Пияна учителка пее и танцува в час на своя колежка

Директорката се принудила да викне полиция
Обновена: 10 дек 2012 14:29 | 10 дек 2012 11:44,
120
Пияна учителка пее и танцува в час на своя колежка
130-о СОУ "Стефан Караджа". Снимка: Facebook

48-годишна учителка е задържана пияна в час в столично училище, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Около 10 часа сутринта 48-годишна преподавателка по руски и немски в столичното 130-о училище нахлула в класна стая, в която нейна колежка провеждала часа си.

Видимо подпийналата жена започнала да пее и танцува пред смаяните погледи на учениците и колежката си, категорично отказвайки да напусне.

Намесила се и директорката на училището. Тя се принудила да повика полицаи, които да озаптят любителката на спиртни напитки. Когато обаче полицаите поискали личната карта на жената, тя категорично отказала да си я даде. Затова й е наложен акт за неподчинение на органите на реда.

Пийналата даскалица е задържана в V РУП в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
16
 
! Отговори
Боно преди 11 години
За съжаление, отдавна училището не функционира като такова!Ходи се да се изтъкне социалното положение, да се пие и пуши на спокойствие далеч от погледа на родителя и т.н.т.А Учителите които са под огромно напрежение, тотално са изперкали!!
49
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Животът е скучен, сив и почти непоносим , хората преживяват сривове .Лошото е сега че ще бъде уволнена от чисто лицемерие и поза, неща който стоят в основата на образователната ни система.Това е може би най -консервативната и задръстена система която съществува в БГ .Там има едни лелки който говорят на един фалшиво интелигентен език с клишета и никаква визия за образоватието като изграждащо свободно мислещи хора.Особенно ръководствата та училищата те са най задръстените от всички.
48
1
 
15
 
! Отговори
До 53 преди 11 години
Пишеш глупости и самият ти вероятно си ***, като се има предвид финала на поста ти. Нямаш никаква представа от образованието и работата на учителите. В това общество, в което живеем няма нищо идеално, но принципно идеални неща няма. Затова, когато критикуваш, трябва да познаваш материята добре, за да пишеш за работата на лекарите, учителите, полицията. И да предложиш нещо позитивно, дори и да дадеш себе си за пример. Но понеже не го правиш,явно си дребна душица-провокатор.
47
5
 
9
 
! Отговори
БУЛТРАС преди 11 години
Това на снимката не е ли Стефан Караджа в Пловдив-училище за умствено изостанали.
46
32
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За пореден път ще го кажа! За комичното образование в България са виновни единствено и само даскалите. Винаги е имало и ще има луди глави, но едно време учителите си бяха на място. Сега в тяхната гилдия има толкова много ***, че децата ги вземат на подбив. Този пример не е нито първия, нито последия. Даскалите да си изчистят ***, защото не виждам с какви очи иначе искат по-високи заплати. Същото се отнася и за лекарите. ВЪН *** ДАСКАЛИ, ЗАТВОР ЗА ЛЕКАРИТЕ УБИЙЦИ!
45
6
 
2
 
! Отговори
1 преди 11 години
idva slednia vupros kato si vuzpitash deto i go otgledash dobre kakvo se svu4va kato go pratish na u4ilishte i masata ne e vuzpitana na moral i kultura. A tova s pisaneto gramotno nezna4i 4e kato si neiak primerno 4e si losh 4ovek.
44
1
 
15
 
! Отговори
dgd преди 11 години
Ами ... Наздраве!
43
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЕЕЕ , ИМАЛИ СА ЧАС ПО ПРАКТИКА И УРОК НА ТЕМА "ВЛИЯНИЕТО НА АЛКОХОЛА ВЪРХУ ЧОВЕКА",.......ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е БИЛО И УЧЕНИЦИТЕ ДА УДАРЯТ БУТИЛКИ НА ЧИНОВЕТЕ , НО ........ПОЛИЦИЯТА ПОДРАНИЛА
42
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако знаете ,некои учителки как заработват лятото на морето.......
41
2
 
4
 
! Отговори
младеж преди 11 години
До Доволен......и депутати
40
1
 
3
 
! Отговори
1 преди 11 години
130-то...зад Канала и ж.п.линията!ГолЕма новина.
39
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БРЕИТОВА Е ГОЛЯМА НОВИНА СЕНЗАЦИЯО БОЖЕ
38
1
 
17
 
! Отговори
до 35 преди 11 години
Децата ти са такива, кавито ти си ги възпитал! Съдейки по правописа, освен прости, твоите са и неграмотни!
37
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Млада учителка се явява в час със силен махмурлук. Едва говорейки, пита учениците: - Деца, какъв урок имаме с вас? - Математика, госпожо! - Добре, тогава диктувам задача: Две млади, интелигентни жени, изпили по една бутилка водка. Пита се в задачата, за какъв хикс им е трябвало след това да пият и червено вино?
36
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какви чудеса прави алкохола!
35
0
 
7
 
! Отговори
до 35 преди 11 години
в твоя случай, ако децата ти се повлияват от ТАКЪВ ПРИМЕР, проблемът е в другите примери които получават, или може би в липсата имп.п. ако въобще имаш деца, не бих се учудил ако изобщо не ти се е случвало
34
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПАЛАВНИЦА , ПОДПИЙНАЛА СИ , КАКВО ДА ПРАВИ ДРУГО......СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И В ПОРНО ФИЛМ ЩЕ УЧАСТВА ....НЯМА ЛОШО....ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИ МУ
33
1
 
19
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
До: номер 25Ех, голяма работа, ми танцувало и се е на жената, нека си потанцува нали?Ако имаше пилон в класната стая сигурно щеше да се съблече гола и да танцува на пилона, ама какво от това нали?
32
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Голяма работа, поотпуснала се е жената
31
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВЕСЬОЛАЯ КАМАНДА.....ПРАЗНИЦИ ИДВАТ ВСЕ ПАК , КОЛЕДНОТО НАСТРОЕНИЕ ЗАВЛАДЯВА ВСИЧКИ