Борислав Цеков за смъртта на пътя: Петков не просто е бил в колата, той е съучастник

Не може до позволиш да те возят с 120 км/ч при разрешени 60
17 май 2024 08:40, Петър Бойчев
276
Борислав Цеков за смъртта на пътя: Петков не просто е бил в колата, той е съучастник
Снимка БГНЕС

Да позволиш на НСО да те вози със 120 км/ч при разрешени 60 км/ч, е съучастие. Бил съм охраняван известно време през 2004-2005 г. от НСО в режим 24-часова охрана.

И зная, че подобни тежки нарушения са възможни, само ако охраняваното лице изрично изисква от служителите на НСО да бързат за някъде. Това заяви бившият депутат Борислав Цеков.

"Така че, не оправдавам по никакъв начин Киро за трагичния инцидент днес, при който загинаха хора. Бог да ги прости!

А по отношение на Киро, имам само един въпрос - на какво правно основание и по каква конкретна причина се харчат стотици хиляди държавни пари за неговата охрана, при положение, че отдавна е просто народен представител. Същият въпрос се отнася и до полицейската кола на МВР, която вече няколко години е закотвена денонощно пред дома му", пита Цеков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


276
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
4
 
23
 
! Отговори
Никой преди 4 месеца
Бориславе, Бориславе, до къде падна с тая политика. Ще ми каже жената да карам със 120 по път с ограничение 50 и после тя да ми е виновна, така ли? Не ставай за смях. Петков да не му е опрял пистолет в главата, че да кара като луд. Така ги учат в тази служба, така си карат. По магистралата с над 200. Присветкат от километър.Закона е ясен в такива случаи. Виновен е водача. Другото са долни политически инсинуации.
126
4
 
5
 
! Отговори
Шеф на НСО преди 4 месеца
Е Радев.Знсчи той е осъществил атентат срещу опозиционен лидер.
125
5
 
9
 
! Отговори
Сифилиско преди 4 месеца
Не им върви на ППтата. Сега се пукат от яд че точно на тях им е станало това, щото ще им очерни изборите.
124
0
 
9
 
! Отговори
виц преди 4 месеца
До Анонимен 121 съдят един *** за кражба съдията казва г-н ром 2-*** свидетели са ви видяли да крадете Тоя па. Язе че ти докарам 10 дето не са ме видяли да крадна
123
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Вината за всичко лошо случващо се в България е само и единствено на Бойко Борисов и Делян Пеевски!!
122
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ако се поемаше отговорност в политиката, нямаше да има жив политик. Що се правите на улави? Нали точно това и е сладкото на политикта, че винаги си невинен.
121
2
 
8
 
! Отговори
Хахаха преди 4 месеца
Хахаха хахаха, политиците са крайно м,ръсни същества!
120
4
 
11
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 месеца
Включен ли е бил специален режим на движение! Защото това отменя всякакъв знак! Пенсионери се движат по първокласен път!!! -----///---- Не отменя. Несъобразената скорост си е несъобразена скорост и убийството си е убийство. Ако не са могли нито да го видят, нито да го чуят, вината си е на НСО. Изобщо някой вярва ли, че са пътували с пусната сирена? :)))
119
4
 
10
 
! Отговори
До 117 преди 4 месеца
Бойко прогони 800 Хил.българи.Заради него колко хора се самозапалиха?Пое ли отговорност?
118
4
 
10
 
! Отговори
Глас за ПП-ДБ преди 4 месеца
ГЕРБ и ДПС са виновни! Ако не бяха съборили правителството, нямаше да има избори. Г-н Петков нямаше да бърза за среща с избиратели нямаше да се случи тази теагедия. ГЕРБ-ДПС работят срещу Българския народ!
117
8
 
7
 
! Отговори
до 111 преди 4 месеца
Няма да гласувам за Петков, око изобщо гласувам, най малко по 2 причини! Първо - влязоха в Сглобка с една непочтеност, за мен това е важно и пак са готови да го направят! Второ - тръгнаха антиелекторално срещу Русия и също така започнаха да събарят паметници, а ,,евроатлантиците" от Герб злорадо се подхилкват и си пазят рейтинга! Но, в случая не го обвинявам чак толкова като пряк извършител! По скоро отново е ***! Кампанията му финишира!
116
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Аз не бях точно там, но съм готов да се закълна (срещу заплащане), че колата на НСО караше с 20 км/час. Предполагам, че ще се намерят още много свидетели, които ще потвърдят, каквото ви казвам.
115
2
 
6
 
! Отговори
Така, де преди 4 месеца
Не оня ненормалния в Пловдив ,дето уби себе си и момичето е виновен Виновни са тези от задната седалка .Мало....умници.
114
4
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 4 месеца
парапетът в какво качество ползва кола и охрана и то на предизборна разходказащо не се променят тези привилегии всеки да си кара колата и никаква охранакоито се чувства застрашен да си наеме охрама и да си плаща малка и нещастнаплаща ще плаща на всеки случаиник какво ли не а ние ще събираме пари за болнидеца или капачки позор
113
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Прокуратурата дали е намерила и прибрала всички кристали без да види някой, че ще стане голям скандау?
112
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Чудя се ако Бойко бе ударил и убил човек докато обикаля с джипката, как ли биха реагирали евроатлантиците? Вой до небесата, че мафията вече физически убива българския народ сигурно..
111
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
След Слави а още един слуга на ГЕРБ-ДПС се включи в хора.
110
6
 
17
 
! Отговори
Абе мисири, преди 4 месеца
Що наричате единична кола кортеж. Що не коментирате снимките на Цицин с убитият шофьор в аудито, които са връх на цинизма и простащината му. Що не коментирате лъжите и наглостта на простото, което се изкара пак спасителен герой. Всичко това не ви ли дразни съвестта поне малко, а.
109
4
 
5
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 4 месеца
Цеков ми е ултра неприятен,но в случаят е прав.Правотат му обаче се анулира от факта,че когато е обслужван от службите возещата го кола също е надвишавала скоростта ,но просто не е катастрофирала..Остава ми само да си изясня дали автомобили на специален режим имат право да возят с висока скорост в дадени моменти. И ето,пак стигаме до шизофренната политическа никаквост в България. Правотата е начин на чоплене в носа. В крайна сметка всеки политически с..о..п..о..л.. се оказва размазан в/у масата
108
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 92 Местан НЕ БЕШЕ ОПРАВДАН! Делото продължава! Но колата на Местан НЕ БЕШЕ УДАРЕНА странично, а ЧЕЛНО, и то в неговата, дясната, на Местан лента, СЛЕД като ВЕЧЕ колата му беше направила ЛЯВ ЗАВОЙ! Доста различно е от този случай!