Среднощно меле! Пребиха двама сирийци в София

Нападателите били въоръжени с ножове, колани и боксове
Обновена: 2 дек 2013 14:13 | 2 дек 2013 07:00,
201
Среднощно меле! Пребиха двама сирийци в София
Снимка: архив, Булфото

Двама сирийци са били нападнати и жестоко пребити от група от 25 мъже, въоръжени с ножове, колани и метални боксове в София, съобщи bTV.

Нападението е извършено около 23:00 часа в района на улица "Оряхово" край "Захарна фабрика".

Още по темата

27-годишен младеж е със счупен нос, мъж на около 35 години е с множество порезни рани на главата. С тях е бил и трети - ливанец, който е успял да избяга. Ранените са потърсили помощ във ВМА.

Тримата нападнати още не са получили статут от българските власти. Те са настанени на външни адреси.

От МВР също потвърдиха за инцидента и уточниха, че нападението над тях е било в заведение за бързо хранене.

По информацията на пострадалите нападателите са им взели пари и документи. Извършителите на побоя се издирват.

Това не е първото подобно нападение в София. В началото на ноември на спирка край Центъра за временно настаняване във "Военна рампа" беше намушкан 17-годишният сириец Али. Двамата му нападатели още не са намерени.

Жертва на скинари, търсели чужденци, които да бият, стана и 28-годишният българин от турски произход Метин.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
3
 
31
 
! Отговори
полицай-юрист преди 10 години
Това е резултат от тъпата политика на БСП-ДПС-ДС . Умишлено пуснаха всякаква *** в София, за да се отклонява вниманието от кражбите им. Един елементарен въпрос-Какъв е проблема с един камион да събереш всички нелегални без документи и да ги прибереш в лагер от затворен тип и след това да си правиш процедурите за статут.Никакъв е проблема, но отпада рушвета за полицаите. Това е истината, а за народа никой не мисли, него кучета го яли.
44
30
 
7
 
! Отговори
Българка преди 10 години
Фашистки *и нещастни!
43
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вижте сега.Първо,сирийците с ценз и образование,са си взели самолета и са отишли я в Германия,Франция,Итлия,Великобритания,я в САЩ,Канада и т.н.При нас си идат най-простите и неграмотнита.Тези дето в главите си имат само пасажи от Корана,дето утре набързо ще се изтупат в типичните си дрешки и ще се пльоснат по очи пред джамията да чуят как вие имамът.Не забравяйте и пазарджишките талибани къде са обучавани и какво вършат по махалите.Все ми се струва,че е по-добре да сме нащрек с тези хора.
42
9
 
10
 
! Отговори
Карамбо преди 10 години
БРАВО, 25 (с хладни оръжия) срещу двама. Знаех и от преди, че българите сме си храбър народ, но тази епопея надмина Шипка и Дойран взети заедно. Браво! Юнаци, продължавайте напред, все така да са горди майките и бащите Ви!
41
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стига с тия сирийци.сирийците в по-голямата си част са образовани и заможни и търсят начин през България да стигнат да цивилизовани европейски държави,където да намерят роднини и реализация.Тия тук са палестинци,афганци,и *** от Мали,Кот д Воар,Гана,Буркина Фасо и от къде ли не.Те не искат да ходят в Европа,защото там нямат място,те искат да останат тук трайно и завинаги.Те нямат място тук.И не правете аналог между българите в Англия и шебеците от Африка в България.
40
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
prekaliha shte si go varnat sirycite , togava shte vidim v deistvie siriyski skinari ,
39
2
 
16
 
! Отговори
valenty преди 10 години
"а,няма ли кой да пребие тъпито шопи" Като не ти харесват шопите, не идвай в София. Чий го дириш тука?Или си незаменим експерт, та няма да можем да минем без теб.
38
2
 
16
 
! Отговори
макето преди 10 години
Тия скинари ако са маже пръво требе да почнат от тия у парламенто (они са главните виновници)ама са силни само кат са 25:1 отделно и у кръканието им е слаб коловозо абе въобше ***
37
11
 
