Пияна учителка пее и танцува в час на своя колежка

Директорката се принудила да викне полиция
Обновена: 10 дек 2012 14:29 | 10 дек 2012 11:44,
120
Пияна учителка пее и танцува в час на своя колежка
130-о СОУ "Стефан Караджа". Снимка: Facebook

48-годишна учителка е задържана пияна в час в столично училище, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Около 10 часа сутринта 48-годишна преподавателка по руски и немски в столичното 130-о училище нахлула в класна стая, в която нейна колежка провеждала часа си.

Видимо подпийналата жена започнала да пее и танцува пред смаяните погледи на учениците и колежката си, категорично отказвайки да напусне.

Намесила се и директорката на училището. Тя се принудила да повика полицаи, които да озаптят любителката на спиртни напитки. Когато обаче полицаите поискали личната карта на жената, тя категорично отказала да си я даде. Затова й е наложен акт за неподчинение на органите на реда.

Пийналата даскалица е задържана в V РУП в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
19
 
! Отговори
Прос Бейсик Селянин преди 11 години
Не пропагандирам а говоря самата истина. Каквото е било при Станишевостан и предните такова е и Бойковистан. Западаме с всяка изминала година а последиците са налице. Половин България се изнесе а това ме боли много. Е*аха ни мамицата за 22 години.
69
1
 
7
 
! Отговори
bogi преди 11 години
До Охаха Бъркаш се приятелю, това е девиза на Враца и околността
68
8
 
13
 
! Отговори
Охаха преди 11 години
Ами то в "130-то " от край време е така! Тази даскалица е рускиня , и е като всички нейни съотечественички ... Техният единствен девиз е "Пий,бий,и се е.и до смърт!"
67
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Прос Бейсик Селянин:пък то Станишевостан като се прокъса да произвежда едни квалифицирани кадри,пък хората колко по умни добри и благи бяха не си е работа:))Човек я изчезвай и не зарибявай с евтина пропаганда!
66
5
 
38
 
! Отговори
Прос Бейсик Селянин преди 11 години
Жената сигурно е изперкала, новата младеж за нищо не става, но определено Европа се нуждае от ново поколение берачи на ягоди и общи строителни работници, така че бойковистан произвежда такива кадри на макс!
65
0
 
8
 
! Отговори
до #72 преди 11 години
Особено в България с нашите ***одясали дечица.
64
2
 
15
 
! Отговори
Balgarin преди 11 години
То в тая нашата държава всичко може да се очаква вече!
63
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Търся частна учителка по френски!Обещавам да съм добър ученик!
62
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Правилно казваше едно време моя даскал, че ако си учител повече от 5 години, вече не трябва да те смятат за нормален човек! Тази е поредното доказателство! Кой знае колко години работи в тоя зверилник и накрая е стигнала до там, че само с помоща на алкохола да може да изкара поредния ден. Ужас! Ама това да си учител в днешно време си е живо наказание!
61
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Nqma li koi da I udari Edna patka na taq daskalica mm :)
60
3
 
10
 
! Отговори
Moncho преди 11 години
Go home teacher, you're drunk!
59
5
 
7
 
! Отговори
х преди 11 години
нещо нормално за българия.
58
0
 
13
 
! Отговори
ПорЦелан преди 11 години
До 53 - БултрасКак може да си объркаш училището? Това никога не си го виждал и наистина е 130-та гимназия - "Изгорялото", до жп. линията и "Ботевградско шосе"!
57
1
 
29
 
! Отговори
Ник преди 11 години
Въпросът който вълнува милиоите ,, зрители,, тук е...какво е пяла и танцувала даскалицата- чалга, рок или е имитирала ГА-ГА примерно...!!!
56
1
 
14
 
! Отговори
ммм преди 11 години
Абе, чесно да си кажа, с всичко е така в нашата държава, няма какво да коментираме и да се плюеме, всички сме в кюпа и всички ние сме държавата, държавата сама по себе си е нещо неодушевено, ние сме душата и ние си берем плодовете, които сме посели! Има едно риалити, където се вижда какви сме, и от кого се възхищаваме, няма какво друго да очакваме.....за съжаление!
55
4
 
5
 
! Отговори
до лапето 58 преди 11 години
смешно дете е ако и видиш кюлотите,а да се пребие човек никак не е
54
3
 
24
 
! Отговори
I Have a Dream преди 11 години
На всички, които пишат глупости по темата, мога да кажа само едно - не сте прави. Да си учител е призвание, жалко само, че никой не си дава сметка вече за важността на тази професия. Истината е, че все по-малко квалифицирани кадри остават в училищата и то само заради ниското заплащане. И с лекарите е така. Бройките остават празни, после как да не вземат куцо и сакато да ги запълва - други желаещи просто няма.
53
2
 
11
 
! Отговори
до 46 от ава преди 11 години
Еми то правопис доколкото ми е известно не се учи вкъщи, а в училище през първите 4 години. Вкъщи трябва да те научат да уважаваш учителите и да имаш прилично поведение по време на час. Ограмотяването на населението и обучението му е задача на тъй наречените обучители или учители. Ама сега вече и повечето млади учители са неграмотни.А и да се явиш пиян в час е на първо време неуважение към професията ти, към колегите ти,към учениците ти. Трябва както учениците, така и учителите да уважавт другия
52
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
водку попийнала,песньовка поиграла,добре че до вундерба не е стигнала
51
25
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сигурно е било голям цирк.Искам да го видя.В нащо даскало пък госпожата по математика са преби много зверски пред нас.Направо направи задно салт.Беше много смешно.