Сигнал за бомба евакуира търговски център в София

Обаждането е подадено от анонимен мъжки глас
1 май 2013 14:38, Петя Славова
9
Сигнал за бомба евакуира търговски център в София
Снимка: Булфото

Евакуира се търговски център в София заради телефонно обаждане за поставена бомба, информира пресцентърът на МВР. Сигналът подал анонимен мъжки глас на тел. 112, малко преди 14.00 часа.

Заради обаждането посетителите и работещите в търговския център на бул. "Ситняково" се извеждат от сградата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредния нафиркан до козирката е решил уж да се пошегува. Това за пореден път повдига въпроса кога ще се криминализират подобни заплахи, и кога ще се налагат ефективни наказания под формата на излежаване на присъда в затвор за тях. В САЩ може притежанието на 4 грама хероин се наказва с 15 години затвор, а плащането с кредитна карта без покритие с до 18 месеца затвор. А у нас кога?? Затрворническият труд е практически безплатен за една държава, кога ще се възползваме от това??
5
2
 
4
 
! Отговори
До номер 5 преди 11 години
Ти май си БСПарче, само се правиш, че някой ти е бил цензурирал постовете :D Да не мислиш, че админите тук много много се занимават с постовете и с драскачи като теб? По ключови думи ти ги трие автоматично... Все пак има стотичи статии досега на тема политика и ако погледнеш - всички постове са си там - против БСП, против ГЕРБ и против другите... И вместо да се правиш на интересен - си пий хапчетата на четири часа!
4
2
 
18
 
! Отговори
IND преди 11 години
Нещо много неудобен този мол, май не си плаща на мутрите. Баси тъпнята...
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Некаква конкуренцийка иска да го сломи този мол :)))) .. ще се изколят деебиш и мутричките му :))))
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Смях!За мене извода е само един-ако искате екшън по празниците,идете в някой мол.Ще видите накуп половината МВР,ДОТИ и незнам си кви служби.Ако искате да си изкарате готино,без да ви вадят от кръчмата насила,места по София дал Господ!Има за всекиго по нещо.
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прави впечатление, че тези сигнали са винаги преди празниците. Сякаш се опитват да накарат хората да пазаруват и от други магазини :)