Баретата излиза от ареста заради влошено здраве?

Златомир Иванов страдал от стеснение на пикочните канали
18 яну 2010 20:30,
96
Баретата излиза от ареста заради влошено здраве?
Снимка: БГНЕС

Софийският градски съд отложи за 28 януари решението си дали да пусне от ареста Златомир Иванов – Баретата.

Адвокатите му искат той да бъде освободен, за да претърпи операция.

Според заключението на вещите лица от Военномедицинска академия Баретата страда от стеснение на долните пикочни пътища и трябва да постъпи в болница.

Причината за днешното отлагане е, че защитата на Златомир Иванов е поискала да бъдат приложени показанията на Тихомир Георгиев по досъдебното производство срещу Красимир Маринов – Големия Маргин.

В неделя Софийският градски съд освободи Големия Маргин от ареста, като в мотивите си записа, че показанията на Тихомир Георгиев не могат да бъдат особено надеждни, тъй като той се занимавал с престъпна дейност и използвал "държавното обвинение по циничен начин".

Още по темата

Тихомир Георгиев е основният свидетел и срещу Златомир Иванов, който е обвинен в ръководене на престъпна група за разпространение на наркотици.

Междувременно от ареста бяха пуснати и петимата души, които бяха задържани в петък като част от групата за разпространение на наркотици, ръководена от Големия Маргин.

Шашавия, Душманина, Банана, Камбарата и Върбан бяха освободени срещу гаранция от по 1000 лева.

Акцията по задържането им беше продължение на спецоперациите срещу наркоразпространението, започнали с ареста на Тихомир Георгиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
31
 
! Отговори
bez преди 14 години
*** durjava!
27
0
 
31
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
поохарчиха се и покрай изборите депутати, министри...та посъбраха малко пари от показни акции и старата песен на нов глас!Но най големите бандити са онези с белите якички! Те дърпат конците! те са мозъка на престъпния тръст!
26
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Я питайте ген.Тонев колко му е задължен!
25
0
 
31
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
Я да се притиснат докторите дали такова заключение!Кое му е спешното?Поохарчиха се покрай нова година и ги пускат да съберат пари от народа!Нали се сещате че не на богаташите децата се друсат!масово са младежте от бедните и средни слоеве!я по места да се организират хората и да теглят пердах на наркодиларите!Чупете им колите всяка вечер!направете им живота ад!време е да се самозащитаваме! видяхме мафията как е представена във властта!
24
0
 
31
 
! Отговори
Qatany преди 14 години
Zlati go pusnaha po molba na M.Ali Agca...Shte mu stane ohrana....
23
0
 
31
 
! Отговори
Мичико преди 14 години
Не обиждай на "гербови мозъци", просто ПЛЕБЕИ !
22
0
 
31
 
! Отговори
Пострадал преди 14 години
Някои казват, че Темида трябва да има првръзка.Но при тази криза няма пари за такива глезотии!Явно, че се очаква много голямо строителство по морето на съдийски хотели.И те ги строят винаги "с икономии от закуски", затова няма нито един престъпник в затвора!Не е ли време съдийската професия да се закрие?
21
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А кой поиска гаранция от 1000 лв.-ПРОКУРАТУРАТА.Какво тогава ти е виновен съда?
20
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И аз подкрепям тезата на колегата преди мен, НИКАКВИ КОЛЕДНИ ДОБАВКИ ДАЖЕ И ЗАПЛАТИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ. Там е най-голямата корупция, хора като МАРГИНИТЕ И БАРЕТАТА си купуват съдий без никакъв проблем. СЕГА ДА ПУСНАТ И НАГЛИТЕ ЧЕ ОГЛАДНЯХА И ШЕ СЕ ОПРАВИМ. Егати СКАПАНАТА ДЪРЖАВА. ТЕМИДА СМЪРДИ НА КОРУПЦИЯ ОТ ВСЯКЪДЕ.
19
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
как все се разболяват тия бе баси и държавата, докато има такива вратички в законите ще е така...
18
0
 
31
 
! Отговори
kapitana преди 14 години
А.....ми може ли.? Маргина да излезе а той да е вътре
17
0
 
31
 
! Отговори
BG-temida преди 14 години
Прав беше Дянков да НЕ им пуска коледните премии на съдиите! Те и без това си ги вземат в 2-ен и 3-ен размер от всяко "пикочно" освобождаване , ей така - под масата.
16
0
 
31
 
! Отговори
зъл преди 14 години
Милиционерите, прокурорите и съдийте си вършат перфектно работата. Тази оценка им постави любимият ни премиер и им раздаде по 5 бона на калпак за постигнатите резултати. Явно добре свършената работа се изразява в това да няма наказан мафиот, корумпиран държавен служител или бандит, но същевременно да се провеждат шумни акции, които да обеждават обществото колко много се работи. Все пак не забравяме, че когато хванат някой всички се изреждат да дават интервюта как са смазали престъпността и това покрива огромна част от медийното време. Когато ги пускат обаче всичко свършва с някое лаконично изявленийце. Така то общо-взето минава покрай ушите на голяма част от хората и най-мече на полираните гербови мозъци
15
0
 
31
 
! Отговори
хахахаха преди 14 години
hahahahah hahahaа ахахахаахахах аххаахахахахахахаххаха пикльовци хахахахахахаа
14
0
 
31
 
! Отговори
citizen преди 14 години
Nie gi pribirame!!! Te gi puskat!!!!!!!! :D :D :D
13
0
 
31
 
! Отговори
адвукът преди 14 години
болно момчето бе като му мине ще си каже що има за казване вервайте братя
12
0
 
31
 
! Отговори
kj преди 14 години
Браво на:ЦЦ,ББ,ВСС и най-много благодарности на НАРОДА,него колкото и да го биеш все му е малко.*** народ сме си и тва е.
11
0
 
31
 
! Отговори
мамата си трака преди 14 години
мамата си трака тая държава.
10
0
 
31
 
! Отговори
Жо преди 14 години
ЦИТАТ ОТ СТАТИЯТА: "Шашавия, Душманина, Банана, Камбарата и Върбан бяха освободени срещу гаранция от по 1000 лева." Какво гарантират тези 1000 лв? Ами те маратонките им са по-скъпи!
9
0
 
31
 
! Отговори
БОДИБИЛДИНГ преди 14 години
справедливият български съд усети полъха на демократичният вятър и освободи нашите приятели за пореден път са произнесоха справедливо. да живее демокрацията