Момче подпали с пиратка къща в смолянско село

Унищожени са къщата, 5 т сено, 4 тона картофи
Обновена: 31 дек 2011 12:26 | 31 дек 2011 12:24, Елка Василева
50
Момче подпали с пиратка къща в смолянско село
Снимка: Архив Булфото

15-годишен подпали с пиратка къща на 71-годишен мъж от смолянското село Требище. Това съобщиха от ОД МВР Смолян.

Пламъците са унищожили къщата, пет тона сено, 4 тона картофи и селскостопански инвентар.

Пожарът е възникнал в стая на първия етаж на необитаема къща в село Требище, община Смолян, собственост на 71-годишен мъж от селото.

Причина за пожара е неправилно боравене с пиротехническо средство от 15-годишно момче от същото село. Няма пострадали хора. Извършен е оглед на местопроизшествието, образувано е досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: пираткаТребище
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
ми преди 12 години
Попитали електронната звезда към кои дела на човека да прикренят това божие начинание .а маймунското а им отговорило-от ВАС пожарникари професионалисти не стават-ще разплачете и електронната система със страха от истината за нея.Баронесо фоп Гендович-отваряйте като ви звъня изглижда съвсам сте оглушала а слуховите апалатчета са само за избрани от звездите на небосклона.Мерси!
49
1
 
1
 
! Отговори
сега да подпалят преди 12 години
на майка му прашките и на сестра му ,ако има такава , а него да го надупят и да му вкарат един дебел х.... в г.... !
48
2
 
3
 
! Отговори
До 18 преди 12 години
Наистина,имало и други *** освен 15 годишният!Това си ти!
47
0
 
31
 
! Отговори
Candy преди 12 години
Не само, че трябва да му спукат гълабарника от бой, но и въпросните родители трябва да възстановят нанесените щети на човека. Вие представяте ли си такова нещо да ви се случи точно преди нова година. Всичко до стотинка трябва да бъде изплатено. А после малкото *** да го накарат да бачка по 12 часа на ден без почивка, докато не върне парите на родителите си. Да види как се изкарват парите, а и така няма да има време да мисли и да върши глупости.
46
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей ти, от бившата НАРОДНА МИЛИЦИЯ си психично болен човек ! Ти просто не си за този сайт ! Дано да се намери някой да ти го каже някъде до теб, че да се махнеш ! Дано той да не е болен като теб !
45
2
 
3
 
! Отговори
ЗАБРАНИТЕ ... преди 12 години
..НЕ СА РЕШЕНИЕ ..44...!При комунизма -всичко беше забранено....затова сме на тоя хал...!САМО СВОБОДАТА "ВЪЗПИТАВА".....ЗАЩОТО ,КАТО СИ ГРЪМНЕШ *** ---ЩЕ ТИ Е ЗА УРОК И ...ЩЕ РАЗКАЗВАШ НА ДРУГИТЕ, ДА НЕ ГО ПРАВЯТ!ИНАЧЕ...."ЗАБРАНЕНОТО" ,*** ВСЕКИ ДА ОПИТА....!
44
0
 
15
 
! Отговори
простотия!!! преди 12 години
А ЗАЩО ВЪОБЩЕ се продават и разрешават тези ПИРАТКИ?????Толкова просташко е, колкото и ПУШКАНЕТО, което виждаме от ИРАНЦИ, ИРАКЧАНИ, ЛИБИЙЦИ, ПАЛЕСТИНЦИ, АФГАНИСТАНЦИ по улиците от РАДОСТ!???? И в "навалицата" убиват някого...Освен" простотия до шия", е и И ОПАСНО!ЗАЩО и КОЙ разрешава тази БЕЗМОЗЪЧНА радост??????
43
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега ако родителите му са хора на място ще му спукат гълабарника от бой
42
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ама еии ВууНоооо Много си зла *** как така без Окооо *** булка как така ще кажеш на младежа даже не си го и помисляй ! Обгоряла кожа или наранен пруст по може ама ти чак Око утре ще кажеш я някой крак рака ! Тва че младежа няма контрол от родителите е друг въпрос не съди младия пехливанин :)))))))))))
41
7
 
5
 
! Отговори
от кака Вуна преди 12 години
оф, поне един пръст да му беше изгорял или да беше останал без едно око за да може това да бъде за урок и за други лапетии; при нас в Плевен около 40-50 човека всеки божи ден от октомври месец продават на кооперативния пазар пиртки и други подобни изродски неща! Е, от къде се вземат тези неща, та нали има и митници, държавни граници? ЯЬвно някои доста добре печели на гърба на непросветените хора? Има изобилно предлагане на цигари всякакви марки и на различни цени ...! Пълен ужас в държавата!
40
6
 
6
 
! Отговори
Картоф преди 12 години
Дано поне тези 4 тона картофи да са се изпекли вкусно, за да не ги хвърлят ... :)
39
10
 
29
 
! Отговори
див селянин преди 12 години
Ако на мен ми се случи подобно нещо и пипна ***,с най-голямо удоволствие ще му вържа ръчичките за първото дърво после ще му бодна една по-големичка пиратка в евентуално девственото му ду.пенце ,ще седна до него и ще запаля фитила.Буммммм... и кефа ще е пълен!
38
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
POMASHKA MU RABOTA
37
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Труп с откъсната глава открит край Пазарджик коментари,в блиц бг...
36
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-накрая една хубава новина по празниците ! Ето това е един истински Патриот !
35
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мда... има и тиквеници,дето палят чуждото защото са ГОЛЕЕЕЕМИ МЪЖЕ ;)
34
3
 
3
 
! Отговори
до 29 преди 12 години
Не всички са консерви като теб.
33
4
 
6
 
! Отговори
До НМ преди 12 години
Народната Милиция за пореден път доказва, че е почти толкова *** и необразована колкото бай Тошо. Когато някой пише с прякор "Анонимен" значи че просто не си е въвел името горе, не е един и същ човек. Айде весело изкарване, долен комуноид такъв, новата година в ГУЛАГ за такива като теб .
32
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ХАХАХА, ***,Народна Милиция и както искаш се пиши ясно е че си един и същи човек.Тук май само ти така яростно защитаваш това "дете" .Да не си ти пакостника,бе умнико ;Д
31
2
 
6
 
! Отговори
ДО 18-НМ преди 12 години
Прав си,човеко.Злоба,голяма злоба има в хората.