19-годишен преби шофьор на тролейбус, закачил му "Мерцедес"-а

Пострадалият е настанен в "Пирогов" с комоцио и счупен нос
Обновена: 2 юли 2012 14:48 | 2 юли 2012 12:34,
322
19-годишен преби шофьор на тролейбус, закачил му "Мерцедес"-а
Двамата мъже са криминално проявени. Снимка: архив Булфото

53-годишен шофьор на тролейбус в София е пребит след лек пътен инцидент на кръстовището на столичните булеварди "Скобелев" и "Христо Ботев".

Пострадалият мъж е приет в "Пирогов" с комоцио и счупен нос.

Още по темата

Шофьорът е бил нападнат от 19-годишно момче, след като тролейбусът закачил леко отстрани управлявания от момчето автомобил “Мерцедес“.

По първоначални данни виновен за лекото произшествие е бил именно водачът на леката кола, съобщиха от МВР за Dnes.bg.

ПТП-то станало причина 19-годишният шофьор да нахлуе в тролейбуса и да започне да бие водача.

След него в превозното средство се качили двамата спътници на младежа – мъж и жена, които започнали да вандалстват. Двамата мъже са криминално проявени.

Само преди седмица се разигра друг инцидент в столичния градски транспорт. Тогава група пияни роми изпотрошиха автобус по линия №1 на столичния градски транспорт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още по темата: побойтролейбусПТП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днес.бг използва снимката от моста Чавдар, когато шофьор на тролейбус се метна от там
164
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тея минуси дет ги раздава само 1 човек.сигурно е онова тъпо лапе ..наопънато от *** ГЕТО..но и това ще стане моето момче..и това ще стане, носи си взелинче да ти е мирно дупето!
163
21
 
2
 
! Отговори
До 195 преди 11 години
Такива ***, като шофьорите и ватманите от градския транспорт, са за бесилка. ЗАТВОР !!!Иначе дано им се връща съдбата да ги накаже! Нали така, номер 195 Пепе?Явно теб не те е блъскал нарочно някой автобус.
162
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цитат: Разследващите установили, че лекият автомобил е управляван от 25-годишна жена, придружена от двама криминално проявени мъже. Единият е на 31 години с множество регистрации за кражби, грабежи, шофиране в нетрезво състояние и заплаха за убийство. Другият от нападателите е 20-годишен, също с криминално досие за подобен инцидент преди половин година, при който отново след катастрофа на пътя започва да чупи чуждия автомобил.
161
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Според закона (или преди когато съм взимал листовки) винаги след пешеходеца с право е ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ! неможе да накараш тролей или трамвай да отбие настрани, само защото си си паркирал мержана посреданата на улицата и си му набил едни авариини и си пиеш кафето отсреща или с в близкия секс шоп да търсиш помпичка за ..*** щото ти е малък..неможе!
160
1
 
14
 
! Отговори
фактите преди 11 години
По първоначални данни автомобилът засякъл тролея. Въпреки това, от колата моментално излязъл шофьорът 19-годишният А.М., влетял в кабината на тролейбуса и започнал да удря с юмруци водача. В същото време двамата му спътници А.Д. - на 31 г., и 24-годишната М.Н., започнали да трошат чистачките и стъклата на прозорците, уточниха от пресцентъра на МВР. След подадения на тел. 112 сигнал на място пристигнал автопатрул и задържал тримата нападатели. Двамата мъже са криминално проявени с дълги досиета в полицията. Само преди шест месеца А.М. потрошил автомобила на друг човек след пътен инцидент с материални щети. А.Д. пък е регистриран многократно за заплаха за убийство, кражби, грабежи, хулигански прояви, нанасяне на телесни повреди и шофиране в нетрезво състояние.
159
4
 
13
 
! Отговори
BG индианец преди 11 години
Сами ще се унищожите като нация!Шампионите на Европадавайте номер 1 стебийте се,пийте и слушайте чалга:::))))
158
2
 
3
 
! Отговори
Обективен преди 11 години
Хубаво де, ама аз съм виждал автобус на градския транспорт нарочно да удря трабантче и хората в автобуса твърдяха, че трабантчето е засекло автобуса, т.е. шофьора на трабантчето бил виновен, а аз добре видях какво се случи и нямаше нищо такова - шофьора на автобуса си беше на 100% виновен. Същото съм го виждал и при други подобни случки.
157
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отваряйте "Скравена" и "Белене"! Там им е мястото на тия самозабравили се ***!...и не само на тях!!!
156
0
 
5
 
! Отговори
До 185 преди 11 години
И тук е забранено да се "свири", ако не знаеш. Пише си го в ЗДП кого и как се използва клаксон
155
0
 
9
 
! Отговори
Bg джунгла преди 11 години
Ужас по страшното е че никой не му е помогнал на човечеца!
154
1
 
3
 
! Отговори
До 185 преди 11 години
И тук по правилник беше забранено. Сега честно не знам дали е разрешено, но се свири на поразия.
153
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Напишете имената на "Мутрите" или и те са богопомазани
152
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тва *** ко бях в автобуса и приятелите му щах да ги направ на 2 стотинки и щягха да си *** раните в тъпата кола.. да дойде ми скочи на мен както съм 26г 100кг постоянно трениращ..искам да дойде да ми каже нещо *** лапе само!
151
23
 
3
 
! Отговори
Малко му е! преди 11 години
Като знам какви чудесии съм виждал с нарочно блъскани коли от ватманите и шофьорите на градския транспорт, смятам, че му е малко на този ватман. При това, всички пътници в превозното средство на градския трансорт твърдят, че ватмана/шофьора на автобуса/ не е виновен, а виновен бил шофьора на леката кола, което обикновено не е вярно. Според мен с 90% вероятност виновен е бил ватмана и съвсем правилно си е изял боя, даже му е малко.
150
4
 
8
 
! Отговори
До 181 преди 11 години
Ами и натискането на клаксона е бай Ганьовска работа.На запад е забранено да се свири ако не знаеш!
149
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
бой и само бой ги оправя такива! и обратно на каруцата, откъдето са дошли!
148
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
19 godishen sopol ot kade e zel pari za mercedes i kara i bie horata uj vav "evropeiska stolica" v ena istinska evropeiska stolica tova nemoje dase slu4i ne samo nqma da kara po ulicite ami she e v pandelata da lapa pishki dokato stane na 40 mutrenska policeiska darjava dago duxat bednite
147
2
 
21
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Защо се споменава, че шофьорът на градски транспорт е в Пирогов, а нищо не се казва за нападателя, дали това самозвано 19-годишно е в ареста и дали ще си получи нужното наказание за побоя който е нанесен. Как може такова отношение някакъв пикльо да пребие по-възрастен човек. Това е София и ПТП-а се случват непрекъснато, не може леко чукване по бронята да стане повод за побой, в каква държава живеем бе, хора. Осъзнайте се, стига с тази материалност и пошлост, всеки за пари и лъскаво ламти.
146
2
 
19
 
! Отговори
Номер 1 сте преди 11 години
Вчера един пред мен с джипкакто си кара изведнъж спря без да пусне мигач.Натиснах клаксона и познайте каква беше реакцията на шофьора(бай ***) с джипа!Среден пръст:)Бг манталитет *** човек.