9
 
! Отговори
До куку преди 10 години
до кога ще има скинари в София и полицията нищо да не им прави.А те всеки ден ще бият тоя оня.Незнам но това не може да продължава така.Трябва да предприеме нещо по този въпрос!!! Да бе,аз па се чудя до кога ще има *** в София и полицията нищо не им прави.А те всеки ден бият тоя,оня,обират,крадат ток и Кво ли още не.Трябва да се предприеме нещо по този въпрос.
36
0
 
21
 
! Отговори
dragko преди 10 години
ДО 37-МИ Правилно!Български турци-няма!Турци са колкото аз съм американец.Просто неграмотноста им ги кара да си въобразяват подобни неща!Турчин роден в България?Хаахахаха....Е те тия самозванци 500 години са палили,изнасилвали и трепали тук!Башибозук и турска армия са далечни едно от друго понятия.Но тръгвам в друга"посока на разговор".И то дълъг.Сто правителства да се сменят-историята остава!!!
35
2
 
6
 
! Отговори
художника преди 10 години
До пастМи да, прав си! Ама де такива скинари? Сите са скинати гъзари. Те това е !
34
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От къде знаете, че "биячите" са скинари, а не са обикновени мутряги, обрали чужденците! Мутрите също ходят с бръснати глави. И защо не се дава гласност за случаите с обрани българи?
33
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** надрод си бяхме, *** ще си останем и да подкрепяме скинари с болни мозъци ще остане единствената ни кауза. Ама ревете като в Англия и другите европейски държави се отнасят към нас по същия начин, по който и вие към бежанците, които бягат от война и смърт. А тук ако стане такова положение, нима вие няма да бягате ?! Но не се притеснявайте, и вас ще ви посрещнат толкова радушно, колкото вие посрещате хората, изпаднали в трудност, защото всичко се връща! Наздраве, жалък народ !!!
32
1
 
18
 
! Отговори
До 30 преди 10 години
Има българи изповядващи ислияма ! Къде им намери на *** турският произход ? Всичките им родители че и пра родителите им са граждани у нас а не в Турция ! Българските турци са измислица на болни мозъци !
31
9
 
15
 
! Отговори
паст преди 10 години
До художникаАз предлагам друго:Като са такива патриоти защо не вземат да се вдигнат до сараите на агент Сава. Знаят ги къде са - да отидат и да му свестят масълцето.... Гейове нещастни.
30
22
 
16
 
! Отговори
Далия преди 10 години
Не разбирам от къде е тази злоба и омраза бе хора... Вие нямате ли братя, сестри, роднини или близки приятели сред милионите българи избягали и емигрирали. Замислете се ако и те получавха това, защото са различни и защото са тръгнали да се спасяват или да търсят по-добър живот. Тези хора бягат от война, домовете им са били разрушени, а други не могат да се върнат, семействата им са разделени и пръснати заради нечия политическа идеология или режим. Имайте малко съвест..
29
8
 
17
 
! Отговори
художника преди 10 години
Всички скинари на браздата на границата! Бийте там на воля нелегалните, които се опитват да се вмъкнат у нас. Тогава ще ги призная за родолюбци. Ама не, в студ, тъмнина и храсталаци кой ще се завира?- Друго си е в града, 20 души да издебнат двама- трима, да ги пребият и после да се тупат в гърдите: -Вижте ни , колко сме велики!
28
12
 
24
 
! Отговори
Без име. преди 10 години
Разстрел за всеки който се опитва да влезе незаконно тук, още на границата. А тия тука или да ги екстрадират или да ги напръскат с зарин и в екарисажа.
27
4
 
9
 
! Отговори
cho2cho преди 10 години
do 29dragi tupako..Levski e iskal bulgari, turci, evrei, armenci i t.n. da da jiveqt zaedno i s ravni prava.Levski e bil zaklet demokrat, a ne kompleksar. Vnimavai kvo govorish!
26
7
 
22
 
! Отговори
Джугашвили преди 10 години
Бой за скакълците никой не ги е канил . Като липсва държава сме длъжни сами да се пазим ! Правителството да подава оставка некадърници с незначителен проблем немогат да се справят ! Тия са и без документи , влезнали през зелената главница у нас нелегални терористи и са на свобода ужас