Високо кръвно прати Чаушев от ареста в МВР болница

Цветанов: Посредничеството му при откупа е притеснително
9 мар 2011 11:30,
110
Високо кръвно прати Чаушев от ареста в МВР болница
Феим Чаушев. Снимка: Булфото

Феим Чаушев е вдигнал кръвно в ареста и е откаран за преглед в МВР болница.

Бившият зам.-министър на външните работи в кабинета „Станишев“ бе задържан снощи заради това, че е посредничил за предаване на откуп за откраднат джип на турски гражданин.

Директорът на СДВР Валери Йорданов коментира пред Дарик радио, че от състоянието на Чаушев зависи дали той ще остане в болницата, или ще бъде върнат в ареста.

Още по темата
18 мар 2008 10:40
45

Междувременно вътрешният министър Цветан Цветанов коментира, че е притеснително, че заемал висок държавен пост е участвал в подобна схема, без да е потърсил органите на реда.

Цветанов обясни, че турският гражданин е подал сигнал за откраднатия му автомобил в средата на февруари. По думите му пострадалият в потърсил за съдействие Феим Чаушев, който му казал, че може да помогне за намирането на колата, но за това трябва да бъдат платени 25 000 евро откуп.

Веднага след като е започнала процедурата за даване на откупа, турският гражданин се е обърнал към СДВР и вчера, при предаването на парите, полицията се е намесила, коментира Цветанов.

Той допусна, че по всяка вероятност става дума за организирана престъпна група, която се занимава с такива неща.

„Това всичко ще бъде докладвано на прокуратурата и оттам ще се прецени дали трябва задържането да бъде за 72 часа“, добави министърът.

Работата по намирането на откраднатия джип продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
abe ostavete tezi ministri i mutri i pr. i pr. namira "RASBOLIAHTE" gi vsi4kite - vlesat v pandiza i se razboliavat - koi po-nadolu, koi po-nagore. stiga s tia gluposti inzekzia i hap4eta deistvat i v zatvora!
82
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дано пукне там!
81
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Феимчо е бил консултант и му се полага хонорар , той не участва в никакви престъпления! Не му вадете приказка!
80
0
 
15
 
! Отговори
дани преди 13 години
Боже, Боже, цял зам.министър /поради липса на пари и възможности???/ участва в канали за кражби на коли!!! Къде го има това, Боже?
79
8
 
9
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 13 години
По селата колята, грабята и изнасилват възратсни хора ежеедневно.... но премиера се загрижи за няколко завъртяни кучета, които са си живи и здрави... приоритети...
78
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Политици и мутри искат човечно отношение и медицински грижи когато ги арестуват. А същите тези *** са довели страната до там че има безчовечен геноцид срещу българите. Едва ли някой знае колко бабички и старци по селата са измрели в мизерия. Колко убити има от безчинствата на ***. Колко болни има в резултат на мизерията до която са ни докарали. Трябва да дойде време когато такива като ДПС, БСП, Масларова, Доган и разни такива много трябва да бъдат трепани по улиците като бесни ***.
77
0
 
9
 
! Отговори
цар'ин преди 13 години
Освен хемороиди,лекувам и високо кръвно...може и здравно осигурени,а може и не.Може и с едно име,може и с две...ша го боли еднакво,ама може да си раздели болката на две,че да олаби по бърже чиляка...ануса ,де...! А ако е член на онуй,ДПС-то,ша им го давам на харабия...парчето,че на хаирлия да им е...за изборите,де...! А ако има и други болнави от тайфата пезевенг-къмпани...нема лошо.Правим фермана/списъка/,идва манафина,а после - у Централния Софийски,че имам един сюнетчия-началник на охраната
76
0
 
20
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Ами да му ударят една кожена инжекция и ще му оправят кръвното.
75
0
 
12
 
! Отговори
Стига де! преди 13 години
Чудно какво има толкова да издирват откраднатия джип. Нали са установили, че Чаушев е посредничил? Нима не знае на кого е бил ортак? Или сега ще ни баламосват- високо кръвно, джипът неоткриваем, ама май не е било уговорка, само добър съвет и т.н., докато забравим?
74
0
 
8
 
! Отговори
цар'ин преди 13 години
"Преди обед ядохме мекици с Доган,на барбекюто в сараите на Стар Беловодски път,после...ядох ергенска наденица със стафиди за обед при Славчо Христов,на Костов хрантутника.А за икиндия изядох една баклава аванта от Недим Генджев,зер нали ми е задълженч,че го уредих за главен мюфтия ...И така,дойде унуй ***,ибрикчията на Йордан Соколов,дето беше и той вътрешен министър,че ме олаби къде моабеда за смилането на храната.После...броих пари до късно и сега тука пиша фермани на адвокатина си..."
73
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Високо кръвно лекуват и в затвора! Не на нас тези изтъркани номера!
72
0
 
25
 
! Отговори
един от Осло преди 13 години
Докато му сервирах уискито в ресторантите в София не вдигаше кръвно, но това е сигурно така защото никога не си го плащаше......
71
0
 
18
 
! Отговори
Хехе преди 13 години
Искам който го е назначил за зам. министър да излезе сега да дава обяснения.
70
1
 
7
 
! Отговори
maroder преди 13 години
Тоя кога *** млади българки не вдига кръвно, сега вдигнал!
69
2
 
8
 
! Отговори
Патриот е ! преди 13 години
Всички турци в политиката са били агенти на ДС и са служили повече за българските интереси,отколкото за турските!
68
10
 
5
 
! Отговори
Герботуш преди 13 години
Бившият зам.-министър на външните работи в кабинета Станишев бе задържан снощи ПОЧВАМЕ - САМО ТАКА КОМПРОМАТИ И МИЛИЦИОНЕРСКИ МЕРОПРИЯТИЯ - ЩЕ ВИДИТЕ ВИЕ ЕДНИ АПАРТАМЕНТИ , ЕДНИ ПРОВЕРКИ НА НАП - ААААААААА СЕГА СМЕ НА ВЛАСТ И ЩЕ ПРАВИМЕ КАКВОТО СИ ИСКАМЕ
67
0
 
17
 
! Отговори
БГ Съдия преди 13 години
Мисля да го пусна под домашен адрес, естествено ще може да извършва ежедневните си дейности, като да ходи по кръчми и кафенета, все пак не искам да нарушавам конституционните му права.
66
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цветанов обясни, че турският гражданин е подал сигнал за откраднатия му автомобил в средата на февруари. По думите му пострадалият в потърсил за съдействие Феим Чаушев, който му казал, че може да помогне за намирането на колата, но за това трябва да бъдат платени 25 000 евро откуп.АМИ АКО ЧАКА МВР -КОЛАТА ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ Я В СЪРБИЯ Я В АЛБАНИЯ.ПОТЪРСИЛ Е ФЕИМ, ЧОВЕКА СЕ Е РЗТЪРСИЛ ... И ЕТО РЕЗУЛТАТА.АМИ АКО Е ОБЪРКАЛ СМЕТКИТЕ КОЛАТА ДА СЕ ПРОДАДЕ В ЧУЖБИНА ... СЛЕДВА АРЕСТ И Т.Н.
65
1
 
3
 
! Отговори
eee преди 13 години
eee tozi Boiko ste gi pobarka tezi komunisti i depesari,koito si bqha povqrvali che sveta e tehen.....samo taka Ataka Cvetanov
64
0
 
6
 
! Отговори
Крис Бъртън преди 13 години
Заради високото кръвно,след болницата ще го пратят на почивка на Азорските острови.