Високо кръвно прати Чаушев от ареста в МВР болница

Цветанов: Посредничеството му при откупа е притеснително
9 мар 2011 11:30,
110
Високо кръвно прати Чаушев от ареста в МВР болница
Феим Чаушев. Снимка: Булфото

Феим Чаушев е вдигнал кръвно в ареста и е откаран за преглед в МВР болница.

Бившият зам.-министър на външните работи в кабинета „Станишев“ бе задържан снощи заради това, че е посредничил за предаване на откуп за откраднат джип на турски гражданин.

Директорът на СДВР Валери Йорданов коментира пред Дарик радио, че от състоянието на Чаушев зависи дали той ще остане в болницата, или ще бъде върнат в ареста.

Още по темата
18 мар 2008 10:40
45

Междувременно вътрешният министър Цветан Цветанов коментира, че е притеснително, че заемал висок държавен пост е участвал в подобна схема, без да е потърсил органите на реда.

Цветанов обясни, че турският гражданин е подал сигнал за откраднатия му автомобил в средата на февруари. По думите му пострадалият в потърсил за съдействие Феим Чаушев, който му казал, че може да помогне за намирането на колата, но за това трябва да бъдат платени 25 000 евро откуп.

Веднага след като е започнала процедурата за даване на откупа, турският гражданин се е обърнал към СДВР и вчера, при предаването на парите, полицията се е намесила, коментира Цветанов.

Той допусна, че по всяка вероятност става дума за организирана престъпна група, която се занимава с такива неща.

„Това всичко ще бъде докладвано на прокуратурата и оттам ще се прецени дали трябва задържането да бъде за 72 часа“, добави министърът.

Работата по намирането на откраднатия джип продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
15
 
! Отговори
ИВО преди 13 години
ХОРА НЕ ВИ ЛИ СЕ ВЯРВА ЧЕ ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ СЕ РАЗБОЛЯВАТ КАТО ВЛЕЗАТ В АРЕСТА КОЙ КРЪВНО ДРУГ РАК ТРЕТИ ОСТАВА ИНВАЛИД БРЕЙ Я ДА СИ ПОДОБРИТЕ АРЕСТИТЕ ЧЕ ТЕ И ДО ЗАТВОРА НЕ МОЖЕ ДА СТИГНАТ ТИЯ ХОРА
62
1
 
17
 
! Отговори
доктор преди 13 години
Мооре кръвно ли, даите ми го тоя и ще го излекувам с колеца само за 20 минути , *** читашка и долна.
61
6
 
3
 
! Отговори
НЛО преди 13 години
ЯВНО Е АБОНАТ НА МТЕЛ ЩОМ ТОЛКОВА БЪРЗО ГО ХВАНАХА ПОСРЕДСТВУМ СИСТЕМАТА НА СИКРЕТ СЕРВИС С КОЯТО ПАРТИЯ ГЕРБ ДОЙДЕ НА ВЛАС.КОЛКО ПЛАЩА НА ГОДИНА МВР И ДАНС НА МТЕЛ ЗА СРС А И ПОДАРЪКА БЛЕКБЪРИ ВЪРВИ В ЕДНО.
60
4
 
1
 
! Отговори
! преди 13 години
Едва ли ще бъде намерен джипа.
59
0
 
6
 
! Отговори
gogo преди 13 години
Заловиха шефа на мафията на крадени коли
58
0
 
13
 
! Отговори
margatita преди 13 години
така ми е писнало от "БОЛНИ" престъпници! Ама то у нас има ли нещо здраво? Нужна е една здрава, неокастрена дряновица и ......бой, бой, бой!!!!Дряновици има, но тези, дето трябва да ги държат, май са с...меки китки!
57
3
 
3
 
! Отговори
Николай преди 13 години
Абе, какви са тези чекиджийски имена дето си пишете...и другото нещо - не завиждайте на човека че се е уредил да краде...сменете си и вие имената с турски и влезте в ДПС и след 15-20 години ще бъдете медийни звезди.
56
0
 
9
 
! Отговори
българин преди 13 години
В Белгия ги вкарват в затвора, а в България ги вкарват в ареста/в болницата,усеща ли се ТЪНКАТА РАЗЛИКА ??? А откупа от 25000 ЕВРО БИЛИ ЗА АМЕТ ДОГАНОВ,ЩЯЛ ДА СИ ПРАВИ НОВО БАРБЕКЮ ???
55
0
 
13
 
! Отговори
ТОВА СА ПОЛИТИЦИТЕ преди 13 години
ЕТО ВИ ГО ОБРАЗА НА БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИК
54
0
 
10
 
! Отговори
Фризьорче преди 13 години
От снимката ясно личи, че Феимчо си боядисва косата. Досущ като жените. Ама то и без това всички знаем, че при анадолците не се знае кое е мъж и кое жена.
53
0
 
5
 
! Отговори
pepi преди 13 години
ako 6te raz6iren turski *** da ima da go vkarvat v pandelata toq piko4
52
0
 
11
 
! Отговори
stef преди 13 години
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,защо така? Всички престъпници много са крехки бе,много болнави ,тц,тц,тц...все кръвно вдигат или им става лошо,като ги вкарат в ареста!!!Ама като взел 25 000 ,не е вдигнал кръвно,ааа?
51
0
 
19
 
! Отговори
sgt.Hale преди 13 години
Еее Чауш ага, като по учебник беееее...Арест,кръвно,после ще го оправдаят, след това ще се окаже , че е награда заслужава.И преди изборите ,ако слушка Гоце ще го закичи с отден Стара планина
50
0
 
17
 
! Отговори
Феимча Ушев преди 13 години
Искам най- накрая съответните органи да обяснят на хората защо лицето Феим Чаушев има ДВЕ РАЗЛИЧНИ САМОЛИЧНОСТИ- Петър Чаушев и Феим Чаушев.
49
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** ДАНО ПОСКОРО В ЖЕСТОКИ МЪКИ ,ДА СЕ ПЕ4Е В АДА НА БАВЕН ОГЪН В СВИНСКА МАС И ЛАИ..НА,ТУРСКА ГАД ***.
48
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Недейте така, колеги!!! Човека е чист като планински кристал. Не може изповядващ исляма да е престъпник! Те са духовно възвишени хора!! При тях няма лъжци, мошеници, крадци, прелюбодейци...Неее!!! Те са цветът на човечеството и негови лидери!!!
47
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Без да се усети му се случила тази работа на човека. И като му се случила - вдигнал кръвно. Нормално! :)
46
7
 
14
 
! Отговори
До 42 преди 13 години
Проблема е защо МВР не ги намира тия откраднати лимузини та се налага да се плащат откупи.Това да каже Цецо,а не кое е притеснително
45
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
България боледува от престъпност, защото има най-болните престъпници на света.
44
0
 
21
 
! Отговори
прасчо преди 13 години
Този Феим-Петър е еманация на цялата политическа класа,посредствени хора,посредствени специалисти,ампутиран морал,кокошкарски стремления и неистова любов към парите.........и като прибавим към това зависимостите към ДС и компроматите картината е завършена.........да ни е честита Демоктратична България