Двама очевидци е имало в момента на взривовете

Снети им са свидетелски показания
28 юли 2024 09:10, Петър Бойчев
21
Двама очевидци е имало в момента на взривовете
Снимка БГНЕС

Двама очевидци са били свидетели на взривовете. Първият е охранител, който е извел от зоната 48-годишният доц. д-р Петър Шишков и 20-годишната му дъщеря Кристин Шишкова, които починаха по-късно в "Пирогов".

Вторият свидетел е младо момче, което около 15-20 минути е бил вътре в складовете, докато е горяло и гърмяло. Момчето се скрило в микробус, който се подпалил. След това то бяга и под оградата успява да излезе извън зоната, спира кола и се прибира вкъщи, където си пуска телевизора.

"Малко безотговорно е отношението му, защото се е прибрал вкъщи…Бил е притеснен, но все пак родителите му би следвало да проявят отговорност, да се свържат с МВР", коментира Калин Стоянов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Какво да сигнализира преди 1 месец
"Охранител, който е ИЗВЕЛ от зоната 48-годишният доц. д-р Петър Шишков и 20-годишната му дъщеря" - той по-скоро ги е ИЗНЕСЪЛ и е бил в ШОК. А това младо момче, което около 15-20 минути е било ВЪТРЕ в складовете КАК Е ВЛЯЗЛО, КАКВО Е ТЪРСИЛО? Естествено, че няма да "сигнализира".
13
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Къде е бил охранителя, че е могъл да се спаси?
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма как да присъстваш на това и да не сигнализираш на органите Има нещо много объркано в тази трагедия!
11
4
 
16
 
! Отговори
Мнение преди 1 месец
Ние сме очевидци как Борисов и Пеевски палят държавата преди изборите за да я направят терен на трафиканти и роми. Калинчо използва кокаин, направете му проба
10
3
 
14
 
! Отговори
Е няма по-прости преди 1 месец
НЕЩА в България от тези двама "приказливи" в нищо говорене представители на властта Главчев и К.Стоянов ? Какво иска да каже този шматарок К.Стоянов с последното си изречение за родителите на уплашеното до смърт явно момче ?
9
7
 
20
 
! Отговори
Какво иска да каже преди 1 месец
тази мушмула К.Стоянов с това "родителите му трябвало да проявят отговорност да се СВЪРЖАТ с МВР" ? Този хахо търси да обвини някого или защитава некадърните си подчинени и него самият ? И какво свърши това МВР след като разбра за взривовете бе неккадърник ? Гледахте отстрани фойерверките и толкова ? Пак питам какво би станало ако ви се обадят родителите, а и докато се прибере детето у дома си, през това време са гърмели складовете и това не е било забелязано ли бе противняк ?
8
4
 
18
 
! Отговори
чичо Гошо преди 1 месец
на мвр-то вечно им трябват поемни лица, хората да не са луди, току виж момчето го тикнат в пандиза за няма нищо
7
2
 
20
 
! Отговори
Lina преди 1 месец
Доста народ е имало там, без ясно пресназначение и права. Разграден двор. Всеки влиза , излиза
6
11
 
7
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 месец
Имаме добри следователи, но много мълчаливи и изнасят инфо само на власт имащите. Радев епилираният полугол ойлюв
5
4
 
25
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 месец
ПовтарямДоцента е знаел че е върху газова преносна мрежа, КОЙ Е РАЗРЕШИЛ ДА СТРОИ 6 ХАЛЕТА С БОМБИ ВЪРХУ ГАЗОВА ПРЕНОСНА МРЕЖА??? КОЙ????ТОЙ ОТ КОЯ ПОЛИТ ПАРТИЯ Е БИЛ??? НЕМОЖЕ ВСЕКИ ДА ПРАВИ ТОЗИ БИЗНЕС, КОЙ Е ГЪРБА МУ????? АРЕ МИЙШКИ
4
14
 
6
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 месец
Да уточним малко детайл.Очевидците са видели как се взривяват сградите. Ще е важно да уточнят преди взрива имало ли е вече дим?Второ те са очевидци на взрива, а не преди взрива.Питайте ги : видяха ли дим преди взрива или след взрива?Това е руски атентат.
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Елементарно Уотсън 1. Елементарно Уотсън бе какво местопрестъпление ?
2
16
 
5
 
! Отговори
Българинъ преди 1 месец
Русия и Иран.
1
26
 
17
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 1 месец
Това момче е направило белята и си е плюл на петите след това. Ако не е бил виновен защо ще бяга от местопрестъплението?