Гуцанов го закъса с белия дроб, закараха го в болница

Шефът на общинарите във Варна бе арестуван в акция "Медузите"
9 апр 2010 14:34,
111
Гуцанов го закъса с белия дроб, закараха го в болница
Борислав Гуцанов. Снимка: БГНЕС

Председателят на Общинския съвет във Варна Борислав Гуцанов, който бе арестуван при акция “Медузите”, е на преглед в МБАЛ “Св. Анна”.

Гуцанов е потърсил медицинска помощ заради обострило се белодробно заболяване, потвърдиха близки до семейството.

Още по темата
Адвокатите на Гуцанов настояват той да бъде приет в здравно заведение за лечение.

Преди седмица Варненският окръжен съд определи най-тежката мярка "задържане под стража" за двама от задържаните при операция "Медузите" във Варна – Борислав Гуцанов и Даниел Славов – Дидо Дънката.

Двамата, заедно с Пенчо Пенчев и Йоанна Иванова, са обвинени, че от 2003 до 2007 година са участвали в престъпна група, сключвала неизгодни сделки за автобуси на градския транспорт във Варна.

Според разследващите чрез тях задържаните са отклонили средства за около 2 млн. евро и са съставяли документи с невярно съдържание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ave ei mizernici, az s 39 gradusa temperatura i angini hodya na rabota, toz kradec se setil za scenariya s beliya drob.. DA GI NAKAJE GOSPOD!!! VSICHKI!!! ta da nyama inscenirovki....
68
4
 
9
 
! Отговори
MayDay преди 14 години
До утре Гоце и СтаниГей да се разболеят! Нека!
67
0
 
8
 
! Отговори
guca преди 14 години
kogato sa navan-bogati i shtastlivi.Zakopcheyat li gi - stavat bolni i neshtastni.......
66
1
 
10
 
! Отговори
Киро Теляка преди 14 години
Киро Теляка - мноу кадърен чиляк и шъ *** упрай, шъ *** изликувъ дет съ викъ
65
0
 
18
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
Какво им става на тези хора? Като крадат, здрави като индийски орехчета. Арестуват ли ги/разбирай, спрат ли да крадат/, изпоразболяват се.Това води до следния извод.Имат животоспасяваща нужда от крадене.Крадат за да живеят.Какво да ги правим?
64
0
 
6
 
! Отговори
mateev преди 14 години
porednia bolen
63
19
 
2
 
! Отговори
КД преди 14 години
Гуцанката е пич спомням си го от НШЗО -то в Плевен 1985 г от тогава не е мръднал в лицето една бръчка няма . А и тогава завалията си беше прегърбен имахме едно ЗКВ Бачев от Благоевград пълнеше му мешка с камъни да носи да си оправел гърбицата ама не помогна гаврата му . Гуцанката съм го запомнил с това че ни просвети във ветрохотството МАНЯК на тая тема беше . Акъла неми го побира как може да се завре в общината такъв гларус да седи на стол немога да повярвам . Гуци стискам ти палци да излезнеш
62
0
 
14
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
доктора прегледал го да се проследи със СРС за да се види дали ще посмее да издаде лъжливо медицинско заключение! Срам ме от продажни колеги
61
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ми те всички болни,бе! Егати кекавите престъпници!
60
0
 
14
 
! Отговори
! преди 14 години
А другия не е ли болен?
59
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ДА ГО ОСТАВЯТ В АРЕСТА ДА ВИДИМЕ ДАЛИ ЩЕ ПУКНЕ.
58
0
 
19
 
! Отговори
Bubcho Bubev преди 14 години
Я! Ама и този другар ли се разболя? Ох, горкия! Веднага да се прекрати делото срещу него, че ще му щръкнат много палците на краката, което от своя страна ще доведе до тежки увреждания на каквото се сетите!Ей, тези хора срама нямат! Бесило за тях, бесило! Знаем го вече номера с внезапно влошилото се здраве! Нали вече 20 години все това слушаме за задържаните престъпници. Не им ли омръзна да пробват един и същ номер всеки път!? Ама нали има другари съдии, които да се правят на ударени!
57
0
 
7
 
! Отговори
аххахах преди 14 години
то няма 1 каде да не се разболял ве , иначе като си вършат далаверите са големи "батки" а като ги хванат почват като малки момиченца да се оплакват , Направете един мед кабинет с наи лошия доктор възможен в ареста и това е
56
0
 
16
 
! Отговори
MayDay преди 14 години
Къде сте другари комунисти? Защитете "тежко болния невинен"! И Цонев го хванаха в болницата точно преди да го тресне парализата... кво да коментираме?! Аз на такива симуланти им пожелавам - каквото симулират такова да ги хване наистина! От затвора в болницата и обратно....
55
0
 
13
 
! Отговори
Калин преди 14 години
Живи да ги оплачеш варненските партийни секретарчета-чиновничета, за вайкане са. КИРО ГУЦАНОВ , ГРАДИНАРОВ И ЦЯЛАТА ОБЩИНСКА *** ПО РОД И ПАРТИЯ ДА ДОКАЗВАТ ПРОИЗХОД И ДА ИМ СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ, ВЪВ ВАРНА НЯМА КОИ ДА ИМ ПОТЪРСИ ТАКАВА НЕ И СРЕД МИЛИЦИЯТА, ПРОКУРАТУРА И СЪД, НАВЪРЗАНИ СА ЯКО!ЕДНО ГИ ОПРАВЯ:ВЪВЕЖДАНЕ НА ПРАВИЛА И НОРМИ, ОБЩИНСКИ ПРЕДПРИЯТИЯ АДМИНИСТРАЦИИ И ПРОЧИЕ, ПАРТИЙНИ ЛИ СА ИЛИ ОБЩИНСКИ?
54
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Като го гледам на снимката съвсем се е поболял. Ама такъв е живота - днес кашлица, утре - запек, вдругиден - зъб. Все тежки болести по арестантите:)
53
1
 
27
 
! Отговори
обрана преди 14 години
Парите , парите кога ще връща?Друго не ме интересува...ама никак.Децата му били изплашени....моето е недохранено заради такива КРАДЦИ кото него.
52
1
 
11
 
! Отговори
а преди 14 години
организирайте му концерт за събиране на пари да се лекува
51
1
 
11
 
! Отговори
Калин преди 14 години
Не се разболяват партийните другари когато обладават общински фирми и предприятия, когато заемат постове шефове на комисии, администрации и прочие.
50
1
 
12
 
! Отговори
Калин преди 14 години
Да го лекуват в затвора Киро т.нар кмет и общинската пастмина да се лекуват с него.....ае