Баретата излиза от ареста заради влошено здраве?

Златомир Иванов страдал от стеснение на пикочните канали
18 яну 2010 20:30,
96
Баретата излиза от ареста заради влошено здраве?
Снимка: БГНЕС

Софийският градски съд отложи за 28 януари решението си дали да пусне от ареста Златомир Иванов – Баретата.

Адвокатите му искат той да бъде освободен, за да претърпи операция.

Според заключението на вещите лица от Военномедицинска академия Баретата страда от стеснение на долните пикочни пътища и трябва да постъпи в болница.

Причината за днешното отлагане е, че защитата на Златомир Иванов е поискала да бъдат приложени показанията на Тихомир Георгиев по досъдебното производство срещу Красимир Маринов – Големия Маргин.

В неделя Софийският градски съд освободи Големия Маргин от ареста, като в мотивите си записа, че показанията на Тихомир Георгиев не могат да бъдат особено надеждни, тъй като той се занимавал с престъпна дейност и използвал "държавното обвинение по циничен начин".

Още по темата

Тихомир Георгиев е основният свидетел и срещу Златомир Иванов, който е обвинен в ръководене на престъпна група за разпространение на наркотици.

Междувременно от ареста бяха пуснати и петимата души, които бяха задържани в петък като част от групата за разпространение на наркотици, ръководена от Големия Маргин.

Шашавия, Душманина, Банана, Камбарата и Върбан бяха освободени срещу гаранция от по 1000 лева.

Акцията по задържането им беше продължение на спецоперациите срещу наркоразпространението, започнали с ареста на Тихомир Георгиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
31
 
! Отговори
3456 преди 14 години
ама в училище на другия час те изпитват , а тия веднъж пуснати не можеш повече да ги бутнеш , но нали в панделата има и болници - да ги лекуват там
67
0
 
31
 
! Отговори
д-р гигълс преди 14 години
след прочита на статията разбрах че тая *** страдала от проблеми с уретера. Е нека тогава да бъде кастриран тоя смръдлив наркоман !!Отвратна съдебна система !!!!!!!!!!!!!
66
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Срам ме е ,че съм българин! Щом всичките ни бандити са нефелни инвалиди! Хората какви подземни структури имат само! Каратисти, джудисти, яки момчета....
65
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
72 Златомир Иванов страдал от стеснение на пикочните канали - e che na men kvo mi puka . Da si go dyrjat tam onia svine, *** , koito imat vajnostta da se narichat''sadii'', kvi sadii ste vie be, kakva trinaista zaplata iskate da poluchavate? *** !
64
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
хех то стана като в училище е хайде раздайте им по една извинителна бележка и ги пускайте всички
63
0
 
31
 
! Отговори
Дражко преди 14 години
Резил.Пълен резил.
62
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ei zatova ni spestqvaite cirkove kato v4erashniqt s premier4eto vutreshniqt ministur i gl. prokyror4e
61
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Неам думи. Сите босове болни ама болни. ама съдийте са за бой. Като си болен що продаваш наркотици и трепеш . Ай в панделата та да ти мине!
60
0
 
31
 
! Отговори
д преди 14 години
колко големи ги изкараха тия спецакции, все едно са хванали най-големите бандити в страната, а седмица по късно ги пускат за по 1000 лв, че те ако се занимават с такива работи няма да им е проблем да ги извадят тия пари и да се върнат отново да продават?!
59
0
 
31
 
! Отговори
sfd преди 14 години
Spokoino,toi shte izbqga ot suda.She izluje horata che e Bolen,no nqma da izluje Bog.Gospod gleda.Ako korumpiranite sudii ne mogat da go osudqt,ima Gospod,kojto skoro shte mu dade istinskata prisuda.Vsichko e vupros na vreme,ppovqrvaite mi.Malko mu ostava na tozi ***.
58
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Или от разширен а_нус може би?
57
0
 
31
 
! Отговори
az преди 14 години
мамин сладък ела да те излекувам
56
0
 
31
 
! Отговори
Д-р Ох не боли преди 14 години
Между другото съм чувал , че единственият изпит въвъ ВИФ , който се взима с помощта на главата е "Челна стойка" Но пак между другото има и много кадърни и умни пичове от там.
55
0
 
31
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
да..вече не трябва да се завършва СУ, а спортна академия, симеоново или най добре да се запишеш в частните училища на СИК..ВИС...777..ИПОН...Аполо и Болкан..за да станеш уважаван и недосегаем бизнесмен или политик..там се правят познанства ..от там тръгваш към политиката, финансовите институции..европейските!
54
0
 
31
 
! Отговори
edin,koito se iznese преди 14 години
...i tozi se e NASRAL i NAPIKAL niakolko pati....I go puskat "PO BOLEST"...!!!!!BOLEN e choveka,be....
53
0
 
31
 
! Отговори
Д-р Ох не боли преди 14 години
..........Иоще много знайни незнайни филиали на "Университети " въвВраца,Монтана, Перник и къде ли не още.
52
0
 
31
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
Французите сиимат политехника, в която се коват бъдещите политици! Ние си имаме Ипон..СИК...ВИС...Симеоново..Позитано..кое от кое по елитно и какви политици и бизнесмени създадоха...
51
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Голяма грешка , ако имаше личен лекар ,като на това усмихнато *** можеше да вземеш и половин година отпуск! За това си пий Норенала и не се оплаквай!
50
0
 
31
 
! Отговори
Yavor преди 14 години
Aman be..Nemozaha da iz4isiqt darzavata ot bokluzi...krai nqma...ne le4enie a electri4eski stol trqbva i taka 6te mu se raz6irqt kanalite i gotovo..
49
0
 
31
 
! Отговори
Д-р Ох не боли преди 14 години
Следващите "Босове" ще се разболяват от следните болести-кокоши трън /по възможност в гъзъ или на друго интимно масто /маясъл-демек хемороиди ,краста на лявата подмишница,херпес -зостер на дясното мъдо,прекомерно изпускане на газове-***,липса на апетит или прекомерно голям такъв , ечемик на окото ,уригване и получаване на стомашни киселини ,липса на развлечения и дрого в арестите ...и още куп други се риозни заболявания