14-годишно момче простреляно в главата с въздушна пушка

20-годишният стрелец помислил, че е котка, и гръмнал два пъти
15 юни 2010 10:44,
98
14-годишно момче простреляно в главата с въздушна пушка
Снимка: Булфото

Момче на 14 години е простреляно в главата с въздушна пушка в Хасково, съобщиха от МВР.

Сигнал за стрелбата е подаден снощи около 22,20 часа в местното РПУ.

Пристигналите на място полицаи установили, че простреляното момче е с рана зад лявото ухо.

Лекарите твърдят, че сачма е засегнала малкия му мозък.

На детето е направена операция по спешност и засега има опасност за живота му.

Още снощи криминалистите установили и задържали стрелеца – местен 20-годишен младеж.

Според обясненията му той чул шум в междублоковото пространство, решил, че е котка, и стрелял два пъти.

Полицаите конфискували въздушната му пушка и 128 сачми за нея.

Стрелецът е задържан с полицейска мярка по образуваното досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Е много ясно, че ще стрелям по нещо което мърда, я котка, я врабче. Не се излагайте аз тази пушка да не съм я купил за да стрелям по шишета или мишени, това е супер скучно------ИВАНЧО , ТИ НАЛИ МЪРДАШ , ЧЕ НЕЩО МИ ДОСКУЧА
23
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ето резултата от аборигенското ни мислене, с което преди няколко дни тук, масово оправдавахте ***, застрелял ***, което му крадяло черешите! Ей така ще се избием едни други! И далеч няма да страдат само *** от това!
22
3
 
13
 
! Отговори
морския преди 14 години
... и 128 сачми... Полицейската простотия е толкова дълбока, че можеш да се удавиш в нея. Броили са ги сякаш са боеприпаси. Нищо, че не подлежат на контрол от служба КОС. Това сигурно е извадка от протокола за иззето имущество. А, ако този 14-годишния е тарашил нещо и аз бих го гръмнал, но не в главата все пак, а в ***. Но две попадения в главата при подвижна цел си е чиста умисъл и според мен си е опит за убийство....
21
0
 
15
 
! Отговори
Ludia преди 14 години
Лошото е че в нормални страни дори и котка да беше заснрелял щеше да бъде глобен, при нас надали ще се отнесе нещо повече от условна присъда. крайно време е политиците да спрат с рекламните си акции а да вземат да свършат някаква работа и да направят така че законите да действат а не само да се показват по телевизията. И да се направи така че кото реши някъв такъв *** да стреля по котка да се замисли каде ще лежи после.
20
0
 
29
 
! Отговори
Митака преди 14 години
Как така ще стреля по 14 годишно дете бе - ей така без нищоТоя 20-годишен храбрец да го хванеш и да му надуеш главата от бой
19
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ми така ще е, докато продажбата на оръжие е легална!Категорично трябва да се забрани продажбата на ВСЯКАКЪВ вид оръжия и пушкала.Ако държиш в ръката си чук, всичко наоколо ти изглежда като пирони...:-)))
18
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А ти като толкова искаш да стреляш по нещо, което мърда, защо поне не се самозастреляш? И да ни оттървеш от себе си, че като се напиеш, току виж и ти вземеш, че почнеш да виждаш хората като котки!
17
0
 
19
 
! Отговори
граф Лайко преди 14 години
А сега дайте пушката на котката и тя да гръмне по собственика й два-три пъти.
16
0
 
21
 
! Отговори
До Иван преди 14 години
Ако и тебе някой като тоя ненормалник те вземе за котка и те прострела - ще запееш друга песен. Сега си му съпричастен, защото и на теб ти е кеф да стреляш по нещо живо, ама не се знае дали живото някой ден няма да си ти.
15
11
 
3
 
! Отговори
един преди 14 години
А дали 14 -годишния не е крал нещо и оня от горе да го е отстрелял, щото ми е писнало да му разбиват колата всеки ден, примерно?И после казва ама аз си помислих че е котка ;)
14
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Дайте ми пушката да му я завра там, дето слънце не огрява на тоя дрислъо.
13
0
 
29
 
! Отговори
до Иван преди 14 години
като искаш да стреляш,отивай доброволец в Иракама там отвръщат на стрелбата ,нали ?и ще напълниш гащите
12
0
 
19
 
! Отговори
@ преди 14 години
Затвор и глоба за тая ***.
11
1
 
7
 
! Отговори
ловец преди 14 години
да но едно е да килнеш някоя и другая *** и да си я сготвиш ,други е да килнеш някое врабче *** ей така...
10
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
В момента законите са строги за тези неща,ама закона не се спазва и не се прилага.Мисля,че от 5 до 15 бона е глобата,за по-тежки случаи като ония от по-долу не му мърда 1г затвор.Ама ченгетата гледат как да вземат рушвет на магистралата,никой не се интересува от тези случаи,защото няма как да прибере рушвет.
9
37
 
5
 
! Отговори
Иван преди 14 години
Е много ясно, че ще стрелям по нещо което мърда, я котка, я врабче. Не се излагайте аз тази пушка да не съм я купил за да стрелям по шишета или мишени, това е супер скучно. Големи сте защитници няма що, ядете пилета и *** ама немога да тупна едно врабче аре моля ви се лицемери ! Аз поне съм вегетарианец.
8
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе, до кога *** и Пульо ще имат право да носят оръжия, бе? Доколкото знам за въздушна пушка дори не трябва разрешително. Какво чакате, да утрепят някой ли? По котки стрелял! Ненормалник! Вместо детето себе си да беше гръмнал, че да му дойде акълът в главата! Дано се оправи бързо момичето, а тоя да го вкарат в затвора, ама така при най-гнусните ***!
7
1
 
31
 
! Отговори
j преди 14 години
сега да му напорят ***@ на тоя, да видим дали ще стреля по котки. *** и боклучаците ей, хората правят цели болници за животни, има сума професии свързани с животните, тука ги пуцат, щото чули шум. сега да му пошумят на @нуса в панделата
6
0
 
20
 
! Отговори
Гошо преди 14 години
Да бе котка.Аз не съм виждал толкова голяма котка.Как няма да разбере че това е дете. Стига глупости.Да си каже истината че нарочно го е стрелял за да го уплаши.
5
1
 
19
 
! Отговори
До 1 преди 14 години
Стига сме се мислили за по-различни. Откъде в ром ще се намери въздушна пушка. Те действат с други средства. И от нашите има много ненормални - помислил, че е котка. Лошото е за простреляното дете и това, че извършителят ще се измъкне безнаказан - просто с някаква парична глоба и толкова.