
0
 
0
 
! Отговори
Георги М преди 14 години
Ei kulturista,kaji si imeto be,strahlivec...Stisna filiikite a,xaxaxaxaKaji kak se kazva6,za da si te poru4am utre da te donesat v Blgd....
40
0
 
0
 
! Отговори
dalai lama преди 14 години
kulturiste s teb mai se znaime, ne hodi6 li v sektata "na tatko topkite mi bqha tesni"
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
няма ли да го обвинят и заради резила на румито желева
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аз сам в Сан Сити сега номер 34 виждаш ли ме с портативния комп или се криеш сега като плъх къде си бе ***, къде си, че сядам !Скапан ,страхлив и сдухан ***!що не се изправиш ехо!
37
0
 
0
 
! Отговори
от мен преди 14 години
до КУЛТКЪМКРЕТЕНИСТ хехе пък навремето мама беше мъж и с татко бяха братя и после заживяха с леля щот тя пък беше мъж *** стана жена и създадоха бойте сикенсП.С. кото и да кажете стана си яко тука нещо като парламентче (става дума за коментарите)
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
KULTURISTA shte vi OPYNE vsichki v djipa si , ne se sheguvam -chestito i nadiavam se da vi haresa !
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
A Bat Boiko kav im se pada?!
34
0
 
0
 
! Отговори
АЗ преди 14 години
ЕЙ,ГОРКИЯ-ВЕРВАШ ЛИ СИ?