14-годишно момче простреляно в главата с въздушна пушка

20-годишният стрелец помислил, че е котка, и гръмнал два пъти
15 юни 2010 10:44,
98
14-годишно момче простреляно в главата с въздушна пушка
Снимка: Булфото

Момче на 14 години е простреляно в главата с въздушна пушка в Хасково, съобщиха от МВР.

Сигнал за стрелбата е подаден снощи около 22,20 часа в местното РПУ.

Пристигналите на място полицаи установили, че простреляното момче е с рана зад лявото ухо.

Лекарите твърдят, че сачма е засегнала малкия му мозък.

На детето е направена операция по спешност и засега има опасност за живота му.

Още снощи криминалистите установили и задържали стрелеца – местен 20-годишен младеж.

Според обясненията му той чул шум в междублоковото пространство, решил, че е котка, и стрелял два пъти.

Полицаите конфискували въздушната му пушка и 128 сачми за нея.

Стрелецът е задържан с полицейска мярка по образуваното досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Крайно време е за такива безумни престъпления да отговарят и родители!И аз съм родител..и ако моите деца постъпят така...значи грешката е и в мен!Възпитанието куца...Този 20 годишен комплексар - на съд!...На 20 години няма да различиш шума от котка а?Айде бе ;)...точно си е стрелял за кеф.....
83
0
 
4
 
! Отговори
нт преди 14 години
Даже детето да се оправи,ненормалника задължително трябва да получи максимална присъда за изпълнен опит за предумишлено убийство.
82
0
 
9
 
! Отговори
съгласен преди 14 години
Да използва такова оправдание е напълно безмислено. Никой не му дава право да стреля и по бездомните котки. Ако ми падне в ръцете това ***, бедна му е фантазията какво ще му се случи и дали ще помисли да стреля дори и по бездомни котки. Само че шумът вдигнат от човек не може да се сравни с този който може да вдигне една котка, че да се чуе от 4-ти етаж. Този индивид е стрелял със съзнанието, че стреля по човек и затова трябва да отговаря за предумишлено убийство, ако детето почине.
81
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
тоя пич да не си мисли,че е в Сталинград!
80
1
 
4
 
! Отговори
haskovo преди 14 години
ти въобще правиш ли разлика м/у роми и турци?вземи се поинтересувай какви са жителите на града и тогава коментирай,невежи селянино
79
0
 
3
 
! Отговори
haskovo преди 14 години
ti kolko ima6e po geografia be *** smotan.rom e ba6ta ti
78
1
 
2
 
! Отговори
sgt.Hale преди 14 години
Браво бре 71, да забранят законното щото бандюгите имат незаконно оръжие... Дали ти е хрумвало че престъпникът ще си набави оръжие независимо как, той за това е престъпник и тогава на мушморок като теб ще му остава само да пълни гащите... Тук проблема е в липсата на култура и отношение към оръжието...
77
2
 
12
 
! Отговори
Ice преди 14 години
То какъв *** трябва да си за да стреляш по котки на 20 години нямам думи. Опит за непредумишлено убийство за тоя ***!
76
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
puka mi
75
1
 
11
 
! Отговори
Ясен преди 14 години
И този *** при всеки шум ли стреля? Дори и котка да било, защо трябва да стреля. И накрая нищо няма да му направят, ще го пуснат с предупреждение и толкоз.
74
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
много ми е интересно, какво прави 20 годишен с пушка целещ се в междублоковото пространство - психопат, сега заради него едно дете ще бъде инвалид, заради това, че родителите му нищо не свършили, като такива с възпитанието му и затова, че явно е с поведение на *** за жалост често срещано в днешни дни сред 20-годишните
73
0
 
1
 
! Отговори
doomchant преди 14 години
"Много убийства са ставали и стават със селскостопански инвентар!"Така е в това спор няма. Въпроса е че не е толкова лесно да убиеш човек със селскостопанско сечиво (най-малкото евентуалната жертва ще се изпълни с подозрения ако те види да се приближаваш с брадва в ръка, и ще хукне да си спасява кожата), докато само да натиснеш спусъка и вече си го претрепал. Не става дума да се спрат убийствата със забраната на личните огнестрелни оръжия, а да се направят по-трудни за извършване. И да се избегнат нелепите нещастни случаи.
72
0
 
5
 
! Отговори
the_666 преди 14 години
пълен абсурд , по глупаво извинение не бях чувала бил го помислил котка , да приемем , че е така това ли е решението вадим пушките и стреляме . До къде я докарахме ? Вече спокойно и кучето си немога да разходя , да не би някой психо да реши , че сме опасни за неговата сигорност .
71
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Някой трябва да респектира ромите няма начин!
70
1
 
5
 
! Отговори
Ясен преди 14 години
Първо при разпита Митко разказал, че чул шум между блоковете, решил, че е котка и стрелял два пъти. После обаче признал, че Михаил, който е ром, и компанията му от доста време вдигали шум, пише БЛИЦ. И стига с тия селски истории щото и в София наскоро имаше такъв случай!!!!!!!
69
0
 
1
 
! Отговори
airgun преди 14 години
Много убийства са ставали и стават със селскостопански инвентар!Дай сега да забраним продажбата на мотики,лопати,кирки и други от този род-убива чавек,а не оръжието-банално звучи,но е така
68
1
 
1
 
! Отговори
huh преди 14 години
простотия
67
0
 
7
 
! Отговори
Гацко преди 14 години
Едно е да стреляш по някой, навлязъл в собственоста ти да краде и съвсем друго да стреляш по някой, който е в ничия собственост. Като ти влезе у вас го размажи, но не може да се отбраняваш от някой, който не те заплашва, защото това си е чиста проба нападение, така че случая с дядото с черешите и този са коренно различни.
66
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Опппс! Извинявай, помислих те за котка! Б...ти ненормалника!
65
1
 
8
 
! Отговори
Милен преди 14 години
Малък *** е тоя 20 годишния. Аман от селски истории, къде е тръгнал да стреля покрай блока въобще. А това, че помислил че е котка оправдание ли е да стреля по нея?