Осуетиха отвличане на булка в Сливенско

При друга акция полицаи задръжаха сутеньор
Обновена: 22 фев 2011 14:43 | 22 фев 2011 14:23,
43
Осуетиха отвличане на булка в Сливенско
Снимка: Булфото

Полицията в Нова Загора задържа двама мъже за кражба на „булка“ през изминалата нощ.

42-годишна жена от Нова Загора е била отвлечена в понеделник вечерта с цел женитба.

Двама новозагорци - на 38 и 29 години, придвижващи се с лек автомобил, застигнали “жертвата” си и използвали сила и заплаха я качили в колата.

След това те последователно са я отвели в с. Горно Ботево, община Стара Загора, а по- късно в село Чинтулово, община Сливен, където са я заключили в къща с неустановена собственост.

Няколко часа по- късно отвлечената успяла да избяга и сама подала сигнал за инцидента в районното управление на полицията в Нова Загора.

След предприети издирвателни мероприятия , извършителите на престъплението са открити и задържани за срок от 24 часа в РУП Нова Загора.

По случая е образувано е досъдебно производство.

По същото време сливенските антимафиоти са задържали сутеньор, който склонявал 23 годишна жена от града към проституция.

Мъжът е 40 годишен и е задържан за извършено през 2008 г. престъпление  за трафик на хора в страна от Европейския съюз – Кралство Белгия.

Извършителят е задържан с прокурорско постановление за срок от 72 часа.

Образувано е следствено дело по описа на Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура Сливен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
17
 
! Отговори
Бравос ! преди 13 години
Докато полицията се е занимавала с *** секс игрички и перверзийки, в съседното село *** са заклали 2 бабички за по 5 лева.
22
0
 
26
 
! Отговори
До 1 преди 13 години
Какви инициали?Направо трите имена и адресите,като не може милицията,народа да ги оправя!
21
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е,стига вече с тия ***,и *** им ПРОСТОТИИ!
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

emigriral sam ot bg mnogo otdavna i ve4e sum siguren 4e ot bulgarite po dolna i po gadna mazna nazia nyama.da vi ebat maikote
19
1
 
31
 
! Отговори
Потап преди 13 години
No.10:Краденето на булки не е ромска традиция! Например за "крадене" на булки говори и Хайтов в "Мъжки времена" (а неговите герои не са ***). Също според легендата основателят на Калофер - Клифер Войвода и неговата дружина, след като се установяват (днешен Калофер) си крадат жени от близкия град Сопот.Просто другите етноси отдавна еволюираха и днес краденето на булки е само история, но *** етнос (или поне част от него) явно още е в ранното средновековие и с пълна пара продължават.
18
2
 
8
 
! Отговори
GERB преди 13 години
Smyrt za otvlichaniata !
17
1
 
38
 
! Отговори
еее... преди 13 години
А бе майка им стара на прокурори, ченгета и т.н. защо след като е залавян за трафик на хора е пак на свобода *** мръсен и сега какво 72 часа хаха айде стига дразня се вече, ще кажеш, че ни е в кръвта да седим и да си мълчим, пу *** и *** и турци та и българите май сме най много за бой
16
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Склоняване е когато момичетата проституират по собствено желание без принуда."То при *** проституцията си е занаят, също като кражбите, т.е. нещо напълно нормално, никой не ги кара насила.
15
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
NA42 STAVA ZA DONOR
14
4
 
22
 
! Отговори
до редакцията преди 13 години
СТИГА С ТИЯ ПОЛИЦАИ! ОБЩЕСТВОТО НИ НЕ Е САМО ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ, А ЗА ОСУЕТЯВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА ПОЛИЦАИТЕ ИМ ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИ. ТОВА ИМ ВЛИЗА В ТРУДОВИТЕ ДЛЪЖНОСТНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ.ПО-ДОБРЕ ОТКРИЙТЕ РУБРИКА ЗА РАБОТЕЩИТЕ С НЕМАРГИНАЛНАТА ИЗВАДКА ОТ ОБЩЕСТВОТО - ЗА ЛЕКАРИ, КОИТО ОСУЕТЯВАТ СМЪРТ НА ПОСТРАДАЛ ИЛИ ПАЦИЕНТ, ЗА УЧИТЕЛИ, КОИТО ОСУЕТЯВАТ НЕГРАМОТНОСТ НА МАЛКИ ДЕЦА. НИЩО, ЧЕ И НА ТЯХ ТОВА ИМ Е РАБОТАТА. ЩОМ НА ПОЛИЦАИТЕ СЕ РЪКОПЛЯСКА АКО РАБОТЯТ, ТО И ЗА ОСТАНАЛИТЕ ПРОФЕСИИ НЕКА БЪДЕ СЪЩОТО
13
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хайде пак поредната новина за ***...
12
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"КУЛТУРНИ" особености на ***(турския)етнос ХА ХА ХА
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това е гадна дискриминация на "нашего брата"! Откъде накъде полицията ще пречи на спазването на културните особености! Че вече и в медиите се появи тоя случай, та ще се наложи двамат да бъдат поне условно наказани за спазването на обичаите си... И после кой ще гласува за ГЕРБ? А?
10
0
 
27
 
! Отговори
Eдин Човек преди 13 години
Краденето на булка е "ромска" традиция.Много от традициите на тази сбирщина са противозаконни. Трябва делата им да се криминализират и да се налагат ефективни мерки.Странно защо не се споменава, че подобни деяния са нещо нормално за етноса им.
9
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
DO 5 MANDRITE I CARKVITE SA DRUGA TERITORIA BSP
8
1
 
24
 
! Отговори
... преди 13 години
Стига сте го писали склоняване към проституция. Склоняване е когато момичетата проституират по собствено желание без принуда. Повечето жени, които проституират го правят под заплаха, което вече си е чист терор. Сутеньора трябва да бъде съден за тероризъм, не за склоняване...
7
1
 
35
 
! Отговори
Аз преди 13 години
42 годишна булка? За 32 път ли я женят?
6
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тая не е ли дърта за булка? те на 25 са вече баби ,тая как така е останала дърта мома
5
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ се грижи за електората си! Виж убийствата във Врачанско не може да спре, ама там не са ***! Другаде дори охрана им дава, като разграбват мандри!
4
2
 
14
 
! Отговори
BSP преди 13 години
POGAZVATE PRAVATA NA IZBIRATELITE